• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Jovanović

30.11.2015

11:42

AJFONKA: Političari mi kažu DA IH OPUŠTAM, hoću u poslanike!

Politika

AJFONKA: Političari mi kažu DA IH OPUŠTAM, hoću u poslanike!

Podeli vest

Tijana Ajfon odlučila je da se bavi politikom! Učesnica rijalitija Parovi volela bi da pođe stopama Nevene Adžemović i da se nađe u skupštinskim klupama kao poslanica

Kad je mogla Nevena Adžemović, mogu i ja
 

Tijana Ajfon

Starleta tvrdi da poznaje mnogo političara i da će joj oni pomoći da se snađe u ovom svetu.

- Poznajem mnogo političara i družim se s njima. Kažu mi da ih opuštam. Njima je politike preko glave, pa jedva čekaju da sa mnom pričaju o nekim drugim temama - otkrila je Tijana i dodala:

- Iz razgovora s njima shvatila sam da bih bila odličan narodni poslanik. Mlada sam, pametna, informisana. Volela bih da na taj način pomognem zemlji i narodu. Kad je mogla Nevena Adžemović, mogu i ja.

Kako su mediji pisali, popularna starleta je bila u vezama sa brojnim ljudima koji su na vlasti. Prema tvrdnjama nedeljnika Star, ona je pre ulaska u Parove abortirala dete jednog političara. Njih dvoje su se tajno viđali oko dva meseca, a ovaj moćnik je pritom oženjen, pa nije dolazilo u obzir da Ajfonka zadrži dete.

PORNO AFERA Snimljen seks Tijane Ajfon s poznatim političarem!

TIJANA AJFON: Šavija orgija s ministrima, znam imena ali moram da ćutim!

ŽESTOKA HRVATICA IZ PAROVA: Volim Šešelja, hoću u radikale!

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 8 godina

Три бабе - пијаца..! Три "курве" - скупштина....!? (Кад немају - Синдикат.!)

Saša

pre 8 godina

Apsolutno, podrzavam zalju gos. Tijane samo uz mali moltu! Da li biste bili ljubazni te da javno saopstite. A koj resor vas zanima konkretno... U politiku i baviti se njome po bilo kojoj tacki. Treba biti skolovan, a to je izvodljivo samo i u zakonskoj osnovi. Po zavrsetku \"Politickih naukao\" U narodu poznat pod imenom FAKULTET POLITICKIH NAUKA. A o AKADEMIJI NAUKE DA NE GOVORIMO... Jos ste mladi... Postovana.\n

XXL

pre 8 godina

Što da ne devojko? Vidi se da je potencijal i intelektualka i da je prosto neko mesto "savetnice" zove u MIP-u. Jedino ovo "Ajfon" kako se puni? To i nije jasno je l' ima poseban "punjač" i "šteker" ili kako? Je l' kad se puni pokazuje crtice ili procenat? Eto.

Saša

pre 8 godina

Recnik - VOKABULAR, koj smo ima li prilike da gledamo i cujemo, u skorije vreme po rijalitima, od strane vas... Mislim od strane mlade, dame... Nedaj boze tebe da gledam u zivom prenosu skupstine, pogotovo oko kljucnih pitanja po dobrobit nacije. DEVOJKO TO JE OZBILJNA USTANOVA, OVE ZEMLJE... Koriguj zelje molim te!!! Razumem, prodaju i tiraz... Hvala\n

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Salcburg u odabranom društvu! Nijedno veliko takmičenje ne može da prođe bez Srba!
Fudbal

Salcburg u odabranom društvu! Nijedno veliko takmičenje ne može da prođe bez Srba!

Odigrani su revanš mečevi četvrtfinala Lige šampiona, nakon čega smo saznali imena četiri preostala kluba koja će se boriti za najvredniji trofej u evropskom klupskom fudbalu. Pored toga, eliminacija Arsenala od minhenskog Bajerna imala je za posledicu to da engleski velikan neće igrati na Svetskom klupskom prvenstvu 2025. godine! Umesto "tobdžija" tamo će se naći austrijski Salcburg za koji nastupaju trojica srpskih fudbalera! Nema sumnje da će domaćim ljubiteljima fudbala reformisano takmičenje biti vrlo interesantno, jer će na njemu nastupiti veliki broj srpskih igrača!

18.04.2024

14:48

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija