• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

08.11.2015

18:26

BORIS TADIĆ: Nikada nikog nisam reketirao!

Politika

BORIS TADIĆ: Nikada nikog nisam reketirao!

Podeli vest

Predsednik Socijademokratske stranke (SDS) Boris Tadić demantovao je danas navode vlasnika Farmakoma Miroslava Bogićevića da ima bilo kakve veze sa reketiranjem i iznudom u postupku prodaje "Politike" i upitao zašto se takva afera pokreće dan nakon formiranja koalicije SDS-LDP

 

- Čim sam dobio saznanje da me Bogićević optužuje za učecsće u kriminalnim aktivnostima i ucenama i reketiranju, hoću da izjavim da nemam nikakve veze sa tim postupkom. Ne samo u slučaju gospodina Bogićevića, već u svim slučajevima. Nikada, ni od koga nisam uzimao novac, nikoga nisam reketirao i ucenjivao - rekao je Tadić.

On je poručio da je svoj posao obavljao u skladu sa zakonom i upitao zašto se samo dan posle formiranja novog opozicionog saveza emituju "emisije na televiziji i kampanja privatnih medija, naručenih komentatora, kriminologa".

- Ovo je kraj pravnog sistema i kraj pravne države i ukoliko se ovako bude nastavilo, cenu za ovakav postupaka platiće građani - rekao je Tadić.

Vlasnik Farmakoma Bogićević izjavio je danas da je vlasniku Kurira Aleksandru Rodiću i njegovom saradniku Dušanu Bjelopetroviću dao milion evra da bi ušao u posao sa VAC-om vezan za kupovinu "Politike". 

Bogićević je za TV PInk rekao da to nije bila provizija, niti mito, već klasičan reket, te da je bio ucenjen. 

Za to su, prema njegovim rečima, znali bivši predsednik Srbije Boris Tadić, njegov šef kabineta Miodrag Rakić i funkcioner DS Dušan Petrović. 

EKSKLUZIVNI VIDEO! MIROSLAV BOGIĆEVIĆ: Imam svedoke da mi je Aca Rodić uzeo reket od milion evra!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
DJovan

pre 8 godina

Kad ce ovaj mufljo nestati iz naseg vidokruga, nervira jednako kao cena 99,9 din.Kaze nije reketirao,ja znam "damu", koja drzi "javnu kucu", a ne bavi se prostitucijom, ali lepo zivi od nje.

gaga vuk

pre 8 godina

Nauka kaze da velikog kriminala nema bez sprege sa vrhom vlasti, ali bi Vas molio g-din Tadicu da kazete narodu kad je neki politicar bilo sta priznao, pa setite se samo Pajtica bodrumasa, prvo slaze pa onda pocinje da prica sta hoce.Mora se priznati da ste vi veoma vest govornik, uvek pricate ono sto hocete, a ne ondgovarate na pitanje, tu ste velemajstor, svaka cast.

Pavle

pre 8 godina

Poligraf je slobodan..! "Sledeći"...!!! ... ( ako sme..)*?

Izbori 2024

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija