• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.08.2015

19:15

OLIVER IVANOVIĆ KRITIČNO! Zbog angine pektoris hitno smešten na intenzivnu negu!

Politika

OLIVER IVANOVIĆ KRITIČNO! Zbog angine pektoris hitno smešten na intenzivnu negu!

Podeli vest

Oliver Ivanović je danas oko 17 sati hitno prebačen na Koronarno odeljenje Zdravstvenog centra u Kosovskoj Mitrovici zbog bolova u grudima, izjavio je lekar mitrovačkog zdravstvenog centra Milan Jakovljević

Predsednik lekarskog konzilijuma koji brine o zdravstvenom stanju Olivera Ivanovića, Milan Jakovljević izjavio je da lider Građanske inicijative SDP ima simptome angine pektoris, zbog čega je prebačen na intenzivnu negu koronarne jedinice Zdravstvenog centra u Kosovskoj Mitrovici.

Jakovljević je rekao da je Ivanović nakon pregleda dobio adekvatnu terapiju i da se njegovo zdravstveno stanje prati. Kako je konzilijum saopštio, Ivanović je malaksao, ima vrtoglavice, bolove u grudima i stomaku i mučnine i nalazi se pod hroničnim stresom.

Tim lekara je predložio nadležnima da zatvorsko obezbeđenje bude uklonjeno iz sobe u kojoj se Ivanović leči, kao i da se njegovoj porodici dozvole češće posete pritvorskoj jedinici.

Surpuga Olivera Ivanovića potvrdila je da se on nalazi u teškom zdravstvenom stanju i da je zbog toga pod stalnim lekarskim nadzorom. Kako je navela ona je uspela da ga vidi na nekoliko minuta, pošto medicinsko osoblje ne dozvoljava posete.

Lekarski konzilujum Zdravstvenog centra u Kosovskoj Mitrovici je juče saopštio da je zdravstveno stanje Ivanovića složeno.

Oliver Ivanović je nakon osam dana štrajka glađu u zatvoru u Kosovskoj Mitrovici, u subotu prebačen u bolnicu u Kosovskoj Mitrovici, a njegov zahtev je da mu se omogući odbrana sa slobode.

U bolnici uzima tečnu hranu i prima terapiju koju su odredili lekari.

Ivanović je optužen za krivično delo ratnog zločina počinjenog nad civilima tokom 1999. i 2000. godine, pritvor mu ističe 26. avgusta, a nastavak suđenja u Osnovnom sudu u Kosovskoj Mitrovici zakazan je za 10. septembar.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
DJovan

pre 8 godina

Necu da pisem o tebi mucenice Srpski, brige Srba zate, njima je mnogo vazniji DINO MERLIN (kakvogli imena, pravo Srpsko, zato ga I vole nazovi"srbi"). Dolazi "covek" da obidje bolesnike I usput da im uzne pare, a po Hriscanskom, bolesniku se donosi, a ne uzima od njega, ali zato ce on da razveseli bolesnike, koji ce otici svojim bednim I bez ponosa kucama, da sacekaju sledeceg po redu USTASKOG pevaca TOMSONA, kakvoli ime, za ocarenje maloumnika, koji nose najlepse ime na svetu--SRBIN, ali steta za njih oni to nisu, jer nisu ni njihovi roditelji, koji ih nisu ucili da vole svoj Srpski narod, jer njemu pripadaju, kakav god daje, a vrlo je los, jer ne zna sta je PONOSi decu svoju tako uci, vazno je puno korito, pa neka po tebi pljuju, kao kod svinja, a mi pricamo za Hrvate da su frustrirani u odnosu na nas, a sta to lepo mogu od nas da nauce, kako branimo svoje ljude, koje oni svaki dan napadaju I optuzuju, a nasa servilna vlast cuti zbog dobrih odnosa. Steta sto ne nosimo ime, koje bi nam mnodo bolje-ljigavije pripadalo Napr.-Hrvat. Drzavo, koja to nikad neces biti radeci ovako, pisi Srpske udzbenike, koji ne trpe laz, a izbacuj komunisticke lazi dok jos ima jako malo vremena. Dabogda ja ne bio u pravu, ali cinjenice govore drugacije ko oce da ih vidi.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija