• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. J. Vučićević

16.05.2021

18:18

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - UBIJANJE DECE JEDINA POLITIKA!

Kolumne

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - UBIJANJE DECE JEDINA POLITIKA!

Podeli vest

Kako se zovu deca Dragana Đilasa? Čime se bave, gde žive, da li idu u školu, da li studiraju, rade? Ne znate? I ne treba da znate.

 

A kako se zovu i šta rade deca Aleksandra Vučića? E to sigurno znate, svašta ste o njima čitali, gledali i čuli u medijima. Uglavnom laži, strašne i odvratne laži.

Deca predsednika ove države godinama su već, ni kriva ni dužna, meta najcrnje i najprljavije kampanje. Ta deca su kriva samo zato što su deca. Ta deca su meta samo zato što se neki zli umovi nadaju da će gađajući njih pogoditi i ubiti njihovog oca. Ta deca su nevine žrtve bolesnih tajkunskih ambicija da državu ponovo privatizuju i pretvore u dosističku mašinu za lično bogaćenje korumpiranih skotova.

Elem, ostavimo na trenutak sve po strani - i to ko smo i šta smo i čime se bavimo i kakva su nam politička uverenja i koga podržavamo i za šta jesmo i za šta nismo - i zamislimo samo kako bismo se mi osećali, svako od nas pojedinačno, kada bi našu decu neko godinama proganjao samo zato što su naša deca?! Ono što, sada već gotovo svakodnevno, Aleksandar Vučić mora da trpi, pa to jeste najstrašnija psihološka tortura sračunata na to da ga slomi, da ga 'ubije u pojam', da ga natera da odustane, da digne ruke od svega i da Srbiju prepusti u ruke najgorima i najpokvarenijima.

Može neko, jelte, da se slaže ili ne slaže sa Vučićevom politikom, može neko da ga voli ili mrzi, ali svako normalan mora da osudi životinjski, zverski plan Đilasa i đilasovaca da se sa predsednikom ove države obračuna tako što će mu 'medijski ubiti' dete! Pokušaj tajkuna da se vlasti i budžetskih miliona dokopa preko 'leševa dece' jeste nešto najbolesnije što je viđeno u srpskoj političkoj istoriji! I to bismo svi morali da osudimo, to je nešto na šta niko normalan ne bi smeo da pristane. Jer ako legalizujemo i legitimizujemo 'politiku' zasnovanu na 'ubistvima dece', onda mi pristajemo na ljudoždersko političko i društveno uređenje u kome važi ne samo zakon najjačeg nego zakon najbestidnijeg i zakon najpokvarenijeg.

Nisu ovde, da se mi na kraju sasvim razumemo, u pitanju samo Danilo i Aleksandar, samo Milica i Vukan. Nisu samo Vučići. Svi smo. Ono što danas rade njima sutra će svima nama, samo ako budu u prilici, samo ako im se ostvari zločinački plan da ubiju ovu i ovakvu Srbiju da bi onda državu skrojili po svojoj, tajkunskoj, lopovskoj, u samoj suštini zločinačkoj meri.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milan63

pre 2 godine

Gospodine Vučićeviću, postoji li ili ne postoji Tužilaštvo u zemlji Srbiji da prekine ovu spiralu verbalnog nasilja u političke svrhe nad bilo čijom decom? Ili je sve dozvoljeno pod firmom slobode govora? Bojim se, ako se ovako nastavi sa našim faličnim pravosudnim sistemom, da ćemo vrlo brzo završiti tamo gde niko od nas ne želi. Stop nasilju nad decom! Bilo čijom.

zoran

pre 2 godine

Vaši lični obračuni...mnogo ste se svi zaneli...biće haosa izgleda ako se ne opametite i jedni i drugi.

Sima

pre 2 godine

Zorane nemoj da lupaš ,koji to i jedni idrugi ,pa valjda ovi iz opozicije , treba prvo da budu ljudi ,,patrijote da vole ovu zemlju jer srbski narod nema drugu otadžbinu sem ove srbije . Nemojte prodaviti veru za većeru , nemojte da su vam sorošovi dolari , preči od vaših dece i unuka.

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - Mašinski mozak!
Kolumne

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - Mašinski mozak!

Dragan Đilas ima mašinski mozak. I zato on jedini u Srbiji zna i ume da izračuna koliko je sto minu dva'es posto, pa opet minus dva'es posto. I tako se, jelte, obogatio. Tako je, na procentni račun iz petog osnovne, dok je bio na vlasti, zaradio onih 619.688.269 evra na računima svojih firmi i još 68 miliona dolara posakrivanih na tajnim računima od Švajcarske do Mauricijusa, od Hongkonga do Delavera

08.05.2021

19:36

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija