• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.04.2015

09:06

STEFANOVIĆ: Očekujem oštre kazne za huligane!

Politika

STEFANOVIĆ: Očekujem oštre kazne za huligane!

Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je jutros da očekuje oštre kazne za izgrednike koji su učestvovali u neredima uoči fudbalske utakmice Partizana i Crvene zvezde

Stefanović je, gostujući u jutarnjem programu televizije Pink, rekao da ne shvata poriv dela navijača da dođu na stadion da bi se obračunavali s policijom.

"Povređeno je 35 policajaca, ali na sreću niko nije s teškim telesnim povredama. Očekujem od pravosuđa da u izricanju kazni pokaže oštrinu i pošalje poruku da ubuduće ovakve stvari neće biti tolerisane", rekao je Stefanović
.

Jučerašnje utakmica dva najveća srpska kluba kasnila je 45 minuta zbog sukoba navijača na tribinama.

Do nereda je došlo na severnoj i istočnoj tribini između Zvezdinih pristalica "Delija" i najverovatnije grupe "Zabranjeni", koja podržava Partizan.

Policija je brzo intervenisala i pokušala da spreči veći incident, ali u tome nije uspela, pa je bila primorana da isprazni jedan sektor na severnoj tribini.

Derbi je završen nerešeno 0:0 u utakmici 24. kola Superlige.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
babaroga

pre 8 godina

Jer mislite da je neko odgovarao dosad zbog ovakvog ponašanja?Jedan da je odgovarao nebi se ovako ponašali.Treba zabraniti fudbal,od stadiona bazeni a zimi klizališta i tačka.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija