• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. J. Vučićević

25.04.2021

19:00

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragan J. Vučićevića - KO ĆE NA ROBIJU? PALMA ILI MARINIKA

Kolumne

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragan J. Vučićevića - KO ĆE NA ROBIJU? PALMA ILI MARINIKA

Podeli vest

Reče mi jedan čovek pre neki dan tu na Terazijama: Treba biti na strani žrtve, osetljiva je tema sve to oko Palme i zlostavljanja. Žene ga, znate, optužuju...

 

- Koje žrtve, koje žene, upitah tog čoveka. A on ostade zbunjen.

Slažem se, da se odmah razumemo, da uvek treba biti na strani žrtve, o žrtvama seksualnog nasilja, žrtvama zločina silovanja da i ne govorimo, ali u ovom konkretnom slučaju ko je tačno žrtva?!

Kako se ta žrtva zove? Marinika Tepić? Onaj "skremblovani" svedok koji je u istom džemperu prvo sa Đilasom proslavio rođendan, pa odmah zatim svedočio o "podvođenju" devojaka? Onaj koji je govorio o navodnim "pedofilskim seksi žurkama" kojima je prisustvovao tamo negde 2010. ili 2011. godine u hotelu koji je otvoren 2012. godine!?! Ili, da nije, može biti, ta žrtva izvesni "privrednik" koji je Mariniki poslao pismo u kome opisuje kako je od 2008, pa sve doskoro, redovno putovao sa Palmom po svetu - od Pariza i Paralije do Egipta i Beča - da je na svakom tom putovanju gledao kako se podvode i zlostavljaju "sirote žene", ali da je eto nastavljao da se švrćka po svetu na mufte, na Markovićev račun!?!

Elem, da ne bude zabune, ako ima bilo kakvog konkretnog dokaza da je bilo ko zlostavljao i silovao bilo koju ženu, taj neko mora da odgovara strogo u skladu sa zakonom. Kako god se on zvao, koju god funkciju imao, u kojoj god stranci bio. Tu nema i ne sme biti nikakve dileme.

Ali, isto tako, strogo u skladu sa zakonom mora i treba da odgovara svako za koga se eventualno dokaže da lažno optužuje ljude za najteži zločin (a silovanje to, svakako, jeste) samo da bi skupio neke bedne političke poene.

Tu se valjda svi razumemo i slažemo. I zato, moliću lepo, sada je najvažnije da se što pre utvrdi istina. Pa, ili je Dragan Marković Palma silovatelj koji mora pod hitno da se pridruži Miki Aleksiću u pritvoru ili su Marinika Tepić i njeni saradnici najstrašniji lažovi kojima nije mesto u politici, nego u Zabeli. I nema ovde, u ovom slučaju, vremena za gubljenje. Stvar je više nego hitna.

A do tada, do otkrivanja i utvrđivanja pune istine, pažljivo samo posmatrajte i čitajte šta ko i kako govori. Pogledajte samo kako se neki već bune protiv hitne istrage, kako uveliko traže glupave izgovore i unapred sami sebi pakuju alibi pričom o "politički kontrolisanom pravosuđu" (!?!), pogledajte kako sa terena konkretnih optužbi i konkretnih dokaza pokušavaju sve da prebace na teren jeftine politike.

I onda, biće vam jasnije.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milan63

pre 2 godine

Bravo, Vučićeviću! Svakom normalnom i politički neostrašćenom čoveku je i bez suda unapred jasno da je ovo pogana nameštaljka Genija srpske političke scene i njegove službenice, inače veoma kredibilne osobe kada je u pitanju istina. Treba, jel'te, nekako zatrpati priču o milionima Genija na inostranim računima i, kako kažu dežurne ulizice, najvećeg srpskog vizionara koje je stekao i uštekao teškim i mukotrpnim radom dok je bio na državnim funkcijama. Dok smo mi tavorili i propadali, Genije se upisao u večnost. Mašala!

Jovana

pre 2 godine

Sta je bre Dragance, ubedjujes ljude po pijaci ko je kriv, pristize te zvuk zvona, koji govori odzvonilo tebi i kliki

zoran

pre 2 godine

Palma nije domaćin..on sebe tako naziva..on je običan švercer cigareta i preprodavač uglja i svašta uz to..nepismen čovek..nenačitan..sramotni poslanik Skupštine Srbije. A vi ste našli da ga branite..nije on cilj, već vaša ljubav Đilas.

Saradžogla

pre 2 godine

Вучићевићу,синко,одмори мало?Два коментара?А 132 си забранио? Читај Курир? На десетине коментара!Буде и по НЕКОЛИКО СТОТИНА!ПС.Давај страну да ми читаоци шаљемо пристојне вицеве и афоризме које смо негде прочитали. ... ХристоСНС васкрсе!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija