• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Nebojša Bakarec

01.03.2023

11:29

Nebojša Bakarec: Ubica, francuska kukavica i lopov - poziv na ubistvo Vučića!

printscreen

Kolumne

Nebojša Bakarec: Ubica, francuska kukavica i lopov - poziv na ubistvo Vučića!

Podeli vest

Bio sam član DSS duge 23 godine, do 2015., kada me je iz DSS izbacila Sanda Rašković Ivić. Bio sam član predsedništva, bio sam narodni poslanik, član Glavnog odbora 23 godine. Ta stranka je imala svoje uspone i padove, ali nikada do 2014. nije padala tako nisko kao danas

 

Najoštrije osuđujem poziv na ubistvo predsednika Vučića koji je došao iz DSS. Danas je politika DSS i francuskog državljanina Miloša Jovanovića, poziv na ubistvo predsednika Vučića, linčovanje predsednika Vučića, prizivanje rata na KiM, demagogija-„puna reintegracija KiM u Srbiju“ i „potpuno vraćanje suvereniteta nad KiM“. Jedini način da se to ostvari je rat. DSS i kukavica Miloš Jovanović zagovaraju rat sa NATO. DSS i Miloš Jovanović  traže da Vojska Srbije napadne Albance i NATO. DSS i Miloš Jovanović su za prekid evrointegracija i pregovora o KiM. DSS i kukavica Miloš Jovanović prizivaju novo bombardovanje Srbije, i patnje naroda. DSS i Miloš Jovanović žele da nam zapad uvede ekonomske sankcije, zatvori sve fondove, da povuče sve investitore i da nam uvede vize. Miloš Jovanović i DSS su za rat na Kosovu i Metohiji, ali da u rat ne idu oni, već tuđa deca. Miloš Jovanović i DSS su davaoci tuđe krvi i donori tuđih organa.

Član Glavnog odbora DSS, Aca Polovina je juče otvoreno pozvao na ubistvo predsednika Vučića. On je na društvenim mrežama postavio tekst i anketu sledećeg sadržaja: „Srbi su ubijali kraljeve i svoje i tuđe, za daleko manje od ovoga. Da li bi ubistvo potpisnika bilo pravično/preterano“. Podsećam, 15.2.2023. na skupu ispred predsedništva, koji je organizovao i DSS, je predsedniku Vučiću prećeno smrću kada su sa bine poručili predsedniku „Ko potpiše, njega ubiše“. Tog dana, organizatori skupa su za predsednika Vučiča pripremili i snajper i snajperistu. Srećom, nadležni organi rade svoj posao pa je snajperista uhapšen, kao i četiri lica koja su pretila smrću predsedniku Srbije.

Foto: nebojša bakarec

Aca Polovina je jedan od najbližih saradnika, predsednika DSS Miloša Jovanovića, čovek od poverenja, čovek za specijalne zadatke, što se jasno vidi iz fotografija zagrljenih Ace Polovine, Miloša Jovanovića i Uroša Jankovića. A ko su ta trojica?

Aca Polovina je, već sam rekao, visoki funkcioner DSS, član GO DSS, „specijalac“ Miloša Jovanovića, mlad je i bahat, želi da ubija.

Foto: nebojša bakarec

Uroš Janković je donedavno bio predsednik Izvršnog odbora DSS. Prijatelj je i najbliži saradnik Miloša Jovanovića. Miloš Jovanović je u izbornim kampanjama 2020. i 2022.  stalno govorio o korupciji i partokratiji u vlasti. Miloš Jovanović vidi trun u tuđem oku, a ne vidi balvan u svom. Ako se osvrne samo malo ulevo, videće da je njegova leva ruka, operativac i najbolji prijatelj, Uroš Janković pre tri godine osuđen pred Specijalnim sudom u Beogradu, na dve godine zatvora, zbog krivičnog dela prevare. Najbližem saradniku Miloša Jovanovića je izrečena i novčana kazna od dva miliona dinara, a sud je doneo odluku i da mu se oduzme protivpravno stečena imovinska korist od 4,5 miliona dinara. Uroš Janković, prvi saradnik Miloša Jovanovića je tokom suđenja izjavio: „hteo sam da pomognem, kao što sam inače pomagao i drugim građanima, i da za to kasnije „zaradim“, a da nakon prodaje ono što ostane od zarade delimo na tri dela“. Na pitanje sudije „Da li ste kao funkcioner Agenciji za borbu protiv korupcije prijavili novac koji vam je prevareni davao?“, prvi saradnik Miloša Jankovića, Uroš Janković je u sudu rekao: „Ne, nisam računao na to kao na zaradu, nego kao na garanciju za pomoć. Na osnovu toga sam uzeo oko 74.000 evra, i pozajmicu od 13.000 evra“. Miloš Jovanović je posle izricanja presude Urošu Jankoviću ne trepnuvši izjavio da presudu svom prijatelju i funkcioneru vidi kao „ozbiljnu nestručnost ili nesavesnost sudije, neku vrstu političkog pritiska, ili i jedno i drugo istovremeno“. Svaka čast! Miloš Jovanović bi metlom da čisti tuđa dvorišta, ali ne želi da počisti korupciju u svojoj stranci. Dosledno, nema šta. Time Miloš Jovanović poručuje, da jedni aršini važe za njega i njegovu bratiju, a drugi za građane. Miloš Jovanović kaže – moji lopovi, nisu lopovi, oni su nevine žrtve političkog pritiska.

Miloš Jovanović je francuski državljanin. Predsednik DSS je Francuz! Nekada je DSS za predsednika imao velikog Srbina za predsednika. Sada ima Francuza! Bolje je da se Demokratska stranka Srbije zove Demokratska stranka Francuske! Priče francuskog državljanina Miloša Jovanovića o njegovom patriotizmu i rodoljublju, demantuje njegovo ponašanje 1999. godine. Bio je u punoj snazi. Bio je u najboljim godinama za vojsku. Te 1999. godine, NATO je zločinački napao Srbiju. Navodnom patrioti i rodoljubu Milošu Jovanoviću nije palo na pamet da ratuje za Kosovo i Metohiju 1999. godine, niti da brani svoju zemlju. Te 1999. godine, su za Srbiju živote dali mnogi mladi ljudi, vojnici, policajci. Miloš Jovanović je 1999. godine, imao 23 godine. Imao je francusko državljanstvo, i 1999. je od rata pobegao baš u Francusku, u Pariz. Ovako postupa samo kukavica. Miloš Jovanović je vojsku služio u tridesetoj godini života, tek 2006., kad je rat odavno bio gotov.

Donedavno je Miloš Jovanović, francuski državljanin, tvrdio da su najvažnije stvari u vezi KiM - nepriznavanje Kosova, i nedavanje stolice u UN, Kosovu. Kada mu je predsednik Vučić u Skupštini Srbije, deset puta ponovio šta su crvene linije Srbije - nema priznanja Kosova, nema članstva u UN za Kosovo, Miloš Jovanović je promenio ploču, i počeo da fantazira, da nepriznavanje Kosova i nedavanje stolice u UN nisu odlučujuća stvar. Naravno, Miloš Jovanović nikada neće objasniti šta je onda najvažnije i odlučujuće? Miloš Jovanović je 24.2.2023. na tribini u Nišu, pokušao je da objasni da nije važna stolica u UN za lažnu državu Kosovo. On je doslovno rekao: „Ujedinjene nacije jesu važna, ali nisu odlučujuća stvar, evo navešću primer Švajcarske. Švajcarska nije bila član UN do 2002., ali je prava država“. Da podsetim, Švajcarska nije član EU i NATO. Time je francuski državljanin Miloš Jovanović pokušao da relativizuje jasne crvene linije Srbije u pregovorima o KiM, koje je odredio predsednik Vučić a to su – nema priznanja Kosova, niti će Srbija pristati da Kosovo postane član UN. Jednostavno, Miloš Jovanović je izneo laž da članstvo Kosova u UN, nije odlučujuća stvar. Miloš Jovanović je poredeći Švajcarsku i Kosovo, „zaboravio“ da kaže da Švajcarska do 2002. nije želela da bude član UN, EU i NATO. Švajcarskoj nije ni bilo potrebno članstvo u UN, EU i NATO. Tzv. Kosovo je sasvim druga priča. Lažna država Kosovo očajnički želi da bude član UN, EU i NATO.

Francuski državljanin, Miloš Jovanović, gostovao je 24.2.2023. na TV „Euronjuz“ gde je izjavio: „Vučić nema hrabrosti da se bori za Kosovo i Metohiju“. Autoprojekcija je čudo. Skaredno je da baš francuski državljanin, Miloš Jovanović, bilo koga proziva zbog nedostatka hrabrosti. Da li Miloš Jovanović ima rezervnu domovinu? Ima! Francusku! Da li je Milošu Jovanoviću Srbija rezervna domovina? Jeste! Miloš Jovanović ima francusko državljanstvo! Da li je Miloš Jovanović 1999. godine, kada je imao dvadeset i tri godine, za vreme zločinačkog NATO bombardovanja, imao hrabrosti da se bori za Kosovo i Metohiju? Nije imao hrabrosti! Da li je Miloš Jovanović, 1999. godine, za vreme zločinačkog NATO bombardovanja, pobegao u Pariz? Jeste, pobegao je! Da li je Miloš Jovanović tražio i dobio francusko državljanstvo? Jeste! Da li su francuski državljanin, Miloš Jovanović, i njegova stranka, na slobodu pustili zločinca Aljbina Kurtija i 1800 albanskih terorista? Jesu! Da li francuski državljanin, Miloš Jovanović, nije prstom mrdnuo 17.3.2004. godine, da spreči pogrom Albanaca nad Srbima na Kosovu i Metohiji? Da, prstom nije mrdnuo, a bio je na vlasti! Da li francuski državljanin, Miloš Jovanović nije prstom mrdnuo, kao savetnik ministra za Kosovo i Metohiju, 17.2.2008. godine, kada je lažna država Kosovo proglasila nezavisnost? Da, prstom nije mrdnuo, a bio je na vlasti! Da li je dobro da kandidat za predsednika Srbije, Miloš Jovanović, ima francusko državljanstvo? Nije dobro! Kandidat za predsednika Srbije mora da ima samo srpsko državljanstvo! Zbog čega se francuski državljanin, Miloš Jovanović ne kandiduje za predsednika Francuske? Francuski državljanin Miloš Jovanović se kandidovao za predsednika Srbije 2022. godine, i doživeo je fijasko – dobio je samo 5,9 odsto glasova, dok je predsednik Vučić osvojio 60 odsto, tj. deset puta više. To je razlika. Aleksandar Vučić je predsednik. Miloš Jovanović je propali predsednički kandidat. Narod veruje predsedniku Vučiću, deset puta više nego Milošu Jovanoviću. I onda Aca Polovina, verovatno po nalogu Miloša Jovanovića preti smrću predsedniku Vučiću! Prete zbog toga što su nemoćni. Ubica u pokušaju, francuska kukavica i lopov.

Pominjao sam 1999. godinu. Te 1999. godine, Aleksandar Vučić je ostao ovde. Nije kukavički pobegao u inostranstvo. Ostao je u Beogradu sa svojom porodicom. Bio je ministar informisanja u Vladi Republike Srbije. Služio je svojoj zemlji časno. Borio se za istinu, borio se protiv zločinačke NATO propagande. Predsednik Vučić je vojni rok služio u Lukavici, u Sarajevu, 1989. godine.

Predsednik Vučić nije stvorio probleme na Kosovu i Metohiji, niti je doprineo njihovom produbljivanju. Za proteklih deset godina predsednik Vučić je u pogledu rešavanja problema na KiM, uradio više nego bilo ko pre njega. Predsednik Vučić je za Srbe na KiM, učinio više nego bilo ko u istoriji. Predsednik Vučić je spasao srpski narod na KiM od pogroma, iseljavanja i siromaštva. Predsednik Vučić je zaslužan za to što je 28 država povuklo priznanje lažne države Kosovo. Zahvaljujući predsedniku Vučiću, Kosovo ne priznaje 107 država, dok samo 83 države priznaju lažnu državu Kosovo. Predsednika Vučića podržava 95 odsto Srba sa KiM. Predsednik Vučić je uzdigao i izgradio Srbiju. Predsednik Vučić je više nego udvostručio plate, penzije i broj zaposlenih. Predsednik Vučić vratio Srbiji dostojanstvo. Predsednik Vučić u ovim najtežim danima zaslužuje našu potpunu podršku i poverenje. Srbija zaslužuje političko jedinstvo, a ne ekstremizam i pretnje mrću od strane sujetne opozicije.

Autor je poslanik i član predsedništva SNS


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Nebojša Bakarec: Kolosalni srpski uspeh!
Politika

Nebojša Bakarec: Kolosalni srpski uspeh!

Naslov ovog teksta nisu moje reči. Reči se odnose na novi plan EU za KiM, i izrekao ih je profesor međunarodnog prava, Albanac sa KiM, prof.dr. Enver Hasani, 23.2.2023. u intervjuu za kosovski medij „Koha ditore“. On je rekao da je ono što se smatra de fakto priznanjem evropskim planom za dijalog „Kosovo-Srbija“ - „KOLOSALNI SRPSKI USPEH“. Glavna komponenta ovog plana, prema Hasanijevim rečima, jeste „NEDOSTATAK DE JURE PRIZNANJA“. U drugoj komponenti je naveo „AUTONOMIJU KOSOVSKIH SRBA“, dok je u trećoj, naveo „EKSTRATERITORIJALNOST SRPSKE PRAVOSLAVNE CRKVE“. U izjavi za "Kohu" u petak 23.2.2023., Hasani je rekao da će ovaj sporazum, zemlje koje ne priznaju Kosovo učiniti još nespremnijim da ga priznaju! Da naglasim da je Hasani, veliki protivnik Srbije, i njenih vlasti. A Hasani je zaista ugledna figura među pravnim naučnicima, i to u evropskim razmerama. Ukoliko neko ne zna ko je prof.dr. Enver Hasani, evo činjenica. Enver Hasani je bio predsednik Ustavnog suda tzv. Kosova od juna 2009. godine do juna 2015. godine. On je profesor međunarodnog prava i međunarodnih odnosa na Univerzitetu u Prištini. Bio je rektor Univerziteta u Prištini od 2006. do 2009. Bio je dekan Pravnog fakulteta u Prištini. Enver Hasani je objavio četiri knjige iz oblasti međunarodnog prava i međunarodnih odnosa, od kojih su dve objavljene na engleskom jeziku. Hasani je 12.9.2014. godine imenovan za člana Venecijanske Komisije u svojstvu predstavnika tzv. Kosova.

27.02.2023

22:19

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija