• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Dragan J. Vučićević

26.02.2023

17:00

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - Čongradin

Insajder/Zoran Sinko

Kolumne

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - Čongradin

Podeli vest

S one strane medijsko-političke scene, među čovekolikim primercima koji se predstavljaju kao jedini mogući slobodni, profesionalni i šatro nezavisni novinari, dosta je fenomena zrelih za posmatranje. Od Draže, četničke devojčice, preko Žakice i Majice, pa sve do patuljastog Ivanovića i mentalno uraslog Vidojkovića

 

Ipak, tamo među njima, među svekolikim mrziteljima samo je jedna Snežana. Bez sedam patuljaka i bez zle veštice, ona je sama sebi sasvim dovoljna. Dotična gospođa - mada katkad zaliči i na gospođicu - Snežana, a prezime joj Čongradin, najosebujniji je primerak tajkunskog kvazižurnalizma koji se sav sveo na jedno jedino pravilo: gde god nađeš zgodno mesto, ti Vučića pljuni!

Dosledno, uvek i u svakoj prilici poštujući ovaj vrhovni hejterski svetonazor, Snežana će Čogradin, po potrebi biti i veliko-Srpkinja i anti-Srpkinja, biće i ostrašćeni levičar i najstrašniji desničar, biće po potrebi i Rus i Amerikanac, podržavaće i Dveri, postaće, što da ne, i Snežica Zavetnica, sve će biti i u svašta će se izroditi samo da bi zapljunula AV. Ako treba, nije joj teško, biće ona i Šiptarka, saborac Aljbina Kurtija himself. Ne verujete? Pročitajte Snežaninu poslednju kolumnu.

"Građani Srbije dele patnju Aljbina Kurtija, a ne Aleksandra Vučića!", piše od bolesne mržnje zapenušana Čongradinova u tekstualnom uratku štampanom u "Danasu" pod naslovom "Ko o čemu, Vučić o ratnom profiterstvu" (četvrtak 23. februara, strana 9). Odmah zatim, dotična spisateljica argumentuje:

"Od te politike (misli na politiku predsednika Vučića, prim. aut.), stradali su, razume se, ponajviše kosovski Albanci, ali isto tako i Srbi. A ni Srbi, ni Albanci ni dan-danas nisu u stanju niti u prilici da se izvuku iz kandži te pogubne politike najvećih političkih bitangi, kojima je trenutno vrhovni vođa - predsednik Srbije Aleksandar Vučić"(!?!).

Za Snežanu je, dakle, Kurti nevina žrtva Vučićeve "pogubne politike"?! Namučeni paćenik, takoreći mučenik koji Srbe može izvući iz kandži "Vučićevih bitangi"!?! E sad, to što bi taj isti Kurti, samo kad bi bio u prilici, pobio i proterao sve Srbe sa Kosova, pa to je valjda pravedna, dozvoljena osveta za našu "pogubnu politiku"!?!

Sve je, dakle, dozvoljeno, ništa nije preterano kada treba napasti Vučića. U cilju njegovog rušenja dozvoljeno je i najstrašnije lagati, pa te laži onda unedogled ponavljati sve dok i sami ne poverujete u njih. Tako naša Snežana, koautorka bolesne laži da je AV tokom rata iznad Sarajeva nosio snajper, sada kreativno razrađuje svoju laž, pa piše:

"Zna on šta je radio. Zna i da nema veze da li je nosio snajper, kišobran ili stativ na brdu iznad Sarajeva tokom opsade... Kakve veze zapravo to uopšte ima?"

Čekaj, bre, Snežice, pa ako nema veze šta je i da li je nosio, pa što si ti onda lagala da je nosio snajper?! Sigurno ne zato što si "profesionalna novinarka", nego će biti da je to zato što si bolesna mrziteljka, saučesnik zajedničkog zločinačkog poduhvata osmišljenog za rušenje Srbije i nasilno otimanje vlasti. 

Sedi, jedan!
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nole

pre 1 godinu

Vučićević je odavno dao obraz za guzicu. Klasični uvlakac, a sve u kontekstu čuvanja ličnih interesa.

Miki

pre 1 godinu

Ovaj kreten debil i srpska fekalija Vučićević izgleda kao da ga je Picaso izdrkao i bacio na platno!

Vele

pre 1 godinu

E pičko jedna smrdljiva i dupe uvlakačka.Kaki bre nemaš ni trunke časti,morala,obraza?Jedino što te zanima je kako da se uvučep što dublje u bulju viđi i za to uzmeš što više para.Ljigavče odvratni.

zoran

pre 1 godinu

Polupismeni krezubi mali smrdljivac neandertalskog oblika lobanje piše kolumne? Sadrža i reči - sve isto, samo menja neka imena, na nivou retardiranog dečkića. Jedino ga je nadmašio onaj majmun Bakarec, potomak Iznoguda..

Penzionerj

pre 1 godinu

Kučka(pas) laje, vetar nosi. Jadni su ti isti.

Vbbb

pre 1 godinu

Evo ga, nije ga sifilis još uvek ubio...čim imaš lučno pojeden prednji front zuba,neko u familiji je imao sifilis..mandril

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija