• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

01.02.2015

15:12

BEČIĆ TVRDI: ZLOUPOTREBE NISU moguće u BIA i VBA

Politika

BEČIĆ TVRDI: ZLOUPOTREBE NISU moguće u BIA i VBA

Podeli vest

Potpredsednik Skupštine Srbije i član Odbora za kontrolu službi bezbednosti Igor Bečić izjavio je danas da nisu moguće zloupotrebe u BIA i VBA na štetu građana i napomenuo da se još ne zna da li u nekim centrima moći ima ostatka bivšeg režima koji žele da nanesu štetu Srbiji.

- Siguran sam da u legalnim organima BIA i VBA ne postoji bilo kakva mogućnost da se nešto zlouopotrebi na štetu građana - rekao je Bečić za novosadski "Dnevnik".

On je naglasio da članovi tog skupštinskog odbora ni u jednom predmetu nisu našli "ni trunku sumnje" da postoji mogućnost neke zlouopotrebe.

- E sad, da li postoji u nekim centrima moći ostatka bivšeg režima, koji žele da nanesu štetu Srbiji i građanima, to još uvek ne znamo - istakao je Bečić i dodao da će se to videti u narednim danima.

Veoma sam zabrinut, poručuje Bečić, zbog toga što zaštitnik građana Saša Janković iznosi u javnosti određene informacije koje ne bi smeo, jer je "potpuno jasno da se u predmetima koji su u toku, gde ne sme biti uticaja na istragu, ne može obezbediti kompletan uvid u dokumentaciju".

- Kao član Odbora za kontrolu službi bezbednosti i kao neko ko ima taj sertifikat da ne sme u javnosti da iznosi određene informacije u koje ima uvid, mogu da kažem da sam video da, iako je u istom statusu, Janković te informacije iznosi. I ja sam veoma zabrinut zbog toga - rekao je Bečić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija