• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Ginić

04.06.2015

20:00

ZORANA REAGOVALA: Briga me šta piše Informer!

Politika

ZORANA REAGOVALA: Briga me šta piše Informer!

Podeli vest

Potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović izjavila je juče da je "baš briga" šta o njoj piše Informer

Reagujući na tekst "Vučiću jesi li lud, glup ili naivan kad trpiš ovu Zoranu?!", u kom smo naveli da je Mihajlovićeva čim je Vučić otputovao u SAD požurila da sebe u novinama predstavi kao "novu šeficu" Vlade Srbije, potpredsednica SNS je rekla:

- Uopšte to ne treba da komentarišem. Neka neko drugi razmišlja o tim naslovnim stranama. O tome ne bih reč rekla jer ne zaslužuje odgovor...

Neka neko drugi razmišlja o tim naslovnim stranama

Zorana Mihajlović, ministarka saobraćaja

Ministarka saobraćaja se, ipak, osvrnula na izjavu stranačkog kolege Vladimira Đukanovića da bi joj bilo bolje da "s fotografisanja pređe na dela":

- O mom radu najbolje govore kilometri izgrađenih puteva. Sada se gradi deset puta više nego pre, a tako je bilo i prošle godine. Samo treba pogledati brojke i na osnovu toga dati mišljenje. Zadovoljna sam svojim radom... - zaključila je ministarka.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
VEZATI JE

pre 8 godina

Isto tako je meni rekla kada je ispatila hrvatsku firmu iz budzeta u Kikindi trista posto vise nego sto oprema vredi plus vojni objekat sve za Rome da recikliraju djubre u kasarni!! Oteli smo joj energetiku i zivotnu sredinu i bas nas briga sto ona hoce da se bavi politikom SMENICEMO JE NEKA IDE U KARACI NA NOVU FUNKCIJU KAO MERI VORLIK KOD ABURIDZANA DA IM BUDE KONZUL A BILA JE AMBASADOR I NEMA VISEEEEEE!!

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija