• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

10.09.2015

13:52

GUČA: SNS češlja funkcionere

Politika

GUČA: SNS češlja funkcionere

Podeli vest

Srpska napredna stranka u opštini Lučani odlučila je da istraži nezakonito trošenje budžetskog novca, ali i da obelodani saznanja do kojih je došla na sutrašnjoj sednici skupštine opštine Lučani

SNS će zatražiti odgovornost svih nosilaca javnih funkcija u opštini Lučani u vezi sa trosenjem budžetskih sredstava, nezakonitog zapošljavanja, nerada i nediscipline.

Kako smo saznali, na sednici skupštine, koja je zakazana za petak 11. septembar u Guči, odbornici SNS će najvecu odgovornost prevaliti na svoje funkcionere u lokalnoj vlasti. A, ukoliko skupština oceni da neki od njih nisu dorasli svojim trenutnim pozicijama, biće predložene njihove smene.

Na ovoj sednici će se ujedno raspravljati o stanju, aktivnostima i merama za unapredjenje poslovanja i organizacije rada opštinske uprave, javnih preduzeća i ustanova čiji je osnivac opština Lučani.


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija