• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo

09.10.2015

23:08

SULJO CEPA SRBIJU Ugljanin u Briselu tražio pokrajinu Sandžak!

Politika

SULJO CEPA SRBIJU Ugljanin u Briselu tražio pokrajinu Sandžak!

Podeli vest

Lider SDA Sulejma Ugljanin se pred evropskim zvaničnicima otvoreno zalaže da Sandžak dobije status pokrajine

Ugljanin je svoj pakleni plan izneo, ni manje ni više nego u Briselu na seminaru "Izazovi i prilike za manjine u Srbiji", koji su organizovali poslanici Evropskog parlamenta, a kojem su prisustvovali drugi predstavnici manjina, ali i izvestilac EP za Srbiju Dejvid Mekalister.

HIT! Suljo tuži Srbiju za pokušaj ubistva!

Kako piše Alo, Ugljanin je odbio da potpiše zajedničke zaključke ovog sastanka, jer je njegov zahtev da u njih uđe i njegov zahtev da Srbija izmeni Ustav Srbije i omogući stvaranje autonomsnih pokrajina. 

- Trebalo je da zaključci na kraju seminara budu čista formalnost, ali su se pretvorili u višečasovnu raspravu. Najviše su se bunili predstavnici albanske i bošnječke manjine. Ugljanin i njegova ekipa zahtevali su da se među zaključke napiše u neophodnost izmene Ustava Srbije, kojim bi bilo predviđeno, kako je doslovce rekao, formiranje novih autonomnih pokrajina - navodi izvor.

KO O ČEMU UGLJANIN O REFERENDUMU: Sulejman slavi Dane samoopredeljenja!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
SasaV

pre 8 godina

Suljo ko da mu je Srbija dedovina pa bi da je razdeli i podeli......

posmatrac sa severa

pre 8 godina

Vreme je da Srbi i Grci u Albaniji i Turskoj kao i u ostalim drzavama gde zive traze autonomiju za podrucja gde su vecina. Reciprocitet pa kako kome bude. Svi bi samo Srbiju da cepate trazite prava a Srbi u vasim maticnim zemljama cak nesmeju da kazu da su Srbi. Koje je to zlo od ljudi.

Pavle

pre 8 godina

Nije vreme da traži Pokrajinu - na SUHOJ zemlji...?!

Lala iz Banata

pre 8 godina

Ta mani ga, nije prevodilac dobro preveo - tražio Sulja Ukrajinu u Sandžaku!

Student prava

pre 8 godina

Hoće li već neko ovom Zubaru - da pokaže zube..?

caruga

pre 8 godina

E mislim da je dosta vise separatizma u Srbiji. Svaki gradjanin Srbije bez obzira na nacionalnu opredeljenost mora postovati zakon Srbije. Za ovakav stav, drzava Srbija mora odmah reagovati I postupiti po zakonu da bi se zastitila od ovakvih ideja. Pa ovo je strasno sta se sve moze raditi u Srbiji.

Dragan

pre 8 godina

Ništa ovaj veštački turčin nije kriv , to što je on u konfliktu sa nesvesnim željama i idejama , to je bolest , Srbija je kriva što ne dozvoljava nikom da ovom laprdalu stane na rep , gde je koji takozvani srbin pazarac pa da pita sulja znašli suljo šta to pričaš , jok neće da kvari dobrosusedske odnose , e onda kad ga suljo sa onim njegovim gaćonjama pojuri onda će doć ovde na kazan , dojće u prednost pri zapošljavanju u državnu službu , isto ko ovi sa kosova , za Srbiju do zadnjeg dinara .

gral

pre 8 godina

Imam bolji predlog: nek Ugljanin podje u Berlin pa neka tamo trazi autonomiju za Berlin i taj grad pretvori u pokrajinu. Kakvo bi lice onda napravili zvanicnici iz Brisela?

TADICEV FIKUS

pre 8 godina

Ne brinite postoji jos jedan fikus u Vladi koji ce traziti isto kada mu uskrate pljacku Srbije.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija