• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Dragan J. Vučićević

10.07.2022

20:12

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - IMPLOZIJA 'ELITE'

Informer

Kolumne

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - IMPLOZIJA 'ELITE'

Podeli vest

Ode Božo Prelević, advokat ovdašnji, u Betu, agenciju novinsku, i tamo kaže da je Aleksandar Vučić 'dosanjao san Pabla Eskobara', jerbo je od Srbije napravio narko-državu, evropsku Kolumbiju koja se, kako reče, davi u narkoticima!?!

 

A odmah zatim, isti taj Prelević, u izjavi koju ko zapete puške spremno prenesu i N1 i svi drugi đilasovski, hejterski mediji objavi i 'dokaz' - aerodrom u Kruševcu za male avione!?! Da, baš tako, ključni, krunski, neporecivi dokaz da je Srbija narko-država, a Vučić niko drugi do Pablo Eskobar himself, po Preleviću Boži jeste aerodrom u Kruševcu, svečano za saobraćaj otvoren dan, dva pre Vidovdana!?!

'Taj aerodrom je otvoren samo za narko-rute. Raspitivao sam se i nisam saznao da je bilo kome potreban aerodrom za male avione u Kruševcu, koji se nalazi na sat vremena od niškog aerodroma. Mi smo već postali evropska Kolumbija i toga već ima u evropskim izveštajima. Mi se davimo u drogi', izjavio je doslovce Prelević, nimalo ometan i nikako ne potpitan od 'nezavisnih novinara'. Na primer - u kojim se to, Božidare, evropskim izveštajima Srbija pominje kao 'evropska Kolumbija?! Ili - gde si se to ti, kako i kod koga sve raspitivao, pa si utvrdio da aerodrom u Kruševcu baš nikome ne treba? Ili - znaš li, gos'n advokate, da je Evropa prepuna aerodroma koji su jedni od drugih udaljeni i manje od sat i manje od pola sata vožnje? Pa je l' to onda dokazuje da su i Nemačka, i Austrija, i Švajcarska, i Francuska, i Italija, i Holandija, i Danska, i Belgija narko-države?!

Elem, u kolektivnoj bolesti mozga od koje su teško oboleli svi medijsko-politički hejteri, frustrirani strašnim saznanjem da na izborima nikako, bar ne u naredne dve decenije, ne mogu da sobale Vučić Aleksandra; u toj sveopštoj histeriji svakoga dana imamo sve veće ludosti i sve strašnije gluposti. A baš te ludosti i baš te gluposti i jesu ponajbolji dokaz ispravnosti aktuelne državne politike. Da parafraziram vladiku Sergija - kada vidim kako strasno i strašno Hrvati napadaju Vučića - a ja da dodam: i đilasovski mrzitelji - onda sigurno znam da on, Aleksandar, radi najbolje i najviše moguće za Srbe i Srbiju. Ne smeta njima, žutom, medijsko-političkom ološu Vučić zato što nešto ne valja Srbiji, nego zato što ne valja njima, zato što oni više ne mogu da privatizuju državu i kradu, pljačkaju i varaju kako su bili navikli od 2000. do 2012. godine.

Ko još ne razume, neka pročita ove tri rečenice Teofila Pančića izrečene 29. juna na tribini soroševsko-rokfelerskog nedeljnika 'Vreme': 'Pre neki dan sam šetao Birčaninovom ulicom u Beogradu, koja je deo savske padine i koja se spušta ka reci. Kada sam u jednom trenutku pogledao u pravcu Beograda na vodi i video sve one zgrade, bukvalno sam ostao bez vazduha. Imao sam osećaj kao da me je neko zazidao, da me guši..."!?! (Pančića, razume se, niko na toj tribini nije pitao kako se osećao pre šest-sedam godina, kada je tom istom ulicom šetao prema zmijarniku i železničkom otpadu, a nikom nije palo na pamet ni da ga podseti da je sa onim arhitektom Bakićem javno tvrdio kako od Beograda na vodi nema ništa, jer se gradi na klizištu i jer su sve garaže pune podzemnih voda)...

Jeste, dakle. Nema više nikakve sumnje. Teška je to bolest mozga! Strašna kolektivna šizofrenija srpske opozicione nazovielite ubrzano ide ka imploziji - procesu samouništenja iznutra.

Nema njima spasa. Ubiće se. Sreća, pa je šteta nikakva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Saradžogla

pre 1 godinu

Вучићевићу,после сваког тв наступа јасно доказујеш да си Председников највећи УВЛАКАЧ!Зна се да куј се увуче не бива да се извуче. Да поновим ... Све твоје колумне имају - КОМЕНТАРА - 0!

Mitar

pre 1 godinu

Pre Beograda na vodi su tamo živeli ogromni krilati pacevi i anakomde sad je najlepši deo Evrope u pitanju

Saradžogla

pre 1 godinu

По обичају ... КОМЕНТАРА 0! четврти дан ... Зашто? Вучићево ники не чита!

Ujak jesam stric nisam

pre 1 godinu

Dobro je Vucicevicu,pertle ti vire iz Aleksovog sup.. E sad da nema Jovanjice,da Vuckovi potomci nisu sa kojekakvim mutnim narko vodjama,da Hrkalovic i Stefanovic ne otkrivaju pomalo sve,da se Vulin ne drogira,onda bi ti povjerovali...

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija