• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Dragan J. Vučićević

20.06.2021

15:44

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - Najcrnja Gora!

Printscreen TV Pink

Kolumne

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - Najcrnja Gora!

Podeli vest

Kada je pokojni patrijarh Irinej u leto 2018. rekao da je položaj Srpske pravoslavne crkve u Crnoj Gori gori nego pod Osmanlijama, a da je Srbima tamo gore nego u NDH, neki od nas smo, grešna nam duša, pomislili da preteruje. Ispostaviće se da je čestiti patrijarh i te kako bio u pravu

Odnos države Crne Gore prema Srbima, Srbiji i Srpskoj crkvi danas jeste potpuno u skladu sa ustaškom idejom. Politički potomci zločinačke ideologije Sekule Drljevića, koji crnogorstvo definiše kao 'crveno hrvatstvo' uspeli su da od nekad bratske i Srbiji najbliže Crne Gore načine ekstremno antisrpski državni i nacionalni projekat. Projekat čiji je najvažniji temelj bolesna mržnja - mržnja čak i prema svojoj, crnogorskoj slavnoj, u svojoj suštini srpskoj, istoriji demantuje bukvalno sve ono što takozvani milovci danas pokušavaju da utvrde kao jedinu moguću i dopuštenu nacionalnu istinu.

Elem, činjenica da je parlament Crne Gore - glasovima onih koji su prošlog avgusta na vlast došli zahvaljujući Srbima i njihovoj borbi za očuvanje svetinja!?! - usvojio sramnu rezoluciju kojom se Srbi, Srbija i Republika Srpska osuđuju za 'genocid' u Srebrenici ponajbolje dijagnostikuje ozbiljnu kolektivnu bolest mozga od koje boluje takozvana crnogorska politička elita!

Nova antisrpska, proustaška koalicija Đukanović-Krivokapić-Bečić svima nama je na čelo utisnula žig genocidnog naroda koji je, kako tamo u toj sramnoj rezoluciji piše, počinio najgori zločin posle Drugog svetskog rata!?!

Alo, bre! Crna Gora osudila Srbe i Srbiju, Crna Gora svima nama na čelo utisnula žig genocidnog naroda koji je, kako tamo u toj sramnoj rezoluciji piše, počinio 'najgori zločin posle Drugog svetskog rata'!?! I nije to, naravno, slučajno urađeno baš sada. Nije nova antisrpska, proustaška koalicija Đukanović-Krivokapić-Bečić slučajno uradila to što je uradila baš u trenutku kada je haška sudija Priska Matimba Nijambe u svojoj presudi argumentovano dokazala da genocida u Srebrenici nije bilo. Nije to tek tako učinjeno baš sada, kada je međunarodna komisija na čelu sa Gideonom Grajfom najvećim stručnjakom za Holokaust, objavila izveštaj na 1.200 strana koji nesumnjivo, uz mnoštvo neoborivih činjenica dokazuje da je 'srebrenički genocid' samo propagandna izmišljotina. Onima, jelte, koji Srbe na silu, bez ikakvih dokaza, proglašavaju za nove naciste i najveće 'genocidaše' jako je bilo stalo da sramnom crnogorskom rezolucijom u medijima zatrpaju sve dokaze - a svakoga dana ih je sve više i sve su konkretniji - da je Srebrenica samo velika i strašna laž.

Dobro, reći ćete vi, sve je to tako, ali šta ćemo mi sa svim tim? Ništa. Ništa više i ništa manje, nego da se borimo. Borba za istinu, borba za braću Srbe u Crnoj Gori i na svim drugim prostorima, moguća je samo tako što ćemo se svi zajedno boriti i izboriti za ekonomski i politički moćnu i svakoga dana sve moćniju državu Srbiju. Nema nam druge.

p. s. A kada ovoga leta, može biti, budete razmišljali o odlasku u Crnu Goru na more, a vi razmislite još jednom. Da li mi 'genocidaši' treba tamo da idemo? Da li mi svojim parama treba da finansiramo i pomažemo najgoru i najcrnju ustašku, antisrpsku politiku?!

Mislite o tome, molim vas.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Goran

pre 2 godine

ja cu ici u tu nacrniju Goru jer imamo kucu dolje ali cu sve sto mi treba ponjeti sa sobom, bicu tkzv. paradajz turista da okupam svoju guzicu u tom njihovom moru. Gledacu da sto manje potrosim dolje da ne zarade na meni pa posle Najcrnije Gore idem malo u moju lepu voljenu Srbiju da mi se dusa otvori od Srece. E tamo cu da budem svoj na svome sa svojim narodom. Obicicu nekoliko manastira, prirodne lepote i da prosetam najlepsim gradom Sveta Beogradom. E to su moji planovi za ovo leto

Realno

pre 2 godine

Sram te bilo, poistovecujes Crnu Goru i Crnogorce sa ustasama...

Miki Zg

pre 2 godine

Gosp. poistovjećuje Milogorce s ustašama ,a nikako Crnogorce i bratsku Crnu Goru .

Milan63

pre 2 godine

Nisi realan. Pomenuo je novu koaliciju Đukanović-Krivokapić-Bečić, tu je i neizbežni Abazović, a ne sve Crnogorce, a najmanje one koji su glasali za ovu trojicu poslednjih, koji su se kleli da neće sarađivati sa DPS-om, pa sve pogazili. Tako je to u politici dok se ne dođe na vlast, a posle druga priča. Koliko znam, Srebrenica nije u Crnoj Gori. Ali nečiji strani nalozi moraju da se izvršavaju. Zna se na čiju štetu.

Isailo

pre 2 godine

I Dragane pojasni nam ko je onda ubio. 8 000 ljudi? Otkud sve te masovne grobnice oko Srebrenice? Otkud masovne grobnice I Batajnici 1999?

Saradžogla

pre 2 godine

Вучићевићу,синко, ти РЕКЛАМИРАШ АЛБАНСКЕ ОКУПАЦИОНЕ СНАГЕ и реториком штетиш угледу нама из СНС!

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija