• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Dragan J. Vučićević

25.09.2022

20:14

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - PLJUVANJE UVIS

Insajder/Zoran Sinko

Kolumne

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - PLJUVANJE UVIS

Podeli vest

Malo ko to još čita i gleda, pa skoro da prolazi nezapaženo - iskreno, ni ja ne bih znao da mi Ištvan Kajić nije dojavio - tek u "Danasu" i ostalim hejterskim medijima ovih dana u toku je literarni konkurs sa temom "Pljuni i mrzi Vučića, jer je Vučić"

Pa je onda on, predsednik Srbije, jelte, na tom i takvom konkursu optužen da je "generator uspona desnog ekstremizma i klerikalizacije srpskog društva" (citat: Balša Božović), dok je u istom danu u istim medijima osumnjičen i kao izdajnik srpstva koji je prepustio Srbiju bolesnim pederima i evrounijatskim, antinacionalnim liberalima (parafraza: Milica Zavetnica)!?! Pa nam onda na N1 Miroslav Aleksić, pravosnažno osuđeni lažov iz afere "Jovanjica", objašnjava da je Vučić "najveći prevarant koji je ikada vladao Srbijom" i da baš zato svakoga dana ima sve veći rejting!?! Pa se na sve to nadoveže i reditelj Goran Marković koji u NIN-u "genijalno" zaključi da je, pošto se Beograd na vodi gradi po ukusu "narcisa Vučića", sasvim logično da glavno obeležje tog projekta bude, citiram: ogromna kula sa jasno falusoidnom simbolikom!?!

A onda se javlja i izvesni Zoran Vuletić, samozvani predsednik takozvanog Građanskog demokratskog foruma, koji kaže da je predsednik u UN održao "gubitnički govor" (!?!), jer ne razume svet i vreme u kome živi "baš kao što devedesetih to nisu razumeli Milošević i Šešelj" (!?!). Najzad, kakvo bi to takmičenje u pljuvanju Vučića bilo a da u njemu učešće ne uzme i Veljko Tramp Lalić (ovo otuda što je 2016. sam sebi dao Trampov intervju), koji se pravi i ćorav kod očiju i slep kod ušiju, pa na N1 siluje istinu optužujući predsednika i Srbiju da podržavaju rusku agresiju (gde, kada i kako?!); a namerno pritom previđa sve činjenice, pa i onu da je šef naše države u UN govorio o strašnom licemerju zapadnih centara moći, koji u isto vreme ratuju za očuvanje teritorijalnog integriteta Ukrajine dok na najstrašniji način krše i gaze teritorijalni integritet Srbije!?

Elem, mogao bih ja ovako da nabrajam bar na još dve šlajfne, ali biće da je i ovo dovoljno da se razumemo. Tamo, s druge strane medijsko-političke barikade, barikade koju su podigli oni bolesni hejteri, pripadnici takozvane žute-ološ elite, nema više ama baš ničega osim bolesti. Teške i strašne bolesti mozga. U toj i takvoj bolesti nema mesta za istinu ni za bilo kakve činjenice. U tom i takvom u osnovi staljinističkom konceptu obaveznog istomišljenja možeš biti "nezavisni" intelektualac, novinar, političar samo i jedino ako mrziš i pljuješ, samo i jedino ako ti je uvek i za sve kriv Vučić, samo i jedino ako je Srbija uvek najgora, a Srbi uvek najgluplji.

Velika je sreća, jedino, što ti i takvi likovi, obnevideli od izliva strašne mržnje u mozak, nikada neće doći ni blizu prilike da u ovoj zemlji odlučuju o našoj kolektivnoj sudbini.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - LEKCIJA
Kolumne

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - LEKCIJA

Neslane šaljivdžije rekle bi da je predsednik Aleksandar Vučić u utorak i sredu u Skupštini Srbije dokazao da ima najjaču bešiku u regionu - prvi dan deset, a drugi i punih četrnaest sati čovek nije ustao sa stolice podnoseći izveštaj o Kosovu i Metohiji, odgovarajući na pitanja, optužbe, ali i uvrede narodnih poslanika

18.09.2022

16:12

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija