• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

04.11.2015

11:02

MALI: Vučić je meta, a ja sam odgovoran!

Politika

MALI: Vučić je meta, a ja sam odgovoran!

Podeli vest

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je danas da njegov pravni tim u Bugarskoj radi na preduzimanju pravnih koraka u vezi sa tvrdnjama da je on, kao direktor of-šor kompanije, vlasnik više stanova u toj zemlji

On je istakao da će dokazati da te tvrdnje, koje je izneo portal "Krik", nisu tačne.

Na pitanje dokle se stiglo sa tim slučajem, Mali je rekao da ne komunicira sa pravnim timom na dnevnom nivou, ali da sve ide svojim tokom i da je sve prepustio pravnim timovima u Beogradu i Bugarskoj.

- Što pre se završi to bolje, samo da se što pre završi cela priča u vezi sa tvrdnjama tog portala - kazao je Mali novinarima tokom posete "Beokom servisu".

Na pitanje novinara da li je njegov jedini argument da su napadi na njega u stvari usmereni protiv premijera Aleksandra Vučića, Mali je kazao da to "apsolutno nije jedini argument, ali to je ono što je tačno".

- Nisam meta svih ovih napada ja, već predsednik Vlade, a ja preuzimam odgovornost na sebe da sve tvrdnje koje su izašle u medijima nisu tačne - objasnio je Mali.

Na provokativno pitanje novinara "Krika", budući da tvrdi da je premijer meta napada, da li to znači da Vučić stoji iza of-šor kompanija u čije je ime Mali kupovao stanove, gradonačelnik Beograda je rekao: "Apsolutno ne".

- Ne znam odake vam sada to. To apsolutno nije tačno, a ja ne želim sa vama da polemišem ovde na takav način. Idemo kroz institucije sistema. Ja ću reći šta imam da kažem institucijama. Vi ste rekli šta ste imali da kažete - poručio je on.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija