• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Ivan Radovanović

16.06.2021

15:20

ANDREJ VUČIĆ JE BRAT! PA TO JE STRAŠNO! Nova kolumna Ivana Radovanovića!

Kolumne

ANDREJ VUČIĆ JE BRAT! PA TO JE STRAŠNO! Nova kolumna Ivana Radovanovića!

Podeli vest

Izgleda da niko drugi od srbijanskih političara, osim ovog strašnog Vučića, nema brata (ni mačku, tatu, mamu, decu, psa), pošto gde god da se taj pojavi, postane vest

U stvari, da budemo iskreni, ne postane vest, jer vest bi bila samo to da se pojavio, nego postane sumnjiv.

Sumnjiv je zato što je brat, sumnjiv je zato što je član, a pogotovo je sumnjiv, jer se bavi izborima. I nikada čoveka nisam upoznao, ali, evo, sumnjiv je i meni. I rođeni brat mi je takođe sumnjiv, crni Momčilo, gde je našao, od svih nebrojenih mogućnosti, baš brat da mi bude. Rođeni.

Osim njih, sumnjivi su i svi ostali koji se bave ili učestvuju na izborima, jer su izbori, ovde, sumnjivi svaki put kada na njima ne pobede oni koji su ubeđeni da bi sigurno pobedili samo da se otarase svih sumnjivaca, pa da na izbore samo nesumnjivi izlaze.

Sumnjivci su, da sve bude gore, svi od reda glupi i nepismeni, a uz to i rod. I glasaju, bez ikakve sumnje u to za šta i koga glasaju, što je tek neoprostiv greh. Začarao ih, tako glupe, Andrej Vučić, sve do jednog.

Ko? Pa Andrej Vučić. Brat!

Stvarno? Strašno!

I tu, onda, kod tog “strašno, brat”, naše drago novinarstvo prestane da bude profesija, i postaje puki trač.

Alatka kojom se protivnici ogovaraju, da bi, zatim, ta ogovaranja preuzela politika, pardon, oni što misle da je politika isto što i ogovaranje.

Sjajan se krug tu napravi:

Nezavisne novine napišu da je brat, pazi to - brat,  Andrej viđen u Novom Sadu, i da su i džipovi viđeni, i da je sve to sumnjivo, jer džipovi i brat ne idu zajedno, šta će onda Đilas da vozi?
Onda onaj kojem je i danas žao što, dok je bio u JUL-u,  nikoga nije stigao da ubije, odmah počne da nariče nad nedostatkom snajpera.

Onda Jovo Bakić ponovo napravi analizu po kojoj je sumnjivcima kraj blizu, što redovno radi još od 2012. godine.

Onda novine dodaju - sumnja se i da su drugi bili na izborima, sve ih je, sumnjamo, baš brat doveo.
Potom sam Vučić kaže - aman, skinite mi se više sa brata i terajte se u tri lepe, bez ikakve sumnje.

I onda, na divnom kraju,  o kojem sve vreme i maštaju,nezavisne novine zakukaju kako ih vlast, zbog sumnjivog brata pritiska, pa još sve to nazovu propagandom, koju je smislio neki uduvani student, koji je, sigurno, nečiji brat, i samim tim, sumnjiv.

Fenomenalno, kada se zna da je sve počelo ogovaranjem.

I dvostrukim aršinima, koji samo za jednog brata znaju, a kada se bilo koji drugi pomene odmah viču - što ljudima dirate braću.

Pošto, ovde, ogovaranje i dupli standardi nisu deo propagande, i to onih koji nemaju za travu, nego koriste lepak.

Pa onda lepe, trač za tračem, ubeđeni da je to ništa drugo do neverovatna hrabrost.

Pazi, ko drugi, u Srbiji, sme da kaže da je taj Andrej brat, i član Glavnog odbora SNS, i da učestvuje na izborima, i da još hoće na njima i da pobedi.

Zabranjeno je to, zakonom, za takvu informaciju direktno u logor šalju, pa je neviđeno herojstvo da baš to objaviš. I to kao sumnju.

Iz koje onda dokazuješ da je i sve drugo sumnjivo, osim tebe i Đilasa.

I gossip girl Marinike.

I vaskolike nezavisnosti svih koji u istu tikvu duvaju.

I to lepak.

Bez trunke sumnje da im to pomaže.

Pošto su, po naduvanim anketama, već pobedili, posle čega će svako u Srbiji, ko ima brata, odmah da bude lustriran. I on i brat. Osim ako se braća ne prezivaju Đilas.

U to sumnje ne sme da bude. Nikakve.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Makisa

pre 2 godine

Djilasu je sve sumnjivo kada je rec o radu posteno..

Lazni Bot

pre 2 godine

Napisi jednom kritican tekst protiv SNS pa te mogu nazvati novinarom ovako si samo drzavno piskaralo koje uvek brani Vucica i ekipu uvek i po svaku cenu iako se iz aviona vidi da se vlast bahati i bogati isto sto su i zuti radili a njih ne vadi iz usta.

Zaharova

pre 2 godine

Dobro pa mu nisu ukrali licnu kartu pa da otvaraju silne firme po Novom Sadu kao onomad u Beogradu

Mitarpavlovic

pre 2 godine

Lazne optuzbe, maltretiranja i neistine koje se kuju protiv predsednika i njegove porodice se moraju sankcionisati.

Jasmina

pre 2 godine

Једини начин да сломе некога јесте да ударе на породицу .То опозиција зна добро и то им је једина тактика. Док су они своју децу, браћу, породице фино обезбедили и послали у иностранство.

Vesna3112

pre 2 godine

I na bratski odnos ste ljumoborni, pa kud ce ovaj svet

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija