• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Dragan J. Vučićević

24.10.2021

20:43

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - Izbori!

Printscreen/TV happy

Kolumne

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - Izbori!

Podeli vest

Dobro je to što će đilasovci izaći na naredne izbore. Vrlo je dobro što svi oni - i Đilas i Marinika i Pozderac i svi ostali po spisku - odustajanjem od politike bojkota konačno i sami priznaju da su sve vreme lagali. Lagali su kada su tvrdili da na izbore ne idu zbog 'spornih' uslova, medijskih sloboda i ostalih trlababalan trica i kučina

Jako je, dakle, dobro što ćemo u aprilu sledeće godine konačno imati priliku svi da se prebrojimo i izmerimo. Pa da vidimo koliko je kojih. Da saberemo Srbe koji podržavaju đilasovsku politiku mržnje, a sa druge strane da vidimo koliko je nas koji glasamo za konkretne rezultate još malo pa decenijske državne politike predsednika Aleksandra Vučića.

Nego, u celoj toj priči ima nešto što mi nikako nije jasno. Đilas, jelte. Dotični, samoproglašeni lider opozicije tvrdi, videli ste to, da na izborima sasvim sigurno pobeđuje, kaže da je narod u velikoj većini protiv aktuelne vlasti, svako malo objavljuje istraživanja prema kojima su on i njegovi plaćenici najpopularniji političari u Srbiji... Sve to Tajkun govori i radi, ali nikako da objavi svoju kandidaturu. Zašto? Kako?

Pa, gos'n Đilase, je l' ti sam za sebe tvrdiš da si najbolji, najpametniji, najsposobniji, najvoljeniji? Ako je stvarno tako, pa šta te onda, majčin sine, sprečava da se kandiduješ, ubedljivo pobediš i preuzmeš vlast? Nego, Tajkun, znaš ti da ništa nije tako, znaš ti vrlo dobro da svi vi kad se saberete na gomilu - sa sve onim ponavljačem Mikijem Aleksićem i Titovim pionirom Jankom Veselinovićem - ne možete da prebacite ni deset odsto. I onda zato problem. I onda nema druge do laži, mržnje i prljave kampanje...

Elem, ispostaviće se da su Dragan Đilas i njegova nazovi politika zapravo najbolji i najčvršći garant opstanka aktuelne državne vlasti. Bar do 2030. godine. Jer, dobar vam stojim, nema ama baš nikakve šanse da većinska Srbija ikada podrži one koji su vlast već jednom iskoristili samo za pljačku i lično bogaćenje, a čija se sadašnja 'politika' svakoga dana u svakom pogledu svodi na sve strašniju mržnju i sve očigledniju laž.

I ja tu, da budem iskren, ništa ne bih menjao. Neka dragi Bog poživi i Đilasa i sve ove njegove 'političare'. Pa, onda svako svoj posao. Oni neka mrze i pljuju, jer za drugo i bolje i ne znaju, a mi ćemo da radimo, najbolje i najviše što umemo. Srbija je već danas sasvim druga, mnogo naprednija i u svakoj oblasti uspešnija država od one koju su žuti lopovi 2012. ostavili za sobom. A u narednih deset godina, da Bog poživi i da zdravlja predsedniku, ako bude pameti i nešto malo sreće - bićemo ubedljivo najuspešnija i najbogatija država u regionu.

Samo nas gledajte.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
vođin zanosač muda u krivini

pre 2 godine

Џуџа, ако не будеш пљувао довољно жутог тајкуна, господар Вучић ти неће дати следећи тендер. Зато се више труди и одради посао, осим ако ниси педер, па волиш Вучића ?

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija