• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Dragan J. Vučićević

15.01.2023

17:00

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - MRŽNJA

Informer

Kolumne

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - MRŽNJA

Podeli vest

Lična mržnja. Bolesna. Patološka. Tačno na to, na te četiri reči, svela se sva takozvana opoziciona politika i sav još takozvaniji građanski aktivizam danas u Srbiji

 

Zaslepljeni silnom mržnjom, hejteri ne vide više ništa, oni nemaju više nikakvu politiku, racionalan plan, oni nemaju zapravo nikakvu ideju osim ideje da jednog čoveka ubiju, jer taj im je čovek prepreka, nepremostiva, jer dok je tog čoveka na vlasti oni nikako neće moći da ponovo, po dosističkom modelu, privatizuju državu i pretvore je u servis za lično tajkunsko-burazersko bogaćenje.

Aleksandar Vučić, jelte, danas nije samo predsednik, on je poslednja i najjača linija odbrane nezavisne i suverene države Srbije, koja sve što radi zapravo radi u najboljem mogućem interesu svoga naroda. I to nije parola, to je sušta i neporeciva istina. Da se mi ne lažemo i da sve stvari nazovemo pravim imenom, da nije ovog i ovakvog Vučića, od naše države danas ne bi ostalo ni kamena na kamenu, Srbija bi bila samo još jedan zapadnobalkanski paradržavni provizorijum, samo lutka o koncu kakvih je pun region.

Šta god govorili silni mrzitelji, koliko god svi oni svakodnevno sve glasnije i sve bolesnije lagali, nikako ne mogu da poreknu i demantuju sasvim očigledne i konkretne rezultate aktuelne državne politike. Mogu da se upinju koliko hoće, ali teško da će bilo koga bistrijeg od Draže Pavelića i načitanijeg od Helge Obućine ubediti da je 700 evra prosečne plate manje od 330 evra; ili da je loše to što se prošle godine u uslovima trećeg svetskog rata u Srbiju slilo čak 4,4 milijarde evra stranih direktnih investicija, što je istorijski rekord; ili da ne valja danas kada je stopa nezaposlenosti manja od devet odsto, a bilo je dobro juče kada je ista ta stopa bila 25 odsto; ili da je jako loše sada kada se gradi nikad više autoputeva i drugih infrastrukturnih projekata, a bilo je kao dobro onomad kada se ništa nije ni radilo, ni gradilo...

E, pošto ne mogu, pošto su istine o ovoj državi svima sasvim očigledne, onda bolesnim hejterima ne preostaje ništa drugo nego da mrze, da lažu, da truju i pljuju. I zato svakoga dana produbljuju dno gluposti i sopstvene patologije. I otuda onda i skandalozni napadi na Danila Vučića, sina predsednika, čija je jedina krivica to što je sin - ne mogu jelte predsedniku ništa, pa ga 'ubijaju' tako što mu udaraju dete i porodicu; otuda onda i one grozomorne optužbe đilasovskih, Šolakovih plaćenika koji, bolesnici bolesni, sada čak tvrde da je Vučić kriv i za smrt novinara koga su na Kosmaju izujedali psi, a to otuda što predsednik ima kućne ljubimce čije je slike objavio na Instagramu!?!

Da nije strašno, bilo bi možda smešno. Ali, nije. Ni najmanje. I, znate šta, neće stati. Tek je počelo. Mržnja bolesnika sve je jača, a i sve se više tajkunskih para ulaže u prljavu kampanju. Zato, spremite se za borbu. Za medijsko-političku borbu protiv najgorih među nama, protiv onih koji bi da na silu otmu budućnost naše dece.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Đilas i Šolak

pre 1 godinu

Ti si čoveče bolestan. Još kad bi smeo da objaviš ovaj komentar u ovim tvojim šugavim novinama.

veljko

pre 1 godinu

Postovani gospodine Vucicevicu.Najplemenitija Srpska medija jeste...TV happy aktualnosti.Nadprosecno inteligentni i hrabri voditelji Jovan Romanic i Jelena Radulovic,takodjer njihovi visoko inteligentni i rodoljubivi gosti.Dakle,postovani Vucicevicu tvoje mesto je medju spomenutima.Sveta potreba je da se svi Srbi rodoljubi sloze to garantuje opstanak,sigurnu buducnost Srba.Kad se Srpska srca sloze i olovo plivat moze.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde majka tvrdi! (VIDEO)
Live TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde majka tvrdi! (VIDEO)

Broj nestanaka maloletne dece iz godine u godinu je u porastu. Najveći procenat je onih koji sami odu od kuće. Ipak, među nestalima ima i sasvim male dece, ali srećom, njihov broj je izuzetno mali. Porodice nestale dece na prvom mestu obraćaju se državnim organima, ali odgovore traže i od astrologa, vračara, a konkretnu pomoć od privatnih detektiva. Gost "Info jutra" bio je Braca Zdravković, privatni detektiv.

29.03.2024

10:35

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)
Live TV

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)

Američka Centralna informativna agencija radi o glavi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i za to ima pomoć ljudi koji su u neposrednom okruženju šefa naše države! Ovo tvrdi Aleksandar Vulin, bivši direktor Bezbednosno-informativne agencije. Na ovu temu su u "Info jutru" govorili Milenko Jovanov, član Predsedništva SNS i Dejan Vukelić, urednik Sprskog portala.

29.03.2024

09:18

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)
Live TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)

Serijalom dokumentarnih filmova o NATO agresiji nad Srbijom obeležavamo 25 godina od početka bombardovanja naše zemlje. Za 78 dana agresije na Srbiju je bačeno 22.000 hiljade tona projektila, među kojima 37.000 hiljada zabranjenih, kasetnih bombi, bombi sa osiromašenim uranijumom. Žena koja je među prvima u našoj zemlji pričala o zastrašujućim posledicama NATO bombardovanja je doktora Danica Grujičić, ministarka zdravlja. Ona je bila gošća "Info jutra".

29.03.2024

08:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije
Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije

Milan Pandurеvić (37) iz Bogatića i Biljana Ćosić (52) iz istog mеsta s boravištеm u Novom Sadu, kojima sе pripisujе da su prе dvе godinе počinili otmicu njеnog klijеnta u prostituciji, uz maltrеtiranjе oštеćеnog i iznuđivanjе novca, osuđеni su jučе u novosadskom Višеm sudu prvostеpеnom prеsudom na dеsеt i šеst godina zatvora.

29.03.2024

09:22

Sport

Jokić posvađao saigrače: Srbin te maltretirao!
NBA

Jokić posvađao saigrače: Srbin te maltretirao!

Nedavno je Nikola Jokić odigrao fantastičan meč protiv Njujork Niksa, u kojem je predvodio svoj tim ka trijumfu rezultatom 113:100. Srpski centar je na toj utakmici ostvario svoj 22. tripl-dabl u sezoni postigavši 30 poena, uz 14 skokova i 11 asistencija.

29.03.2024

11:49

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija