• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Dragan J. Vučićević

17.04.2022

20:02

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - KAD JE 18 VIŠE OD 60, KAD JE 48 MANJE OD 26

Informer

Kolumne

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - KAD JE 18 VIŠE OD 60, KAD JE 48 MANJE OD 26

Podeli vest

Ko je nama kriv što nemamo mašinske mozgove, pa ne umemo da razumemo kako to može biti da izgubiš, a da si pobedio, otkud je to 18% veće od 60% i kako si većina kada imaš 26 odbornika, a manjina si kada ih imaš 48!?!

O Đilasu, razumemo se, govorim. O specijalnoj medijsko-političkoj operaciji koja ima za cilj da dovede u pitanje legitimnost vlasti, one vlasti koja je pre dve nedelje ubedljivo pobedila na svim izborima, na svim nivoima.

Elem, ako ne možeš da ih pobediš, ti ih onda ubedi da su izgubili. Tako otprilike glasi sažetak svega onoga što od 3. aprila naovamo gledamo, slušamo i čitamo u hejterskim, tajkunskim medijima.

Oni koji su tokom predizborne kampanje objavili na desetine lažnih istraživanja prema kojima Đilas i njegovi pajtaši sasvim sigurno pobeđuju - razvaljuju takoreći, oni koji su najstrašnije zloupotrebljavali medije i vodili najprljaviju moguću kampanju protiv predsednika Aleksandra Vučića, sve pokušavajući da ga silom gole i brutalne laži predstave kao najgoreg lopova i ubicu, ti i takvi nam sada, jelte, govore da je vlast neligitimna!?!

Zašto? Zato. Kako? Pa, eto tako.

Njima argumenti nisu potrebni, njih nikakvi dokazi i činjenice ne obavezuju. U osnovi njihovog parapolitičkog delovanja stoji rasna teorija. A ta teorija kaže da su oni, pripadnici žute ološ-elite, viša bića, jedini dostojni vlasti, jedini po rođenju predodređeni. A narod - onaj koji u velikoj većini glasa za Vučića i SNS - pa taj i takav narod je glup i primitivan i kao takav, jelte, on nema pravo da bira bilo kakvu vlast. Nego to pravo jedino imaju oni - takozvani i samozvani najpametniji, pripadnici više rase.

I onda, iz takve šizofrene pozicije sasvim je logično da 'Đilas Jedan Od 619 Miliona' (copyright by Z. M.) ode kod Vučića u Predsedništvo i kategorički zahteva nove izbore u Beogradu. A zašto? Pa, zato što je izgubio 'stare' izbore!?! Pa nam valja onda ponavljati glasanje sve dok njihovi mašinski mozgovi ne uspeju da se dokopaju bar beogradske, ako već ne mogu da dobace do republičke kase.

Na kraju, ja stvarno ne znam zašto bi se izbori u Beogradu ponavljali, ali znam da je predsednik Vučić i bukvalno alergičan na osporavanje legitimiteta, tako da ne bih isključio tu mogućnost. Kako god bilo, u jedno sam 100% siguran - na sledećim izborima u glavnom gradu, kad god i kakvi god oni bili - ubedljivo će pobediti isti oni koji su pobedili i u nedelju, 3. aprila.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - Izbori i država!
Kolumne

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - Izbori i država!

I šta ćemo sad? Šta ćemo sad, sinji kukavci đilasovski?! Šta ćemo sad kada smo se na izborima prebrojali, pa utvrdili da je vas 18, a nas 60 odsto? Najavljivali ste da sigurno pobeđujete, tvrdili da je narod u velikoj većini za vas, da nema ama baš nikakve šanse da Vučić osvoji drugi mandat, da 'zli diktator' sigurno gubi, a on je, evo, pobedio. I to ne bilo kako, nego najubedljivije do sada. Ne sa dva ili tri procenta razlike, nego je čovek sam dobio 20 odsto više glasova od svih ostalih sedam protivkandidata zajedno

10.04.2022

18:45

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija