• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Dragan J. Vučićević

30.05.2021

18:56

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - Đilas - il' je lud il' mu pare smrde!

Kolumne

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - Đilas - il' je lud il' mu pare smrde!

Podeli vest

Gledao sam Đilasov intervju na đilasovskoj televiziji. I shvatio sam. Njega, Đilasa jelte, treba puštati da govori što više. U svim medijima, na svim televizijama, u svim novinama i na portalima. Jer, što on više govori, to bolje po Srbiju. Jer, svaki Đilasov intervju, svaka njegova politička poruka - ako se to politikom uopšte može nazvati - pokazuje da u njemu i oko njega nema ničega, ama baš ničega drugog, osim bolesne patološke mržnje i ničega osim manijakalne želje da se na silu otme vlast

Iz te silne, opsesivne mržnje, iz tog sada već klinički psihosomatskog stanja proizilaze onda i sve one brojne ludačke poruke koje zapravo svakom normalnom čoveku u glavi pale alarm, alarm koji kaže da to, đilasovsko ludilo, nikako i nipošto ne može i ne sme da se podrži. Jer, izvin'te molim vas, za ludačku politiku mogu da glasaju samo ludaci. A dotični, koliko god se neki trudili, nikada neće postati većina u ovoj zemlji.

Elem, da pokušam plastičnije - kada Đilas pozove Evropu da Srbiji zavede sankcije kao Belorusiji - objašnjavajući kako ovde kod nas još nisu počeli da otimaju avione, ali sve ostalo je isto!?!; kada njegovi bliski saradnici pokrenu hejtersku pljuvačku kampanju protiv Novaka Đokovića, koji se odmah ima javno, na Tviteru, obesiti jerbo se nekad i negde sreo sa nekim ministrom!?!; kada se Tajkunov 'plan za Beograd' svede na iscrtavanje kredom novih parking mesta na Vračaru!?!; kada, konačno, Đilas sam najavi da će odmah po dolasku na vlast preuzeti ustavna ovlašćenja Kim Džong Una, pa će čim pre zatvoriti, zabraniti, ukinuti i uhapsiti sve novinare, urednike i sve ostale po spisku, one koji se usuđuju da misle, govore i pišu onako kako se njemu vrhovnom 'mašinskom mozgu' ne dopada; kada, dakle, sve to jeste, a jeste, postavlja se samo jedno logično pitanje: Da li sve ovo Tajkun Đilas namerno radi da bi zauvek ostao politički autsajder sa same ivice cenzusa od tri odsto ili možda ima neko drugo, iole logično objašnjenje?

"Za ludačku politiku mogu da glasaju samo ludaci. A dotični, koliko god se neki trudili, nikada neće postati većina u ovoj zemlji"

I iako, znam, ima podosta teoretičara zavere koji zaista veruju da je Đilas 'projekat Vučića' - jerbo dok je predsedniku ovakvog 'šefa opozicije', on nema o čemu da brine, ja ipak nekako mislim da je u pitanju zaista ludilo nastalo hroničnom zaslepljenošću mržnjom.

Ispostaviće se da onaj koji već godinama svoje političke protivnike proglašava za bolesne i neuračunljive, da upravo on sam ima značajnih problema sa zdravim razumom. Mada, u razmatranju ove polit-filosofske dileme najozbiljnije treba uzeti u obzir i činjenicu da pozicija 'opozicionog lidera' jeste najefikasniji pancir koji najbolje štiti od korupcionaških i kriminalnih afera iz prošlosti.

Il' je, dakle, lud, il' mu pare smrde. Trećeg nema.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milan63

pre 2 godine

Vučićeviću, nema il' već oboje. I lud i pare mu smrde. Da dodam, iako ćete, znam, cenzurisati. Toliko je g....da koliko god da povučete vodu, nikako da ode.

Vns

pre 2 godine

Mili moj mali bradonja se konačno pojavio na TV-u posle 2 dana...već sam se zabrinuo,da nije možda i on dao ostavku....ali nije..dobro je.... Nastavio sa domaćim zadatkom,pljuvanja, ogovaranja...neka...svaka mu čast..bitno je da ispunjava svoje zadatke....

seljober iz Ivanjice

pre 2 godine

Kakav seljober! Vučićević sve ovo radi samo zbog para, nije njemu stalo ni do Srbije, ni do Vučića i partije. Znamo da gerga voli samo pare i veliki tiraž.

Vns

pre 2 godine

Mali uvlakač....samo frflja....totalno antipatično stvorenje....

zoran

pre 2 godine

Glupe su ti ove nedeljne kolumne...a sam si primitivan i smrdljiv..jadan si

Igor

pre 2 godine

Koje šuplje priče. Boli narod uvo za Đilasa. Đilas pa Đilas. Prošlo 10 godina od jebenog Đilasa.

zoran

pre 2 godine

Baš si slab novinar i loš čovek..sramotiš Srbe i srbski narod.

šta reci kakvih ljudi ima

pre 2 godine

Goreg coveka nisam video odavno.Ljigavo pokvareno jadna njegova deca ako ima decu šta reci otac je samo bih on jadan da živi niko vise daleko mu lepa kuca bila...

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija