• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.07.2015

22:26

UHAPŠEN MALI UGAR! Pokušao da umakne policiji skokom sa 13. sprata

Politika

UHAPŠEN MALI UGAR! Pokušao da umakne policiji skokom sa 13. sprata

Podeli vest

Milan Ugarković (33) bio na poternici zbog surovih ubistava u Batajnici i Košutnjaku... Pokušao da umakne policiji skokom sa 13. sprata

"Zemunac" Milan Ugarković (33) zvani Mali Ugar uhapšen je juče posle dve godine bekstva zbog tri ubistva i brojnih krivičnih dela!

Istovremeno je uhapšen i njegov jatak Ivan Terzić (27), koji se tereti da mu je iznajmljivao stanove za skrivanje i donosio hranu i novac. Kod obojice su prilikom hapšenja pronađeni pištolji CZ 99 i "smit i veson", kao i više komada puščane i pištoljske municije.

Skok sa 13. sprata

Kako saznajemo, Ugarković je uhapšen u iznajmljenom stanu na 13. spratu jednog novobeogradskog solitera, iz kojeg je pokušao da iskoči!

- Pripadnici policije su upali u "sumnjiv stan", gde su imali dojavu da se krije, ali je Ugarković uspeo da se domogne prozora sa namerom da skoči na terasu ispod i pobegne. Međutim, njegova nada da će umaći bila je kratkog daha, jer je policija reagovala spremno i sprečila ga u tome - otkriva naš izvor iz istrage.

Za Malim Ugarom je bila raspisana poternica zbog surove likvidacije Jovice Jankovića (33), koga je 24. marta 2013. godine u Batajnici upucao u desno oko. Navodno, zbog borbe na narko-tržištu. Viši sud ga poternicom tereti i za ubistva dvojice saučesnika u pljački kladionice Nenada Starčevića i Predraga Dimića, koje je likvidirao 27. maja 2002. godine u Košutnjaku posle svađe oko raspodele plena.

Naslednici "zemunskog klana"?

Osim Malog Ugara, već godinama se spekuliše da se na čelu novog "zemunskog klana" nalazi i Nemanja Bojović zvani Hemija (31), sin Gorana Bojovića Amonijaka, koji je svojevremeno vedrio i oblačio srpskim podzemljem. U istom kontekstu pominju se i sinovi Jovana Guzijana Cunera, Petar i Marko. Cunera starijeg su 5. oktobra 2002. godine likvidirali nekadašnji pripadnici "zemunskog klana" Sretko Kalinić i Mile Luković.

Karijeru s one strane zakona započeo je još davne 1998. godine, kada je sa samo 15 godina ubio Džemaila Demirovića! Zbog tog zločina je upućen na robiju u KP dom u Kruševcu, iz kojeg je tri godine kasnije uspeo da pobegne.

Usledile su potom dve otmice, ranjavanje suparnika, teško razbojništvo u kojem je decembra 2001. godine nastradao Rade Petković, napad na policiju...

Kakav otac, takav sin

Mali Ugar je, inače, sin pokojnog Dragana Ugarkovića Ugara, koji je važio za "staru gardu" beogradskog podzemlja. Bio je pripadnik Legije stranaca i takođe je robijao zbog ubistva. Na slobodi se našao samo dan posle ubistva ujaka Karanfila Manojlovića, poznatog trgovca drogom.

Navodno se bavio naplaćivanjem "usluga" za vraćanje ukradenih vozila, a ubijen je 22. novembra 1999. godine kod "Fontane" na Novom Beogradu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija