• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Nebojša Bakarec

22.05.2021

10:28

Nebojša Bakarec: SIMBIOZA TAJKUNA, PEDOFILA, KANIBALA I UBICA!

Kolumne

Nebojša Bakarec: SIMBIOZA TAJKUNA, PEDOFILA, KANIBALA I UBICA!

Podeli vest

Kokainizirano pedofilsko krme, portparol mafijaškog klana Kasapina i Kanibala, širi laži o Draganu Vučićeviću preko đilasovskih medija. Pedofil je već pretio smrću Draganu Vučićeviću. Sad Pedofil objavljuje da je Vučićević imućan. Pa šta ako je imućan? Stekao je to svojim poštenim radom. I vlasnik TV „Pink“ je bogat - poseduje medijsku imperiju koju je sam stvorio. Tako je Dragan Vučićević sam stvorio „Informer“, vlasnik je „Informera“ i glavni i odgovorni urednik

Decenijama je u vrhu novinarstva. Nije sramota biti bogat kao Željko Mitrović, ili imućan kao Dragan Vučićević. Oni imaju pokriće za svoje bogatstvo. Zaradili su to na pošten način. Sramota je obogatiti se na nepošten način, na koji se obogatio jedan Pedofilov šef, šef političkog krila mafije, tajkun sa Mauricijusa, koji je ukrao 619 miliona evra, obavljajući tri političke funkcije.

Sramota je obogatiti se na monstruozan način, na koji se obogatio drugi Pedofilov šef, šef oružanog krila mafije, Kasapin i Kanibal , koji se obogatio trgujući drogom, ubijanjem, mlevenjem ljudi i trgovinom ljudskim ćevapima, koje je prodavao i poklanjao drugom Kanibalu, kavačkom bosu.

Kokainizirano pedofilsko krme, portparol mafijaških klanova Kasapina, Kanibala i tajkuna sa Mauricijusa, vidi trun u tuđem oku, a ne vidi balvan u svom. On drugome zamera imućnost, a sam se odaje da je bogat. Pedofil emituje svoje pedofilske objave, iz hiperluksuznog ogromnog stana. Redovni Pedofil se vozi u skupocenom džipu Mercedes.

Narko Pedofil poseduje i drugu imovinu! Odakle? Da li se Pedofilsko krme obogatilo dobijajući novac za svoje portparolske usluge od Kasapina i Kanibala? Da li se Pedofilsko krme obogatilo dobijajući novac za svoje portparolske usluge od tajkuna sa Mauricijusa? Da li se Pedofilsko krme toliko nagojilo (ima 150 kg, na visinu od 165!) žderući Kasapinove i Kanibalove „ćevape“? Verovatno! Pedofil je do sada od klana Kasapina i Kanibala dobio i ušmrkao bar kilo kokaina! Pa kada Pedofil obožava kokain, da siluje maloletnike i dečake, da prodaje ispite, zbog čega ne bi jeo i ćevape od ljudskog mesa? Pedofil, narkoman, kanibal - slaže se!

Pedofil, osim kokaina kome tepa „lobe“ (belo), „livo“ („voli“) i dečake. Pedofil kaže „Klinci me neviđeno lože“. Pedofil smatra da je sve iznad 12 godina legitimna meta njegove pedofilije i kaže da bi „najbolje bilo da to bude neki klinac od 14-15 godina”.

Profesor pedofilije o kokainu kaže: „Ovo te radi ful fulova, a stepen kvaliteta je preozbiljan… Naravno, i čistoće… Msm ono, ja imam ske (šuške, pare – prim. aut.) i mogu da priuštim to… Da nemam, ne bih uopšte uzimao, pre negoli neko đubre… Lobe, inače, uzimam samo sa povodom… Nikada ovako da sednem gajbi sam, zablejim i šatro se radim… Uz lobe mora da je nešto onako uz još nekoga i da je obavezno zabranjeno, neistraženo“.

Našmrkani Pedofil veli: „Imam lika za KOKAIN, verujem mu. Imam lika kome izrazito verujem, jedan je od vođa navijača i mi smo tu baš u dobroj priči… Kad bi iskusio moje, video bi koliko bi se oduševio, a u pravu si: keša, konekcija i svega toga ne fali, a to ti je, ako ćemo iskreno, prvi garant poverenja u mene i otklona sumnji u sve, pa i u kvalitet“. Pedofilsko krme priznaje da je korumpirano i da prodaje ispite, pa ovako odgovara na pitanje da li je nekome „završio“ ispit: „Jesam ovom futsaleru sa kojim sam bio… ali je to podrazumevajuće za mene ako imamo trajniji odnos…“.

Profesor pedofilije na konstataciju da je pedofil odgovara da je “robofil” i kaže: „Deca su do 12. godine po zakonu, a sve preko toga ne potpada pod taj termin strogo“. I onda Pedofil kaže da se oseća nebezbedno. Možda se oseća nebezbedno zbog svoje narkomanije? Možda se oseća nebezbedno zbog svoje pedofilije? Možda se oseća nebezbedno zbog toga što je korumpiran? Možda se oseća nebezbedno zbog toga što je ždrao ćevape od ljudskog mesa? Možda se oseća nebezbedno zbog toga što je portparol mafijaškog klana?

Kada je zbog hapšenja klana Kasapina podneo ostavku, Pedofil je rekao: „nipodaštavanje i degradacija kulminiraju nastojanjem da se klub medijski kriminalizuje i oglasi za leglo organizovanog kriminala u Srbiji“. Od tada Profesor pedofilije u tajkunskim medijima nastupa kao portparol mafijaškog klana. Za Profesora narkomanije mafijaško leglo i brlog, gde su pronađeni droga i oružje, su nevini „restoranski prostor“. „Nije to bila hacijenda Pabla Eskobara i ne prihvatam da se tako naziva“, rekao je Profesor kokaina u odbranu mafije i ubica.  U svojoj ostavci Profesor narkopedofilije je uskliknuo: „Pravna država je malo i moj ideal! Radio sam po onoj Ulpijanovoj: honeste vivere (časno živeti), suum cuique tribuere (svakome po zasluzi dati)“. Njegov ideal je narkodržava mafijaškog klana! Njegov ideal je država pedofila! On se „časno“ iživljava nad decom, on samo sebi kokain i „ćevape“ po zasluzi daje! To su mu ideali.

Da je to tako svedoči i transkript njegovog razgovora sa šefom mafijaša, Kasapinom i Kanibalom:

„Pedofil: Krenuo sam na Zlatibor, imamo studentsku konferenciju i u nedelju se vraćamo, dolazi nam i ministar.

Kasapin: Opa, opa.

Pedofil: Pa predajem njegovom sinu.

Kasapin: Nisam to znao. Znači, i on gura sina u politiku.

Pedofil: Pa on je naš, ovo tvoje smo danas završili.

Kasapin: Sve znam, zato i zovem da ti donesem.

Pedofil: Molim te, rekao sam ti, ti si moj brat i neću da pričam.

Kasapin: Ti si naš i zato ti kažem, kad se vratiš u nedelju, zovi.

Pedofil: Ti znaš koliko ja tebe volim.

Kasapin: I mi tebe, nego zbog malera, kad se vratiš, javi mi se, molim te, da ti donesem“.

Ovako se nisu voleli ni Romeo i Julija! Samo što ovaj „Romeo“ Kasapin i Kanibal želi da donese „Juliji“ Pedofilu novac za pružene usluge! Ovo je samo jedan od registrovanih kontakata Pedofila i Kasapina. Ovaj razgovor, dijalog „Romea“ i „Julije“ su presreli nadležni tako što je član Kasapinovog klana s čijeg je telefona ovaj zvao Pedofila bio na merama. Nadležni organi su utvrdili da je broj telefona na kome je primljen poziv, registrovan baš na Pedofila, a urađeno je i veštačenje glasa i nepobitno je utvrđeno da su razgovor vodili upravo Pedofil i Kasapin.

Ogromna je sramota to što je redovni Pedofil, vanredni profesor fakulteta, i to još Pravnog! Kada je Pedofil bio pozvan u SBPOK da da izjavu o svojim „aktivnostima“ i „delima“, kukavički je odbio poligraf, kada je čuo da će da ga pitaju o pedofiliji, ćevapima i kokainu! I onda se Pedofil, sav radostan, kao da se najeo „ćevapa“, i našmrkao kokaina,  usuđuje da se javi iz svog pedofilkog narko ćevap brloga da optužuje druge za bilo šta! Zemljo otvori se!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija