• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Nebojša Bakarec

24.03.2023

10:13

Nebojša Bakarec: NATO agresija-NATO (b)lokatori! Šta je ko radio 24.3.1999. i gde je bio?

Privatna arhiva/N. Bakarec

Kolumne

Nebojša Bakarec: NATO agresija-NATO (b)lokatori! Šta je ko radio 24.3.1999. i gde je bio?

Podeli vest

Danas se navršavaju 24 godine od početka NATO zločina i agresije na Srbiju, koja je trajala 78 dana. Da bi u potpunosti razumeli zbog čega je NATO počinio zločine u Srbiji 1999. godine, moramo da se setimo da je razlog agresije NATO na Srbiju, bilo otimanje Kosova i Metohije. Da bi ostvario geostrateški cilj Zapada, NATO je izvršio zločin nad Srbijom (i SRJ), kršeći međunarodno pravo i sve norme UN. Nažalost, NATO zločini su ostali zločini bez kazne! Unazad 11 godina, Srbija je zahvaljujući predsedniku Vučiću, ustanovila dostojnu i dostojanstvenu kulturu sećanja! Stoga se danas, širom Srbije, organizuju skupovi i aktivnosti u sklopu obeležavanja Dana sećanja na stradale u NATO agresiji, u skladu sa tom novom kulturom sećanja. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić će danas 24.3.2023. U Somboru, prisustvovati obeležavanju Dana sećanja na stradale u NATO agresiji 1999. godine. Tamo će biti i desetine hiljada građana.

Gde će danas biti „velike vođe“ antridržavnog projekta, desnog sektora opozicije – DSS, Dveri i Zavetnika? Oni će kao NATO (b)lokatori, kažu blokirati srpske državne institucije.To su najavili u nedelju 19.3.2023. kada se okupilo njih 50 i blokiralo Takovsku ulicu. Lažne patriote, francuski državljanin Miloš Jovanović, Boško Ljotić Obradović i Milica Lažljivica Đurđević baš na godišnjicu zločinačkog NATO bombardovanja Srbije, odlučili su da pokušaju da blokiraju Srbiju, kao NATO nekada. Ne mare za srpske žrtve, ne mare za srpske heroje. Nemaju minimum osećaja za pristojnost. Krajnje je skaredno da tzv. patriote, na ovaj način, ne obeležavaju, već pozdravljaju NATO bombardovanje koje je blokiralo celu Srbiju 1999. Pre 24 godine je NATO blokirao Srbiju, a danas Srbiju pokušavaju da blokiraju NATO (b)lokatori Boško Obradović, Francuz Miloš Jovanović i Milica Đurđević. Gramzivo žude za vlašću, i spremni su na sve! Pa to ni Kurti ne bi smislio! Sram ih bilo!

 

Rekao sam već da je NATO agresija imala za cilj otimanje Kosova i Metohije. Danas, 24 godine kasnije, postoji lažna država Kosovo, provizorijum pod međunarodnom upravom. Albanci i NATO snage imaju faktičku kontrolu nad KiM. Međutim, lažna država Kosovo, nikada neće moći da postane član UN, bez priznanja Srbije. Srbija nikada neće priznati lažnu državu Kosovo.

Foto: Privatna arhiva/N. Bakarec

Prema zvaničnim podacima od posledica NATO bombardovanja poginulo je oko 2500 civila. Od posledica bombardovanja je teže i lakše je povređeno oko 6.000 civila, među njima 2.700 dece. U periodu od 24. marta do 10. juna 1999. godine poginula su 754 pripadnika Vojske Jugoslavije i MUP-a Srbije. Procenjena materijalna šteta tokom NATO bombardovanja iznosi 100 milijardi dolara. U bombardovanju je uništeno i oštećeno 25.000 stambenih objekata, onesposobljeno 470 km puteva i 595 km pruga. Oštećeno je 14 aerodroma, 19 bolnica, 20 domova zdravlja, 18 dečjih vrtića, 69 škola, 176 spomenika kulture i 44 mosta, dok je 38 razoreno. Uništene su dve rafinerije nafte (u Pančevu i Novom Sadu), Avalski toranj, zgrade Radio-televizije Srbije i zgrade Radio-televizije Vojvodine, petrohemija u Pančevu, fabrika automobila Zastava iz Kragujevca, Duvanska industrija Niš, ambasada Narodne Republike Kine. U Srbiji je do 1999. registrovano između 15.000 i 20.000 novih slučajeva raka, da bi taj broj već 2004. dostigao cifru od 30.000 novih bolesnika. 2015. godine objavljeno je da je Srbija prva zemlja u Evropi po smrtnosti od malignih tumora. Stručnjaci smatraju da je porast broja obolelih i umrlih od raka posledica NATO bombardovanja, tokom kojeg je na Srbiju bačeno 15 tona osiromašenog uranijuma. Kada će pravda stići NATO zločince?

Gde je ko bio, i šta je radio 24. marta 1999. godine?

Rekoh da Srbija u Somboru i u ostalim gradovima i opštinama obeležava Dan sećanja na stradale u NATO agresiji. Da se ne zaboravi! Da se ne ponovi! Dok je predsednika Vučića, neće se ponoviti! Setimo se, te 1999. godine, Aleksandar Vučić je bio ovde. Nije kukavički pobegao u inostranstvo. Bio je u Beogradu sa svojom porodicom. Bio je sjajan mladi ministar informisanja u Vladi Republike Srbije. Služio je svojoj zemlji časno. Borio se za istinu, borio se protiv zločinačke NATO propagande. Predsednik Vučić je vojni rok služio, deset godina pre NATO agresije, u Lukavici, u Sarajevu, 1989. godine. Majka predsednika Vučića, Angelina Vučić bila je novinar RTS, na radnom mestu one noći kada je NATO zločinački bombardovao RTS i ubio silne ljude. Preživela je samo igrom slučaja. Predsednik Vučić se mnogo godina kasnije prisećao te noći: „Ne volim da govorim o takvim stvarima, ali moja majka je te noći bila u RTS-u, da li je bila dežurni novinar ili urednik ne znam, u te stvari se ne razumem. Raketa je pala nekoliko metara od nje, bila je uplašena. Te noći nije ni trebalo da radi, bila je tu slučajno i nije poginula“.

Foto: Privatna arhiva/N. Bakarec

A gde su tada, u proleće 1999. bile „velike patriote i rodoljubi“ Miloš Jovanović, Boško Obradović i Vuk Jeremić? Oni su tada bili u punoj snazi. Bili su u najboljim godinama za vojsku. Te 1999. godine, NATO je zločinački napao Srbiju. Navodnim patriotama i rodoljubima Milošu Jovanoviću, Vuku Jeremiću, i Bošku Obradoviću nije palo na pamet da ratuju za Kosovo i Metohiju te 1999. godine, niti da brane svoju zemlju. Mogli su, da su hteli. Te 1999. godine, su za Srbiju živote dali mnogi mladi ljudi, vojnici, policajci.

Foto: Privatna arhiva/N. Bakarec

Miloš Jovanović je 1999. godine, imao 23 godine. Imao je francusko državljanstvo, i 1999. je pobegao baš u Pariz. Dok se junak Miloš Jovanović baškario u Parizu u proleće 1999. godine, u ratu protiv NATO i UČK terorista, poginula su 754 pripadnika vojske i policije. Dok se junak Miloš Jovanović švrćkao po Parizu u proleće 1999. od NATO bombi je poginulo 2500 građana Srbije. Dok je junak Miloš Jovanović u deset uveče 17.4.1999., pio „Božole“ na Jelisejskim poljima Pariza, u zemlji koja bombarduje njegovu, upravo u tom trenutku su NATO zločinci, bombom ubili trogodišnju Milicu Rakić, koja je sedela na noši u svojoj kući u Batajnici. Miloš Jovanović je vojsku služio tek u tridesetoj godini života, 2006., kad je rat odavno bio gotov.

Vuk Jeremić je 1999. imao 24 godine i pobegao je u London. Dok se junak Vuk Jeremić bahatio po Londonu u proleće 1999. godine, u ratu protiv NATO i UČK terorista, poginula su 754 pripadnika vojske i policije. Dok se junak Vuk Jeremić krio u Londonu u proleće 1999., od NATO bombi je poginulo 2500 građana Srbije. Dok je junak Vuk Jeremić u deset uveče 17.4.1999., pio „Sasikaju“ na Pikadiliju, u zemlji koja bombarduje njegovu, upravo u tom trenutku su NATO zločinci, bombom ubili trogodišnju Milicu Rakić, koja je sedela na noši u svojoj kući u Batajnici. Vuk Jeremić vojsku nije ni služio, već je, nećete verovati, civilni vojni rok služio 2004. godine, kao savetnik predsednika Srbije, Borisa Tadića, i to u zgradi predsedništva na Andrićevom vencu!?!

Boško Obradović je 1999. godine imao 23 godine. Boško Obradović je 1999. bio u mišjoj rupi u Čačku, i pisao je za ljotićevski list „Nova iskra“ ode fašisti Dimitriju Ljotiću. Boško Obradović je vojsku služio tek 2003. godine, kad je rat odavno bio gotov.

Foto: Privatna arhiva/N. Bakarec

Što se „junaci“ nisu javili na služenje vojnog roka 1999. godine? Kukavice! Ove 2023. godine, Miloš Jovanović, Boško Obradović i Vuk Jeremić,  prizivaju rat, i kao kliču Kosovu i Metohiji. Sva trojica grme i zahtevaju  „punu reintegraciju KiM u Srbiju“ i „potpuno vraćanje suvereniteta nad KiM“. Jedini način da se to ostvari je rat. Trojica „ratnika“ iz mišje rupe 1999. godine, danas zagovaraju rat sa NATO. Oni traže da Vojska Srbije napadne Albance i NATO. Oni su za prekid evrointegracija i pregovora o KiM, oni prizivaju novo bombardovanje Srbije, i patnje naroda. Oni žele da nam zapad uvede ekonomske sankcije, zatvori sve fondove, da povuče sve investitore i da nam uvede vize. Ova trojica priželjkuju ekonomski slom Srbije i gubitak perspektive, zbog toga što će to njima doneti političke poene. A junaci Miloš Jovanović i Vuk Jeremić će kao i 1999. godine, potom, mirno otići da žive baš na taj mrski zapad. Prizivaju rat, ali da, kao i 1999. godine, u rat ne idu oni, već tuđa deca. Miloš Jovanović, Boško Obradović i Vuk Jeremić su izvanredni davaoci tuđe krvi.

Francuski državljanin Miloš Jovanović nema ni stida, ni srama. Francuz Miloš Jovanović, u svom doktoratu, zločinačku NATO agresiju naziva "INTERVENCIJA"! Kao da je to bila manja hirurška ili stomatološka INTERVENCIJA! Baš tako stoji u naslovu njegove doktorske teze – „Opravdanost i opravdavanje upotrebe sile u poslehladnoratovskom periodu. Studija slučaja: Vojna INTERVENCIJA NATO protiv SRJ 1999. godine“. INTERVENCIJA !!! Francuski državljanin Miloš Jovanović ne prestaje da pokazuje koliko je dvoličan i licemeran i da mu je samo bitna fotelja, te je svojom doktorskom tezom pokazao i prave sklonosti, a to je mržnja prema svemu srpskom. Za njega je zločinačko bombardovanje Srbije 1999. godine samo puka INTERVENCIJA!

Foto: Privatna arhiva/N. Bakarec

Predsednik Vučić nije stvorio probleme na Kosovu i Metohiji, niti je doprineo njihovom produbljivanju. Za proteklih deset godina predsednik Vučić je u pogledu rešavanja problema na KiM, uradio više nego bilo ko pre njega. Predsednik Vučić je za Srbe na KiM, učinio više nego bilo ko u istoriji. Predsednik Vučić je spasao srpski narod na KiM od pogroma, iseljavanja i siromaštva. Predsednik Vučić je zaslužan za to što je 28 država povuklo priznanje lažne države Kosovo. Zahvaljujući predsedniku Vučiću, Kosovo ne priznaje 107 država, dok samo 83 države priznaju lažnu državu Kosovo. Predsednika Vučića podržava 95 odsto Srba sa KiM. Predsednik Vučić je uzdigao i izgradio Srbiju. Predsednik Vučić je više nego udvostručio plate, penzije i broj zaposlenih. Predsednik Vučić vratio Srbiji dostojanstvo. Predsednik Vučić u ovim najtežim danima zaslužuje našu potpunu podršku i poverenje. Srbija zaslužuje političko jedinstvo, a ne ekstremizam sujetne opozicije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ana

pre 1 godinu

Srbija je zahvaljujući predsedniku Vučiću, ustanovila dostojnu i dostojanstvenu kulturu sećanja

Mare

pre 1 godinu

Dok se odaje počast žrtvama, opozicionari pokazuju ko su i šta su

Paja

pre 1 godinu

Da se nikad ne zaboravi! Hvala predsedniku Aleksandru Vučiću što se zalaže da sećanje ostane.

Vuk

pre 1 godinu

Ja znam da smo cela moja familija provodili u sklonistu i cuvali se od bombi!

Zox

pre 1 godinu

Predsednik je uvek uz svoj narod a ovi ostali nisu vredni komentara

Tanja

pre 1 godinu

Mi nećemo nikada zaboraviti nevine žrtve koje su izgubile život I stradanja Srba na Kosovu i Metohiji

Ružica

pre 1 godinu

Svi ovi koji danas hoće da blokiraju, 1999. nisu bili u Srbiji, pobegli su. Pognite glave, izdajice roda srpskog!

Nervozni

pre 1 godinu

Neki su tada rovarili protiv Jugoslavije i radili za agresora.

Jablan

pre 1 godinu

24 godine je prošlo a ko da je juče bilo, sećam se.

Boban

pre 1 godinu

To je bilo strasno kada je pocelo svi smo bili pogubljeni od straha!

Cecilija

pre 1 godinu

Tužno je i žalosno što antidržavna opozicija na godišnjicu stradanja našeg naroda u Nato agresiji želi da blokira Srbiju. Zar im ništa nije sveto.

Rada

pre 1 godinu

Da nije predsednika Vučića odavno bi bilo zaboravljeno da je se u Srbiji i na KiM nešto dešavalo 1999.

Rajka

pre 1 godinu

Verujem da su ovi što protestvuju sve posmatrali sa bezbedne udaljenosti. Jer da nisu, možda bi i neko od njih bio nevina žrtva.

Nikola

pre 1 godinu

To je bilo strasno kada je pocelo svi smo bili pogubljeni od straha!

Joka

pre 1 godinu

Ovim današnjim blokatorima nikada nije stalo do života naroda i Srbije, jedino cilj im je da nasiljem dodju do vlasti.

Aleksandra 60

pre 1 godinu

Umesto da odaju počast nevino stradalim civilima u NATO bombardovanju Srbije 1999. godine Boško, Milica, Miloš i ostale njihove pristalice blokiraće narodne institucije i zabraniti rad državnim službenicima. Jadno i bedno ponašanje onih koji su agresiju nazvali intervencijom.

Rada

pre 1 godinu

Vučić sada rešava probleme koje su decenijama njegovi prethodnici gurali pod tepih, i da nije njega KiM bi još odavno bilo izgubljeno. Na žalost veliki broj nevinih žrtava je stradao 1999, a njihovo stradanje sada Obradović i kompanija ismejavaju.

Vlada

pre 1 godinu

Vučić je državnik koji se bezuslovno bori za svoj narod i državu Srbiju, državnik koji je za vreme Nato agresije na Srbiju svo vreme bio sa svojim narodom u Srbiji. Dok su se lažne patriote poput Miloš Jovanović Francuza skrivale po Francuskoj i ostalih opozicionih izdajica .

Dani

pre 1 godinu

Miloš Francuz i ekipa su današnjim planovima direktno pljunuli u lice svim žrtvama bombardovanja, biili izdajnici, ostali izdajnici

jeca jela

pre 1 godinu

Bolesna mržnja dosističkih i kvazipatriotskih politikanata eksplodirala je na danasnji dan

Jeca

pre 1 godinu

Danas se navršavaju 24 godine od početka NATO zločina.

Vlada

pre 1 godinu

Vučić je državnik koji se bezuslovno bori za svoj narod i državu Srbiju, državnik koji je za vreme Nato agresije na Srbiju svo vreme bio sa svojim narodom u Srbiji. Dok su se lažne patriote poput Miloš Jovanović Francuza skrivale po Francuskoj i ostalih opozicionih izdajica .

Dragana

pre 1 godinu

Opozicija je u vreme bombardovanja bila po svetu i uživala ,nije ih bilo briga za državu,to i sad pokazuju svojim blokadama na ovako tužan dan za srpski narod

Ana

pre 1 godinu

Izgleda mi da će opozicija danas obeležavati početak NATO bombardovanja, ali ne kao sećanje na žrtve, već kao borbu za sebe.

Jela

pre 1 godinu

Opozicionari sve izdajice koji kad je Srbiji bilo najteže nisu bili tu,kukavice koje su sramota Srbije

Ana

pre 1 godinu

Cela zemlja je pretrpela strasan,zlocinski period,a nazalost i nastradalo mnogo naseg naroda.

Oliver

pre 1 godinu

Bilo ne ponovilo se, a opozicija nek se zavuce u svoje jazbine kako su to radili i 1999.

ema

pre 1 godinu

Oni su opozicija ne samo Srbiji nego i zdravom razumu.

Jela

pre 1 godinu

Agresija na Srbiju je počela tog 24.marta koji nikada nećemo zaboraviti.

Nikola

pre 1 godinu

Jovanović je i sam rekao, glavu dajem a pasoš ne dajem, šta očekivati od Miloša Francuza koji pljuje Srbiju na svakom koraku.

Anja

pre 1 godinu

Nikad više nikome ne sme da se ponovi takav zločin.

rajko

pre 1 godinu

Najgori lopovi zele da se vrate na vlast u Srbiji, ali narod ih prepoznaje

Jovana

pre 1 godinu

Opozicija jos jednim antidrzavnim napadom, jos sada i na dan pogroma nad Srbima, dokazuje koliko joj je do sosptvene drzave i gradjana stalo.

Jaca

pre 1 godinu

Tih 78 dana nikada nećemo zaboraviti. Strah koji smo tada doživeli za vreme agresije od strane NATO-a zauvek ćemo pamtiti.

Jelena

pre 1 godinu

Predsednik Vučić je i danas kao i uvek uz svoj narod koji na njega uvek moze da računa.Dok opzicija sa druge strane,pravi nerede i demonstracijama blokiraju i unose nemir građanima.

Maja

pre 1 godinu

Ono što sada rade Obradović i ekipa nije ni rodoljublje ni patriotizam. Oni se otvoreno smeju porodicama koje i dan danas žale za svojim voljenima.

Sanja

pre 1 godinu

Никада нећемо заборавити НАТО агресију на нашу Србију! Док ће антидржавна опозиција тог дана покушати да блокира и тиме обележе дан кад су прве бомбе пале, ми ћемо на достојанствен начин одати почаст свим страдалима у неоправданој агресији на народ који се борио за своју Србију

Obrad

pre 1 godinu

Ništa gore od lažnih patriota koji su umislili da su neko i nešto

Ksenija

pre 1 godinu

Vučić je 1999.bio u Srbiji uz svoj narod dok su lažne patriote pobegle glavom bez obzira u inostranstvo.Narodu je sasvim jasno ko je vera a ko nevera.

Ceca

pre 1 godinu

Nikada nećemo zaboraviti zločin bez presedana koji je izveo NATO pakt agresijom na našu državu i naneo nam ogromne posledice, koje se bezmalo i danas osećaju.

ivana

pre 1 godinu

Isplivaće sva zlodela lažnih patriota protiv Srbije

Nikola

pre 1 godinu

Dan secanja , dan u kome ukazujemo celom svetu kako pravo sile mora nestati , kako nikad necemo zaboraviti zrtve , nit najvecu zrtvu , nasu Srbiju . Da se nikad ne ponovi.

jadranka

pre 1 godinu

78 dana bombardovanja, ostavila je posledice koje si dan dans osecaju!

Ruza

pre 1 godinu

Tuzno i zalosno. Nikada se ne ponovilo vise. Taj dan se vecno pamti.

baki

pre 1 godinu

ja sam bio u skolskom dvoristu i sadili smo drvece, kada se zacula sirena

Natasa

pre 1 godinu

Predsednik Vucic odrzavanjem dostojanstvene kulture secanja na zrtve NATO bombardovanja dokazuje doslednost svoje borbe za slobodnu i celovitu Srbiju, koja traje sve vreme njegovog postojanja na politickoj sceni.

Maja

pre 1 godinu

Plaćenici,uličari,fašisti,izdajice:pobegli su vani ili mišiju rupe mogu pravdati Agresiju NATA kao plaćenici,špijuni za pare

duki

pre 1 godinu

Laž je najjače oružje opozicije.Dobro im to ide.

Jasna

pre 1 godinu

Nikada veći strah nije bio nego tada 24.marta 1999.godine kada je otpočela agresija na Srbiju.

Jovan

pre 1 godinu

Danas je jako tuzan dan u Srbiji a opozicija pravi zurke i proteste. Sramota

baki

pre 1 godinu

Svi smo radili svoje svakodnevne poslove, kada su se zaculi zvuci sirene

Ema

pre 1 godinu

Dan sećanja na žrtve NATO agresije je tužan dan za Srbiju i porodice nastradalih. Treba tim ljudima pokazati poštovanje, da znaju da su njihovi članovi porodice a nastradali postovani i cenjeni.

Nikola

pre 1 godinu

На крају народ ће ударити блокаду овима што на данашњи дан хоће да блокурају Србију и да је газе.

faruk

pre 1 godinu

Mržnja je jedini politički program raspale opozicije

Marta

pre 1 godinu

Obradovic je sramota za Srbiju, covek nema ni stida ni srama.

Jova

pre 1 godinu

Setimo se samo koliko je Srba tada izgubilo svoje zivote braneci ovu zemlju

Markos

pre 1 godinu

Nato agresija 1999g nece se vise nikada ponoviti.

Mina

pre 1 godinu

Koristiti ovakav dan zarad licnih ciljeva je dno dna.

Sanja

pre 1 godinu

Удариће блокаду да више опозициони лидери и лажне патриоте не буду никакав фактор на политичкој сцени, јер онима који су алави и жељни власти, а да не раде у интересу народа нема места на политичкој сцени Србије.

baki

pre 1 godinu

Niko nije ocekivao nato agresiju, svi smo mislili da ce se resiti mirnim putem

Tijana

pre 1 godinu

Boze podaj spokoj svim ljudima preminulim u nato agresiji ...

Ana

pre 1 godinu

Opozicija se već pokazala svojim delima ili nedelima.

Milena

pre 1 godinu

Odgovorna drzavna politika predsednika Vucica traje sve vreme njegovog bavljenja politikom. Sada kada je predsednik intezivnija je i dosledna. A opozocija nastavlja tradiciju borbe za sosptvene interese.

baki

pre 1 godinu

Niko nije ocekivao nato agresiju, svi smo mislili da ce se resiti mirnim putem, pa sta bude

Milos

pre 1 godinu

Umesto da damo podrsku porodicam ciji su blizi stradali u nato agresiji opozicija ogranizuje proteste.

Ceca

pre 1 godinu

Obradovic i njemu slicni jesu, i bice na politickom dnu svojom zaslugom.

Mr Stefanović

pre 1 godinu

24.03. je upisan crvenim slovima u istoriji Srbije!

Daca

pre 1 godinu

Narod je ginuo za vreme agresije a lopovi sad hoće da blokiraju i smene Vučića a za vreme agresije svi ćutali.

Pera

pre 1 godinu

Razocaran sam ovakvim postupcima nekoga ko sebe deklarise kao patriota.

Ana

pre 1 godinu

Mnogi ljudi još uvek imaju traume i svaki dan žale za svojim porodicama, domom, mestom i životom. A opozicija čak ni za njih nema razumevanja i poštovanja.

Una

pre 1 godinu

Na danasnji dan su nasli?? Koji su to licemeri i losi ljudi...

Milan

pre 1 godinu

NATO je agresijom koju je izvrsio nad Srbijom grubo pogazio norme medjunarodnog prava, ali i moralne kodekse ljudskosti i humanosti. Zahvaljujuci hrabroj politici Predsednika, 24 mart se poslednjih jedanest godina obelezva kao Dan secanja na stradale u NATO agresiji. Opozicija na danasnji dan najavljuje blokiranje institucija, jasno stavljajuci do znanja svima da ne postuje srpske zrtve i stradanje svog naroda. Za njih su zrtve povod za licno promovisanje i kamenovanje drzave Srbije!

Misa

pre 1 godinu

Opozija se krila po svojim vilama dok je narod branio zemlju i ginuo za nju.

Nevena

pre 1 godinu

Sadašnju opoziciju nije zanimala njihova zemlja onda za vreme bombardovanja pa su se razbežali kud koji ,ne zanima ih ni sad. Bitna je fotelja i ništa drugo.

Jovana

pre 1 godinu

Blokadere treba da bude sramota jer rade protiv interesa građana Srbije!

kiki

pre 1 godinu

Boško Obradović je toliko jadan i bedan sačuvaj bože.

Maki

pre 1 godinu

Nije briga opziciju za Srbiju i stradale u NATO agresiji 1999. Njima su bitne samo njihove fotelje!

Jeka

pre 1 godinu

Ovakvo ponasanje je slika i prilika onih koji sebe nazivaju patriotama. Koriste sva sredstva radi ostvarenja sopstvenih ciljeva.

Sanja

pre 1 godinu

Lazne patriote, koje su kao zabrinute za narod Srbije, danas pokazuju pravo lice!

Miki

pre 1 godinu

Bravo za Bakareca, sjajan tekst iz koga se vidi za koga radi opozicija.

Misa

pre 1 godinu

Posten narod se borio za svoju zemlju dok je danasnja opozcija bila u inostranstvu i gledala kako gine srpski narod.

Mile

pre 1 godinu

Ne smemo da zaboravimo NATO agresiju nad našom zemljom.

Daca

pre 1 godinu

Dok je narod ginuo neki su proslavljali,sram ih bilo.

Igor

pre 1 godinu

Sada kada se vratim unazad i setim kako je bilo nikada ne bi verovao kroz sta smo prosli!

Risto

pre 1 godinu

Vucic danas u Somboru uz gradjane, a opozicija danas blokira drzavne institucije.

Nenad

pre 1 godinu

Ovi ljudi na zalost pripadaju ljudskom talogu Srbije! Bog sve vidi!

Anja

pre 1 godinu

A danas se ti isti busaju u grudi i svi su im krivi..

kiki

pre 1 godinu

Boško Obradoviću je pothitno potrebna stručna pomoć.Užas..

Spartanka

pre 1 godinu

Lažnim patriotama,Jeremiću,Obradoviću i Jovanoviću su jedino bile bitne fotelje,a ne borba za njihovu zemlju!

Daca

pre 1 godinu

Kvazi opozicija je proslavljala bombardovanje Srbije

TM

pre 1 godinu

NATO agresija ne treba da se zaboravi, i svi trebamo da se sećamo toga, nažalost neki izgleda slave NATO.

Risto

pre 1 godinu

Kriju đe su bili i što su činjeli 1999. Masa njih je agitovalo protiv svoje zemlje.

Iva

pre 1 godinu

Veoma ružno da se na dan kada se obelažava Dan sećanja na žrtve Nato agresije. Boško i drugari pokušavaju da prave haos po Srbiji.

Marijana

pre 1 godinu

Francuski državljanin Miloš Jovanović nema ni stida, ni srama. Jer je Francuz Miloš Jovanović, u svom doktoratu, zločinačku NATO agresiju naziva "INTERVENCIJA"Kao da je to bila manja hirurška ili stomatološka intervencija.

Marko

pre 1 godinu

Srbija neće zaboraviti ni jednu svoju žrtvu i neće dozvoliti da se ponovi bilo kakva agresija na srpski narod dok kao predsednika ima Aleksandra Vučića. Večna slava svim nastradalim.

Stefanović M

pre 1 godinu

Dokle god je Vučić na vlasti Srbija je u sigurnim rukama!

Zeljana

pre 1 godinu

Nebojsa Bakarec je javno ogolio delovanje antidrzavne opozicije.

Momir

pre 1 godinu

Ovo je bio napad bez povoda i Srbija nije napala nikoga da bi se izvrsila agresija!

Tamara

pre 1 godinu

Nazalost, oni ni prema zrtvama postovanja nemaju! Zalosno.

Ranko

pre 1 godinu

I bez ovog teksta znali smo da niko od opozicionarske gamadi nije sigurno stao u odbranu svoje zemlje niti od Nato agresora niti od UĆK vojske. Čuvali su svoju guzicu kako onda tako i sad.

Lalee

pre 1 godinu

Vučić je svima jasno stavio do znanja da Srbija neće priznati nezavisnost Kosova!

ana

pre 1 godinu

Narod je odavno video i shvatio da Obradović i njegova ostala ekipa, gledaju samo na lični interes i svoj džep.. Briga njih za Srbiju i naš napaćeni narod, pogubljene živote ..

Igica

pre 1 godinu

Zaista se na ovoj temeljnoj i podobnoj analizi Bakareca nema sta zameriti.

Aca

pre 1 godinu

Milos Francuz se, za vreme bombardovanja, sakrio u Paruz, cuvajuci svoje dupe, dok je narod ratovao. Danas taj ljigavko navodno postuje zrtve.

Aleksandra 60

pre 1 godinu

Dok je nevin narod stradao u NATO agresiji mnogi poput Boška, Miloša Francuza, Vuka Jeremića i ostalih koji će danas blokirati institucije bili su u dubokom zaklonu i iz svoje mišje rupe pratili dešavanje. Neko po Parizu, neko u Londonu, a Bole u Čačku u bezbednom zaklonu.

Daca

pre 1 godinu

Kvazi opozicija želi blokadu Srbije i smenu Vučića a gde su bili kad je bilo bombardovanje tad su slavili.

Jovana

pre 1 godinu

Niko nije bio nista, i sada lazno moralisu, i to kako ko stigne.

Ana

pre 1 godinu

Toliko nečovečansko postupanje, nemanje osećaja prema žrtvama i njihovim bližnjima.

aca

pre 1 godinu

Gomila ludaka se okuplja sa pokušajem da destabiliše Srbiju

Dragan

pre 1 godinu

Da su ovi drugi na vlasti a ne Vučić oni bi slavili bombardovanje Srbije

Darko

pre 1 godinu

E upravo je to pravo pitanje!Sakrili su se tada u misije rupe a danas prosipaju patriotizam.

Maja

pre 1 godinu

Njih ne zanimaju zrtve nato agresije, ni sveti dan secanja na zrtve! Samo njihova korist!

Ana

pre 1 godinu

Neka je večna slava svim stradalima u NATO agresiji 1999.

Pera

pre 1 godinu

Bilo i ne ponovilo se nikad,preziveli smo a na njima je ostala ljaga,mislim na NATO.

Cole

pre 1 godinu

Vučić radi sve kako bi stabilizovao odnose Beograda i Prištine kako ne bi došlo do eskalacije sukoba!

Ivana

pre 1 godinu

Nebojsa je sa punim pravom ukazao na kvazipatriotsko delovanje ovdasnje opozicije.

Sanja

pre 1 godinu

Prave patriote su bile u zemlji, a lažne kao Francuz Jovanović na primer u Parizu.

Gaga

pre 1 godinu

To bombardovanje je kao prvo bilo ne legitimno, drugo kršilo sva ljudska i međunarodna prava, treće pobili nedužan narod, porušili kuće, mostove, bolnice itd., i na kraju oteli deo teritorije jedne suverene međunarodne države. Jednom rečju to je bio GENOCID.

Milan

pre 1 godinu

Stav predsednika Vucica je jasan, nikada nece priznati nezavisnost nelegitimne jednostrano proglasene drzave Kosovo. Za Aleksandra Vucica, KiM su uvek bili, i uvek ce biti deo Srbije.

Ranko

pre 1 godinu

Miša Francuz je izbagao vojnu obavezu da brani državu 99, a dans je junači sa slikama vojske.

mila

pre 1 godinu

Skupina kretena koja pokušava da skrene pažnju na sebe

Ruža

pre 1 godinu

Srbija nikad neće zaboraviti nastradale u NATO agresiji.

Ratko

pre 1 godinu

Mi gradjani smo se snalazili kako je ko znao i vecina je pobegla iz gradova na selo!

Željko

pre 1 godinu

Zanimljivo da niko od ovih desničara, kojima su puna usta patriotizma, nije 1999. branio Srbiju od NATO bombi.

Sofija

pre 1 godinu

Да се више никад у историји не понови више такав злочин

Una

pre 1 godinu

Prevrsili su svaku meru! Na danasnji dan blokiraju Srbiju? Kako ih nije sramota!!?

Pera

pre 1 godinu

Casni ljudi su branili svoju zemlju od NATO agresije a drugi su letovali po inostranstvu.

Ivan

pre 1 godinu

Ne ponovila se NATO agresija niti bilo koji drugi rat. Ne ponovilo se. Mir ljudima treba. Čak i mir od laži opozicije i njihovih obmana.

Una

pre 1 godinu

Boško Obradović je čovek koji je u prošlosti načinio mnoga zlodela i mnoge krađe i malverzacije. Sve što govori su laži.

Marinkovic

pre 1 godinu

Na danansnji dan opozicija blokira drzavu, to samo govori o njoj.

Mara

pre 1 godinu

Da te 1999 godine srpski narod neće nikad zaboraviti jer je poginulo preko 2500 nedužnih civila oko 750 vojnika i policajaca ,koliko je samo umrlo ljudi od kancera zahvaljujući osiromašenom uranijumu,privreda je bila uništena, infrastruktura takođe ,sve to zato što Srbija nije htela da da Kosovo i Metohiju ,a gde su bili tad naši opozicionari po Parizu,Londonu ili Čačku ,sada se javljaju posle 24 godina.

Cane

pre 1 godinu

Bas lepo objasnjeno,neka narod procita i vidi sta su radili i gde su bili Milos,Vuk i Bosko!!!!

miki

pre 1 godinu

odabranim datumom za protest samo pokazuju za koga rade

Tara

pre 1 godinu

Koristoljubivi, licemerni i bez ikakvih moralnih vrednosti. Takvi su oni.

Milica

pre 1 godinu

NATO agresija na Srbiju je zločin bez kazne.

Danko

pre 1 godinu

Milica Zaveznica pardon Mercedes pokazuje da joj je od obeležavanja žrtava NATO agresije bitnije da blokira institucije svoje zemlje.

nikola

pre 1 godinu

Bosko nista drugo i ne zna osim da organizuje proteste

Iva

pre 1 godinu

Boško Obradović treba da odgovara za sve krađe koje je načinio. Krao je od poštenog srpskog naroda.

Mara

pre 1 godinu

realno, nema razlike izmedju delovanja NATO agresora i desnicarske opozicije u Srbiji.

Ana

pre 1 godinu

Ne dozvolimo da nam kvazipatriote svojim antidrzavnim delovanjem urusavaju kulturu secanja na zrtve NATO agresije i podrivaju borbu predsednika drzave za napredniju i samostalnu Srbiju.

Aleksandar

pre 1 godinu

To bombardovanje nas je sve zblizilo i bili smo nikada slozniji!

Vuk

pre 1 godinu

Secanje na dan bombardovanja! Za decu i roditelje koji su nastrasali u NATO bombardovanju!

Saša

pre 1 godinu

Lažne patriote Jeremić, Miloš Francuz i Boško Obradović, nisu uzeli učešće u odbrani Srbije od NATO agresija 1999. godine.

Mlađiccaa

pre 1 godinu

Za KiM protestuju trojica koji su se baškarili po svetu za vreme bombardovanja! Čisti licemeri!

Sara

pre 1 godinu

Ono sto NATO pokusao 99-te a ni dan danas ne moze da uzme od Srbije a to je KiM pogotovo sad nemogu jer se za njega danas bori predsednik Vucic pokusavaju kroz ove kvazi patriote da zavrse posao koji su poceli svojom agresijom na nasu drzavu.

Neca

pre 1 godinu

E vala i ako sto je ovako napisano!!! Neka se zna gde je ko bio i sta radio za vreme NATO agresije 1999.!!!

Sanja

pre 1 godinu

Boško obradović se juče smeje u kafani i briga ga za žrtbe NATO agresije. Sramota!

Marina94

pre 1 godinu

Jadno je sto opozicija i danasnji dan koristi kako bi sebi prikupila jeftine politicke poene.

olja

pre 1 godinu

Prave nemire i na godišnjicu početka NATO agresije.

Samir

pre 1 godinu

Desni dio opozicije je prije 24 godine bio na strani NATO-a. Jovanović, Obradović, Jeremić, svi oni.

Ema

pre 1 godinu

Ne mogu da verujem da na ovako vazan i tuzan dan Bosko, Milos i Milica zele da blokiraju drzavne institucije. Kako mogu!? Oni salju prikrivenu poruku, a ta poruka je anti drzavna.

Andrijana

pre 1 godinu

79 dece necemo zaboraviti. Ali lazne patriote svakako jesu.

sima

pre 1 godinu

Boško je još jednom dokazao da ga nije briga za patnje našeg naroda

Tanja

pre 1 godinu

Bruka i sramota opozicije u Srbiji što danas blokira svoju zemlju kao da ih je Kurti instruisao.

Nena

pre 1 godinu

Srpski narod ne voli opoziciju jer je sačinjena od propalih političara koji su u prošlosti ojadili narod i državnu kasu.

Voja

pre 1 godinu

Meni su u glavi protesti sirom evrope obicnih gradjana protiv bombardovanja Srbije i velike podrske nasim gradjanima!

Iva

pre 1 godinu

Obradović i Jeremić i Francuz pokazuju koliko im je stalo do Srbije i naroda Srbije. Koliko poznaju i poštuju istoriju i žrtve srpskog naroda. Sramote Srbiju svakodnevno a danas posebno. Večna slava svim nastradalim. Secacemo ih se uvek a dok je predsednik Vučić i javno im davati počast.

Zexx

pre 1 godinu

Citava Srbija danas tuguje, a jedino opozicija nasla da blokira drzavne institucije i gleda svoju korist.

Stefanović M

pre 1 godinu

Vučić radi sve kako bi zaštitio sprski narod na KiM!

Marko

pre 1 godinu

Slige tajkunske i zapadne pokusace danas da divljaju i obesmisle svo nase kolektivno secanje na zrtve NATO agresije na nasu zemlju.

Sanja

pre 1 godinu

Srbija je videla kako Miša Francuz bi pre bi dao glavu nego bi se odrekao pasoša NATO Francuske. Licemer.

Jovana

pre 1 godinu

Toliko izgubljenih zivota,domova,da se ne zaboravi!

Gorana

pre 1 godinu

Milos Francuz je 1999. godine pobegao u Pariz, dok su mladići njegovih godina branili Srbiju od NATO agresora.

026

pre 1 godinu

Vučić vodi politiku mira i stabilnosti, ali je isto tako svima stavio do znanja da dokle god je on na vlasti Srbija neće priznati nezavisnost Kosova i neće dozvoliti da Kosovo postane članica UN!

Pavle

pre 1 godinu

Bilo je lepih momenata kada nas je muzika spajala dok smo branili mostove od bombi i podrske nasim vojnicima koji su branili svoju otadjbinu!

Mala

pre 1 godinu

Ovakvim postupcima opozicija samo obesmisljavaju svoje funkcionisanje na politickoj sceni Srbije.

Rade

pre 1 godinu

Boško Obradović i čitava ta ekipa lažnih patriota bi sutra prodala Srbiju da ne daj bože dođe na vlast. Zaista je sramotno od njih da proslavljaju datum kad su na nasu zemlju počele da padaju zločinačke NATO bombe.

jakovljev

pre 1 godinu

NATO nas je napao spolja, a danasnja opozicija to cini iznutra, sram da je bude.

Ana

pre 1 godinu

Saljemo pogresnu poruku svetu zbog Boska zutokljunca i Mimi Marcedes zajedno sa Milosem francuzom.

Nena

pre 1 godinu

Opozicija sigurno nije bila tu da brani državu i narod kao što ni sada nisu nisu tu za tu svrhu!

Pera

pre 1 godinu

Zanima me kojoj je budali ovako nesto palo na pamet? Da blokira institucije, u cilju "obelezavanja Nato bombardovanja".

Jovana

pre 1 godinu

Blokaderi žive u Srbiji i ne bi trebali da rade protiv države u kojoj žive!

Ran

pre 1 godinu

Kurti se jedini veseli današnjim protestima i kao da ih je on lično smislio. Jadno i bedno od strane srpske opozicije.

Ana

pre 1 godinu

Gde su ovi ljudi bili pre 24 godine,gde su bili kada su letele bombe

Miloš

pre 1 godinu

Srbi mogu da oproste ali nikada ne zaboravljaju i ne prepuštaju zaboravu ko ih je koliko zadužio i na koji način u prošlosti.

Anja

pre 1 godinu

NATO agresija je koban čin koji ne sme da se zaboravi.

Petar

pre 1 godinu

Oni koji agresiju nazivaju "intervencijom" ne mogu da budu ni patriote niti ih mogu dotaci zrtve nevinih koji su stradali u toj kako oni nazivaju "intervenciji".Cudime da nisu jos dodali onu cuvenu zapadnu rec "humana" intervencija.

Milka

pre 1 godinu

Uvek se sa ogromnom tugom sećamo tih preteških dana kad smo bombardovani od strane NATO

Dejana

pre 1 godinu

Sram ih bilo! Kakav patriotski blok? Sramota drzave su oni! Narod ce im odgovoriti!

Nena

pre 1 godinu

Opozicija samo juri za vlašću, to je tačno i pretacno!

Makiliii

pre 1 godinu

Narod Srbije ne treba brinuti za svoju bezbednost dokle god je Vučić tu!

Milko

pre 1 godinu

Nikad nećemo zaboraviti nevine žrtve koje su stradale od NATO bombi 1999

Anja

pre 1 godinu

Bila sam u Klini na KiM, sa mamom i sestrom! Imala sam svega tri godine. Nikad zaborav

Nena

pre 1 godinu

Ako nam opozicija ne "sačuva "državu, nijo neće!Mnogo su smešni!

Ana

pre 1 godinu

Bilo ne ponovilo, jedino mi je žao što niko zakonski nije odgovarao za NATO agresiju na našu zemlju.

Šemsa

pre 1 godinu

Vučić odaje počast žrtvama, dok opozicija likuje.

Bane

pre 1 godinu

Zar se ne stidiš Boško svojih postupaka? Godine 1999. su ljudima oduzeli normalan život bombama, a sutra ćeš to raditi blokadama.

Nikola

pre 1 godinu

Velika je sramota šta lažna opozicija danas radi.

Anja

pre 1 godinu

Opozicija očigledno priželjkuje još jednu agresiju, s obzirom da je u odličnim osnosima sa NATO bandom.

Goran

pre 1 godinu

Opozicija ovim skupom skrnavi sećanje na naš narod i žrtve agresije.

Branislav

pre 1 godinu

Danas treba da ućute oni koji kupe političke poene i koji su doprineli da KiM bude u ovoj poziciji ,a oni su najglasniji ,na čelu sa Milošem i Boškom.

Lala

pre 1 godinu

Svak je rođen da po jednom mre, čast i bruka žive dovijeka.

Iva

pre 1 godinu

NATO agresija nad Srbijom je zločin, nije nikakva vojna intervencija. Mnogo civila je ubijeno i ranjeno u tih teških 78 dana zločinačke akcije, za koje niko nije odgovarao.

Ema

pre 1 godinu

Da se ne zaboravi!Ovaj strasni zlocin nad nasom zemljom!

Bosko

pre 1 godinu

Opozicija danas ogranizuje huligane da dodju na proteste umesto da daju pocast ljudima koji su zivote dali za ovu Zemlju

Maja

pre 1 godinu

Ovi iz opozicije su odgovorni za stanje na KiM jer dok su oni bili na vlasti u ištili su Srbiju.

Ivan

pre 1 godinu

Stidi se Boško! Pre 22 godine su ljudi bili žrtve bombi koje su im uskratile normalan život, a sutra ćeš to isto činiti blokadama.

mdaca

pre 1 godinu

ovo sto nama opozicija radi ne da nije patriotski ne da je skrnavljenje jednog ovakvog dana nego je i vise od toga....sve bih vas ja u zatvor dragi moji pa tamo blokirajte celije...

Jana

pre 1 godinu

Da se ne zaboravi! Da se ne ponovi! I 24 godine kasnije, Nato agresiju Srbija neće zaboraviti!

Sava

pre 1 godinu

Sramota je to sto opozicija u politiku uplice studente koji ce danas biti na protestima

Goran

pre 1 godinu

Dok su se Jeremić i Jovanović 1999 godine baškarili po evropskim prestonicama, nas narod je ginuo a država rušena.

Rade

pre 1 godinu

Opozicija sada kao i kada je bila na vlasti radi sve kako bi uništili Srbiju.

Ena

pre 1 godinu

Lažne patriote nikad nisu marile za Srbiju. Jedini cilj im je da što više oslabe Srbiju i dođu na vlast da nastave sa pljačkom naroda.

Sava

pre 1 godinu

I dok smo nemoćno slušali zvuke sirena i molili se da ostanemo živi današnja gospoda iz opozicije, taj Jeremić, Jovanović i mnogi drugi su se sklonili upravo u države koje su nas bombardovale

Mirko

pre 1 godinu

Samo zahvaljujući Vučiću 28 država je povuklo priznanje nezavisnosti tzv Kosova

Gojko

pre 1 godinu

Stradanje srpskog naroda ne sme da se zaboravi.

Jaca

pre 1 godinu

Lažne patriote Bosko, Milos i Milica danas blokiraju srpske državne institucije, kada svi građani obeležavaju godišnjicu zločinačkog NATO bombardovanja. Sramota za nevine žrtve koje su život dale 1999. godine.

Branka

pre 1 godinu

Gde su bili nasi opozicionari? U misiju rupu gde bi i sada otisli kad zagusti!Samo znaju da bune narod i skrnave nasa stradanja

Jovana

pre 1 godinu

Kako ove blokadere nije sramota da rade ovakve stvari?! Bombardovali su Srbiju ni krivu ni dužnu!

Daca

pre 1 godinu

Imate li opozicijo postovanja prema porodicama stradalih ,nemate.nemate postovanja ni za koga osim za sopstvene guzice izdajnicke

Marko

pre 1 godinu

Da li opozicija ima malo blama i poštovanja? Na današnji sveti dan treba da se oda počast stradalima i da se trudi o da se to više nikada ne ponovi.

Petar

pre 1 godinu

Te godine su svi bili u misijim rupama, a danas bi da blokiraju Srbiju, i jos biraju jedan od najtuznijih dana u novijoj istoriji Srbije

Nikola

pre 1 godinu

Znaju gradjani sve, ko je bio uz narod a ko nikada nije bio

Milko

pre 1 godinu

Uvek ćemo ovaj dan posvetiti sećanju na mnoge žrtve koje su odnele NATO bombe 1999, neka počivaju u miru

Janko

pre 1 godinu

Opozicija se bavi protestima u cilju preventivnog ismevanja naroda, jer su tek spremni na nasilje.

mara

pre 1 godinu

Dan sećanja za sva vremena, ovo se ne zaboravlja, kad je jedan narod bezpravno bombardovan od strane NATO alijanse

Slobodan

pre 1 godinu

Veoma je tužno i jadno u isto vreme ovo što opozicija radi.

Goran

pre 1 godinu

Danas pozivaju na rat i prekid evrointegracija, a 1999 godine ni Jovanović, ni Jeremić, a ni Obradović nisu branili Srbiju od agresora, već mirno posmatrali kako naš narod gine.

Gaga

pre 1 godinu

Danas se navršavaju pune 24 godine od početka najveće agresije NATO pakta nad SRJ , rušeći sve norme i zakone mešunarodnog prava i sve norme UN lišeći jedan narod slobode i prava na život . Ubijajući ga i rušeći mu domove , škole, bolnice .Na kraju svega toga otkidajući deo teritorije da bi od te teritorije danas bila lažna država Kosovo.

Milica

pre 1 godinu

Milice,Bosko i FRancuzu da li ste bili u Srbiji kada nas je NATO bombardovao,iskreno mislim da niste ,jer da jeste postovali bi danasnji dan a ne bi pravili o vakva sranja

Sanja

pre 1 godinu

Strašno je to što smo preživeli, treba da ih bude sramota

Jovana

pre 1 godinu

Blokaderi su zapravo ljudi koji mrze Srbiju i oni ne mogu sprečiti da se pravno izbio sa NATO-om za nedela koja su uradili!

Dana

pre 1 godinu

U proteklih deset godina Vučić se bori da reši probleme na KiM, a opozicija ih samo stvara.

Milan

pre 1 godinu

Koja rulja bez mozga, unistili su nam drzavu, navukli deci traumu i dozvolili da nam vrse agresiju nad narodom, nikad necu zaboraviti danasnji dan, koja nepravda.

nikola2

pre 1 godinu

Lazna drzava Kosovo, nista ne moze bez priznanja Srbije!

Mirko

pre 1 godinu

Opozicija pravi proteste kako bi se dodvorila Kurtiju.

Tara

pre 1 godinu

Danas se sećamo nevino stradalih u NATO bombardovanju 1999.

Miša

pre 1 godinu

Šta će drugo da radi izdajnik Boško Obradović, već da slavi početak bombardovanja Srbije.

Sloba

pre 1 godinu

Kukavice Obradović, Jovanović i Jeremić pozivaju na rat, a da se to desi opet bi se razbežali po inostranstvu i zavukli u mišije rupe.

ana

pre 1 godinu

Pamticemo uvek ovaj strasan dogadjaj i sve sto je nas narod doziveo, i pamtiti one koji su nastradali.

KT

pre 1 godinu

Isti ti koji ovih dana drzali velike govore i ispred hrama Svetog Save i pozivali ljude da im se prikljuce u borbi za KiM, tada su se baskarili u Francuskoj, u Londonu i krili se u Čacku i izbegavali sluzenje vojnog roka.

Milica

pre 1 godinu

Podrska za one koji su zivote dali za ovu zemlju.

Daca

pre 1 godinu

Opozicijo ,sramoto za SRbiju,sramota me je sto ste deo mog naroda

Vera

pre 1 godinu

Nedužne žrtve Nato bombardovanja nikada nećemo zaboraviti.

Jana

pre 1 godinu

Vučić se jedini bori da povrati bolji položaj našeg naroda na KiM i da ispravi greške koje je opozicija napravila dok je bila na vlasti.

Nina

pre 1 godinu

Sećaćemo se male Milice kao i druge dece, trudnica , i svih žrtava koji su nevino stradali u okrutnom bambardovanju NATO alijanse

Goran

pre 1 godinu

Nemaju čime opozicionari da se pohvale i da kažu kako su nešto učinili za Srbiju i njen narod, jer nisu uradili ništa. Glume patriote, a u stvari brinu samo o fotelji na vlasti.

Jovana

pre 1 godinu

Blokaderi su ljudi koji šire laži da Srbija jeste kriva zato što je bombardovana!

neda

pre 1 godinu

I te 1999.g. smo bombardovani zbog zalaganja za ostanak KiM u okvirima tadašnje SRJ, kada smo to preživeli i nismo se predali tek sad nećemo, KiM je srpsko i tako će ostati

Rada

pre 1 godinu

Mislim da će i te 83 države uskoro opozvati priznanje lažne države Kosovo.

Časlav

pre 1 godinu

NATO bombardovanje ne sme nikada da se zaboravi, narod pamti.

Milan

pre 1 godinu

Nato agresija na našu zemlju bez odobrenje SB je presedan kakav se ne pamti. Zločinačko bombardovanje je nanelo štetu našoj zemlji sa nesagledivim posledica po naše građane.Pored žrtava dece,vojske,civila,ogromna materijala šteta,tu je i osiroromašeni uranijum,čije posledice se i danas osećajuPosle dvadeset i četiri godine treba dobro razmisliti šta dalje.Predsednik Vučić se lavovski bori da ovoga puta svoje ciljeve ostvarimo u miru i to treba bezrezervno podržati.

Sinisa

pre 1 godinu

Ovi iz opozicije nemaju ni stida ni srama bar na danasnji dan odaju pocast nego organizuju proteste da dodatno uznemire gradjane

Vera

pre 1 godinu

Nsjžalosnije je što su stradala deca pred kojom je tek bio život.

Rade

pre 1 godinu

Narod je izabrao Vučića da se bori za njega i on to mnogo dobro radi i ima i imaće veliku podršku naroda.

Milena

pre 1 godinu

ne znaju oni šta je patritizam, njima je korist na prvom mestu

Mirko

pre 1 godinu

opozicija blokira ulice, kako bi ismejala stradale žrtve

Goran

pre 1 godinu

I dok se sadašnja vlast već 11 godina seća žrtava NATO agresije, opozicionari prave sprdnju sa stradanjem našeg naroda

Bibq

pre 1 godinu

Jedino Vučić brine o narodu na KiM i lavovski se bori da im obezbedi normalan život.

Maja

pre 1 godinu

Veliki broj država je povuklo priznanje lažne države Kosovo, a još veći broj je ne priznaje. Kurtijevo ponašanje je bespredmetno i ne vodi ničemu. Ovakvo ponašanje opozicionara u Srbiji samo odmaže u rešavanju problema.

Sanja

pre 1 godinu

opozicija je uvek bila protiv Srbije tako da nije nikakvo čudo ovo što rade

Jovana

pre 1 godinu

Građani Srbije neće dozvoliti da na vlast dođu ljudi koji se nalaze među blokaderima!

Rada

pre 1 godinu

Svi mi se sećamo tog 24.03.1999. Bilo i neponovilo se.

Beli

pre 1 godinu

Od strane Vučića i ove vlade nikada neće biti priznanja lažnog Kosova.

Suza

pre 1 godinu

Blokade po ulicama, ovo su slike koje građani Srbije žele da izbrišu iz svojih sećanja! Srbija i građani Srbije a ne plaćenici, izdajnici... podržavaju današnju Srbiju, savremenu Srbiju! Srbiju koja ide napred!

Vera

pre 1 godinu

Nevine žrtve nikada nećemo zaboraviti, a godišnjice će se obeležavati kao ove godine u Soboru.

ivana

pre 1 godinu

Kad te godine bombardovanja pod kišom bombi nismo dali KiM i onda se borili za njen opstanak u sastavu Srbije, sad smo uspeli da se izborimo sa svim pritiscima i uspemo sa našim zahtevima

Maja

pre 1 godinu

Strasno je to sto opoziciji ni danasnji dan nije sveti da u miru i sa saosecanjem otpatimo za neduznim zrtvama nego i ovaj tuzni dan koriste zarad licnog promovisanja

Rajka

pre 1 godinu

Ovakva opozicija u Srbiji samo stvara još veće probleme u ionako ozbiljnoj situaciji. Samo pokazuju da su im važne njihove fotelje.

Sanja

pre 1 godinu

Ćutali su dok su ljudi stradali a sada blokiraju Srbiju

Nata

pre 1 godinu

Jovanović, Jeremić i Obradović nisu branili svoju zemlju 1999. godine već su se zavukli u mišju rupu.

vlajko

pre 1 godinu

Uzasno vreme je tada bilo , ne ponovilo se nikad , da se nikad ne zaboravi , ni oprosti onima koji su to inicirali i bombardovali nas !

mitra

pre 1 godinu

ne zna se ko bi od njih troje za manje pare prodao Srbiju

Jovan

pre 1 godinu

Opozicija danas organizuje proteste sirom Srbije a zasto to rade samo oni znaju

Maja

pre 1 godinu

gradjani znaju da od njih uvek mogu da očekuju sve najgore

Miki

pre 1 godinu

Pozivanje na nasilje ne rešava probleme niti umanjuje bol porodica nevinih žrtava.

Milka

pre 1 godinu

Nikad nećemo i ne možemo zaboraviti zločinačko bombardovanje NATO-a

Veljko

pre 1 godinu

Zasto u ovo uvlacite neduzni i napaceni narod

Stevo

pre 1 godinu

Svako od nas bira stranu uz koju ce da stane, ja licno biram svoj narod i podrzavam predsednika Vucica.

Jovana

pre 1 godinu

Ljudi koji su se okupili oko Boška i ekipe koja je opljačkala građane Srbije neće omalovažiti ovaj dan!

Ljubica

pre 1 godinu

Sa narodom i uz narod je bio Vučić kako i uvek ka i sada ,ovi iz opozicije koji sada bojkotuju i sabotiraju to su radili i tada

Saša

pre 1 godinu

odavno su dokazali da im nije stalo ni do naroda ni do Srbije

Mirna

pre 1 godinu

Velika je sramota to cine se bavi opozicija na danasnji dan kada bi svi trebali biti ujedinjeni i u miru u znak secanja na stradala tokom nato agresije na Srbiju

Jovana

pre 1 godinu

Boško i ekipa su plaćeni od strane NATO-a da provociraju narod Srbije!

Zoro

pre 1 godinu

Neka vidi narod i neka zna da su lazne patriote koji se predstavljaju kao opozicija u stvari neprijatelji Srbije.

Dana

pre 1 godinu

Lažne patriote danas su odlučili da pokušaju da blokiraju Srbiju, kao NATO nekada.

Jovana

pre 1 godinu

Blokatori neće dovesti Srbiju do kapitulacije!

Nina

pre 1 godinu

Sećaćemo se nevino stradalih žrtava te preteške 1999 godine kad smo sa ogromnom strepnjom peživljavali bombe koje su razorne moći uništavale naše pruge , mostove, zgrade i odnosile živote velikog broja ljudi

MIKI

pre 1 godinu

Za vreme bombardovanja SRJ gde su tada bili ovi desničari , lažne patriote koji se danas busaju i koji najavljuju blokade. Zašto tada nisu pokazali patriotizam i branili zemlju. Nego su bili u inostranstvu.Miloš Jovanović bio u Parizu isti onaj Jovanović koji u svojim diplomskim studijama kaže da je NATO agresija protiv SRJ bila INTERVENCIJA a ne AGRESIJA , a Boško bio u Londonu.

Ja

pre 1 godinu

Na ovaj dan treba svi zajedno da izadjemo da popalimo svece i da se Bogu pomolimo ali isto tako i da ne zaboravimo ko i zasto su cinili zlodela protiv nas. ZIVELA SRBIJA

Daca

pre 1 godinu

1999 godine za vreme bombardovanja kvazi opozicija je slavila dok su ljudi ginuli i ostajali bez voljenih.

mare9

pre 1 godinu

Srbija zasluzuje politicko jedinstvo a ne sujetnu opoziciju!

Ina

pre 1 godinu

Nadam se da se ovakav los dan nikada vise ne ponovi u nasoj istoriji.

KT

pre 1 godinu

Ne sme nikad da se zaboravi ! Zlocinci su prosli nekaznjeno

Daca

pre 1 godinu

Za vreme NATO agresije mnogo ljudi je ostalo bez svojih voljenih.

MIKI

pre 1 godinu

Danas u Somboru l širom cele Srbije obeležićemo sećanje na sve stradale u NATO bombardovanju koje se dogodilo pre tačno dvadeset četiri godine

Milko

pre 1 godinu

Dok smo sa strepnjom proživljavali NATO bombe i živeli dan za danom, Taj Jovanović, Jeremić su negde bili na sigurnom i bez zvuka sirena ili bombi uživali na suncu

Maja

pre 1 godinu

Skrnave i blate nase uspomene, zarad lične propagande i mrznje prema Vučiću na ovoja tezak dan blokiraju i lazu Srbiju

Sava

pre 1 godinu

Uvek na današnji dan sa ogromnom tugom se setimo nevinih žrtava, kad smo bespomoćno čekali zvuk sirena,ne zaboravljamo dane kad su stradala deca, trudnice, stari, mladi, bombe nisu birale, uništavale su sve

Dunja

pre 1 godinu

Predsednik nam je omogucio da na dostojan nacin svake godine obelezimo godisnjicu bombardvanja svake i odamo pocast zrtvama A to moze samo covek koji voli svoju zemlju i svoj narod

Daca

pre 1 godinu

Kad je kvazi opozicija trebala da se bori za Srbiju nigde ih nije bilo.

Daca

pre 1 godinu

Kad je kvazi opozicija trebala da se bori za Srbiju nigde ih nije bilo.

Ana

pre 1 godinu

Svi mi odlicno znamo gde je ko i na cijoj strani bio, opozicija neka stavi prst na celo i zamisli se pre nego sto pocnu da galame.

Sandra

pre 1 godinu

Nista neocekivano od njih. Opozicija se prodala za saku vlasti. Danas treba na miran i dostojanstven nacin da odamo pocast nastradalima u strasnoj NATO agresiji. Svaka cast Aleksandru Vucicu!

Ana

pre 1 godinu

Bombardovanje je odnelo dosta života ai zato nikad nećemo zaboraviti 1999 godinu a Obradović nista nije sveto

Žika

pre 1 godinu

Opozicija ne bi smela narodu da pogleda u oci. Sramota, nemate osecaja za nase ljude. Hvala Aleksandru Vucicu sto na dostojanstven nacin odrzava pomen svim zrtvama ne tako davne 1999 te.

Sara

pre 1 godinu

Treba da se ujedinimo danas oko zastave i da se ne napadamo izmedju sebe, zao mi je sto se neki iz opozicije lose ponasaju.

Milko

pre 1 godinu

Da li će moći ovi članovi opozicije, Jovanović, Jeremić da odaju počast stradalim u NATO bombardovanju, kako kad se oni toga ni ne sećaju nisu bili prisutni , videli su na TV, u novinama , bili su daleko na sigurnom, neka se stide

Rade

pre 1 godinu

Lepo je ovo bakarec izvukao, gde je ko bio. neko u Beogradu, neko u Londonu, neko u Francuskoj a neko u Čačku. kako su i onda bili na različitim mestima, tako je i danas. A ne bi trebalo da je tako, svima je mesto jedino u Somboru, gde je centrali skup povodom 24 godine od bombardovanja.

Radmila

pre 1 godinu

Ne znam zasto se danas opozicija sprema da pravi gluposti, imaju li obraza?

Bane

pre 1 godinu

Teško bilo šta da mogu poverovati Bošku, dokazao je da se on menja na dnevnom nivou u zavisnosti od dnevnopolitičke potrebe (naređenja iz ambasade)!

Miroslav

pre 1 godinu

NATO bombardovanje očigledno svi doživljano na svoj način, neko kao potrebu da stanemo uz Vučića i pokažemo šta nam današnji dan znači, sa aspekta jedinstva. bili smo jedinstveni, kao nikad tako, i te 1999.godine, u vreme bombardovanja, budimo i danas, jedino jedinstveni čuvamo teritorijalni integritet Srbije. Kakva blokada institucija, zar to Srbi rade?

Saška

pre 1 godinu

Dok su se oni krili po mišjim rupama naša deca su ubijana zlom rukom NATO agresijom!

Nele

pre 1 godinu

Sve junak do junaka , pobegše ne mareći za srpski narod, a prvi bili da se izbore za svoje ustoličenje.

Nele

pre 1 godinu

Sadašnje patriote lažne, Boško, Miloš i Vuk nisu marili za posledice Srbije, ratni profiteri koji su punili svoje džepove na mukama srpskog naroda.

Saška

pre 1 godinu

Vučić je za Srbe na KiM učinio vise nego bilo ko u istoriji.

Nina

pre 1 godinu

Veliko zlo je ucinjeno srpskom narodu i to se nikada ne zaboravlja.

Dida

pre 1 godinu

Proslo je 24 godina, ali se ovaj zlocin ne zaboravlja, duboko je u nama urezana bol za nastradilim srpskim narodom.

Edo Bakarec

pre 1 godinu

Ono kad se unuk ustaše i sluga Rošavog glavoseče pravi da je najveći Srbin ??? https://www.vojska.net/hrv/oruzane-snage/hrvatska/brigada/106/

Joca

pre 1 godinu

Najstrašniji zločin je učinjen nad srpskim stanovništvom.

pax_orion

pre 1 godinu

a gdje je tko b od ovih četnika na vlasti bio od 1991-1995.godine? vučić držao govore mržnje po okupiranim dijelovima hrvatske i nosio gajbe piva prascu šešelju.

Nebojša Bakarec: Politička prostitucija i promiskuitet DSS, Dveri i Zavetnika!
Politika

Nebojša Bakarec: Politička prostitucija i promiskuitet DSS, Dveri i Zavetnika!

Reči prostitucija i promiskuitet, u kontekstu ove tri stranke, nisu moje reči. Tako su se donedavno međusobno „častili“ francuski državljanin Miloš Jovanović, Boško Obradović i Milica Đurđević. Da sumiram. Evo šta su jezgrovito govorili jedni o drugima, od 2017. do oktobra 2022. godine, rekao je narodni poslanik i član Predsedništva SNS Nebojša Bakarec.

22.03.2023

18:43

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija