• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

29.01.2015

14:11

ŠEŠELJ TVRDI DA JE ZANIMLJIV VBA jer jedini može da ugrozi režim

Politika

ŠEŠELJ TVRDI DA JE ZANIMLJIV VBA jer jedini može da ugrozi režim

Podeli vest

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj izjavio je danas da se što pre mora preispitati rad vojnih službi bezbednosti, pogotovo VBA, ocenjujući da je on njima "zanimljiv" jer je jedini koji može da ugrozi aktuelnu vlast.


- Ko bi mogao da im bude zanimljiviji od mene na srpskoj političkoj sceni, ko može osim mene da ugrozi sadašnji režim u Srbiji? Ja ne vidim ko - rekao je Šešelj odgovarajući na pitanje zašto misli da je interesantan službama bezbednosti.
- VBA se nikada nije držala zakona, a pri tome je uvek bila apsolutno zaštićena - rekao je Šešelj i dodao da je ta služba prisluškivala političke stranke i ranije iako joj je to zabranjeno.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jhony

pre 9 godina

Ta sluzba nije priskuskivala tebe ni kad si bio puno jaci i kada joj nije trebao nalog suda. Problem je malo kompleksniji. To je jedina sluzba u Srbiji koja je u vreme bivse SFRJ imala pozicije u svim bivsim republikama i od raspada Juge stalno je na meti kako bi se razotkrila saradnicka mreza. Napadi dolaze od sluzbi bivsih republika, i zapadnih zemalja.

radoznali

pre 9 godina

Mene zanima od čega se porodica Šešelj izdržava ? Ko je tu zaposlen, gde, u kojoj firmi, od čega uopšte žive ?

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija