• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: webtribune

04.12.2015

19:27

(VIDEO) POBESNEO ERDOGAN: Ruski bombarderi mu (opet) spalili konvoj ukradene nafte!

Politika

(VIDEO) POBESNEO ERDOGAN: Ruski bombarderi mu (opet) spalili konvoj ukradene nafte!

Podeli vest

Koliko je važna kradena nafta iz Sirije, nekim krugovima vladajuće garniture u Turskoj, pre svega Erdoganovom sinu, svedoči činjenica da i pored bombardovanja konvoja, šalju cisterne i dalje

To je ustvari prva činjenica rata u Siriji, i napokon se jasno vidi da su teroriste finansirali pre svega kriminogeni krugovi u Turskoj koji su tako ostvarivali mesečnu zaradu na nivou milijardi dolara.

Rusi su bombardovanjem terorista udarili na tursku mafiju i Erdoganovo okruženje.

Poslednji konvoj koji su Turci poslali neslavno je završio, spaljen je sa sve pratnjom i vozačima.

Rusi od spaljivanja konvoja neće odustati a šta će raditi Erdogan videćemo.

PROČITAJTE JOŠ:

ERDOGAN: Nećemo odgovarati na ruske "emocionalne" sankcije

ERDOGAN NIJE INFORMISAN?: Obećao ostavku ako se dokaže da Turska švercuje naftu džihadista!

(VIDEO) TURCI SE UZALUD PONADALI: Mislili su da njihov "koral" može da parira s-400, ali...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
XXL

pre 8 godina

Turska bi htela da taj deo Sirije naseljen turkmenima najradije da anektira i da bude i ona država sa naftnim poljima i ićiće do kraja.

Lala iz Banata

pre 8 godina

Ej, vala dosta je i bilo tog turskog - ISISavanja nafte...!?

Lala iz Banata

pre 8 godina

Највише боли, ударац по - ЏЕПУ...!! Још само "руска бабица" да одсече "пупчану врпцу." ..и то је политички крај - Ердоганове мафије....

aleksandrovčan

pre 8 godina

Чим их одбију од "сисе" - има да "дрече" до Брисела..! Јел тако Лало?

Bojan

pre 8 godina

Alo Turcine da neces mozda izvinjenje?Pa kome su se Osmanlije izvinile za hiljade ubijene dece nabijene na kolac,za silovane zene,za zaklane muskarce,za spaljene crkve i manastire za vreme njihove vladavine,koliko je dece odvedeno u Janjicare da ratuju za njih?Ovi danasnji koljaci rade iste stvari koje su Turci radili pre 500-600 godina ,a pa da imali su od koga da nauce KRV NIJE VODA.Pretvarali su crkve u dzamije da klanjaju,pa su i Aja Sofiju oteli od pravoslavlja.Njihovi Sultani su pravili veliki zulum na tlu danasnje Evrope,pa to i danas rade ubijajuci i dizuci u vazduh neduzne ljude po Evropi.Oni su jako zaostali gledam ponekad njihovu televiziju ono je Sacuvaj me Boze,nisu emancipovani,a takvi nikada nece moci da udju u EU.Bog neka pozivi Vladimira Vladimiroviča Putina i Carsku Veliku Rusiju da sacuva ceo svet od opasne Islamizacije i najveceg zla danasnjice DAESHA iliti ISISA,da ne dodje do najgoreg WW III.Samo napred u borbi protiv terorizma na gde god on bio.

ekolog

pre 8 godina

Aooooooooooj turci eno gore konvoji.............. Pazi mu face i on bi da zajebava Rusiju. hm...

Simon

pre 8 godina

Вратити их у Азију, а европски део населити Кинезима. Они ће знати да бране пролаз.

cekaj sta

pre 8 godina

Zaista mi nije jasno: ciji su to vatrogasci? Isisovski? Turski? Sirijski? Cekaj, sta?!

Joca

pre 8 godina

I zašto bez veze bacaju vodu, kad su ove krntije već izgorele, verovatno da ne zahvati "travu i šumu" u okolini???

Iwan

pre 8 godina

Drumovi ce pozeljet turaka, a turaka nigde biti nece -))))

Lala iz Banata

pre 8 godina

Začeprkaj Ti malo bolje po tom drumu....naćićeš ...zagorele "ćevapćiće"...!

Dragomir

pre 8 godina

Погледајте како се водом гаси нафта која гори?Одмах се претвара у пару и кисеоник па још боље гори.Гасе ватру у сред пустиње где за ништа није опасно?

Cole5

pre 8 godina

sta je sa onim laptopom? jos ga nisi kupio i doneo u redakciju informera da bi ga poklonili nekom detetu sa kosova i metohije. e dragomire, dragomire....

Oranje Kraljević Marka

pre 8 godina

Ево иду Турци: „Море Путко, не ори нам друмова!" „Марш бре Турци, добићете по тамбури" „Море Путко, не пали нам нафту" „Море Турци, не кењајте више" А када се Владимиру досадило, диже он Сухоје и С400, те он поби Турке јањичаре, пак узима славу и богатство, однесе их својој мајци Русији: „То сам теби данас изорао".

Dragan

pre 8 godina

Zar ove budale stvarno misle da mogu ugasiti vatru sa ovim crevima? Treba da priđu malo bliže, možda će efekat biti bolji? Naravno, za Putina.

ekolog

pre 8 godina

Cemu se cuditi kako gase ovo Turski vatrogasci ?? Ocito nemaju dosada nikakvo iskustvo u tome, zato ce im bacuska Putin dati sve vise i vise sanse da treniraju jer kad to bude na teritoriji Turske da " bidnu " spremni

Branko

pre 8 godina

Samo udri brate Putine ima ih ko Go..na čak 100miliona.Bože kako lepo gori nafta praznik za oči!!!!!!

sasa

pre 8 godina

Gospodine Putine . Hvala ti na ovako lijepom vatrometu,ali ja bi to malo pojacao. Potine neka si nam ziv i zdrav i neka te bog cuva

branko1

pre 8 godina

Cepajte braco Rusi.Neka im se sve pusi ,dzukele jedne

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija