• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

06.09.2015

19:26

VUČIĆ ZA INFORMER.RS: Sutra ću sa Angelom pričati i o košu Nemanje Bjelice!

Politika

VUČIĆ ZA INFORMER.RS: Sutra ću sa Angelom pričati i o košu Nemanje Bjelice!

Podeli vest

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je za Informer.rs da će sutra u Berlinu sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel, osim o evrointegracijama i migrantskoj krizi, makar tri minuta razgovarati i po pobedničkom košu Nemanje Bjelice u duelu Srbije i Nemačke na Evrobasketu!

- Koš Nemanje Bjelice i današnja pobeda Ivane Španović na atletskom mitingu u Berlinu biće deo našeg razgovora bar tri minuta - rekao je Vučić za naš portal, komentarišući sjajan uspeh naših košarkaša u meču sa Nemačkom i pobedu naše skakačice u dalj.

Podsetimo, Vučić će se sutra u Berlinu sastati sa Angelom Merkel, a glavne teme razgovora biće evrointegracije Srbije i migrantska kriza.

Srpski premijer će posetiti i Bundestag, gde će se obratiti Odboru za EU.

Nakon toga, srpski premijer učestvovaće na Evropskom forumu u organizaciji Fondacije "Konrad Adenauer" i tom skupu obratiće se izlaganjem "Srbija u Evropi", dodaje se u saopštenju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Boleaux

pre 8 godina

Bolje ne spominji ni Eurobasket,ni utakmicu a kamoli kos ako neces jos nezamislivih uslova za Srbiju.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija