• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

08.12.2015

09:19

GAŠIĆ: Znam da sam mnogo pogrešio - od sada je moja misija borba protiv zlostavljanja žena!

Politika

GAŠIĆ: Znam da sam mnogo pogrešio - od sada je moja misija borba protiv zlostavljanja žena!

Podeli vest

Ministar odbrane Bratislav Gašić ponovio je danas izvinjenje za uvredu na račun novinarke televizije B92, istakao da je svestan da u našem društvu mnogo slučajeva zlostavljanja žena i poručio da će njegova misija od sada biti da se protiv toga bori

- U društvu imamo previše slučajeva u kojima se prema ženama ne ophodimo na fer način, previše slučajeva zlostavljanja žena. Veoma mi je žao što je moj gest i postupak doprineo tome na neki način i od danas će moja misija biti da se borim prptiv te ružne priče - rekao je Gašić na konferenciji za medije.

On je dodao da razume svog prijatelja i premijera Aleksandra Vučića i da nema nijednu reč ljutnje uperenu protiv njega.

- U poptunosti mi je jasno šta stoji iza njegove odluke. Na kraju krajeva svi se mi u SNS borimo za moderniju, lepšu, pristojniju i bolju Srbiju. Ja sam potpredsednik SNS i voli SNS i Vučića i učicniću sve da svojim radom pomognem svojim prijateljima u SNS - rekao je Gašić.

Upitan da li će podneti ostavku Gašić nije želeo da odgovori.

Gašić je u nedelju, pre davanja izjave novinarima u Trsteniku, rekao da "voli novinarke koje lako kleknu", što je naišlo na veliku osudu javnosti i premijera.

Vučić je juče novinarima rekao da Gašić, posle komentara upućenog novinarki B92, ne može da ostane ministar, jer bi to “bila loša poruka za sve žene".

VUČIĆ ODLUČIO: Smeniću Bratislava Gašića, ono što je uradio je nedopustivo i neoprostivo!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ekolog

pre 8 godina

-Pa bre Gasicu, cemu sad toliko samokritike..... da si se obratio bilo kojoj komsinici makar ona bila moja zena ili moja majka ta sala bi prosla bez ikakvog komentara. Ovako- nasalio si se sa "svetom kravom " ili ti novinarkom B-92 i sada pakao. Opusti se Gasicu daj ostavku i uzivaj ...

Lala iz Banata

pre 8 godina

Ко призна....ПОЛА му се - дода.... !!

SasaV

pre 8 godina

Mali gaf ali nevidjena hajka na ministra,Vucic svojom odlukom sprecio napade na vladu.Istina,demokratsko tajskunsko novinarski prozapadni placenicki lobi u kontinuitetu radi na rusenju vlade Srbije i sve je podredjeno tom cilju.Dali je vlada dobra ili nije,narod je izabrao a ko i na koji nacin je smenjuje,vise je nego jesno.Gasicevi rezultati kao ministra mislim da su pozitivni,saradnja sa Rusijom razlog rusenja ministra,pisanje pojedinih novinara mnogo je zaprepascujuce od jedne izgovorene recenice.

Dušica

pre 8 godina

Ne trebaju nam misije i misionari,neka se svako bavi poslom za koji je školovan i kojem je dorastao .

Slobodan

pre 8 godina

Ek smeniti je lako ali dali je normalno na ovome svetu da jedna novonarka kllekne na putu ministru odbrane,sta time htela cist izazov necije politike da se omalovazi SNS,nismo deca od 5 godina narode da poverujemo sve to,nismo u radi da moli za neciju zivot sta time htela i sta bi svaki muskarac na to reaogovao sta i kako ,po vasem misljenu bi to odreagovali ,,,????

Slavica

pre 8 godina

Nemoj da peniš! Svi novinari moraju da kleknu da bi snimatelji i fotografi mogli da snimaju. Pri tom novinari drže mikrofon u ruci i moraju biti ispred govornika da bi se i tonski snimilo sta pametnjakovic ima da kaže. Neznalico napaljena!

Jelena

pre 8 godina

Posle neslane šale, ne opra te ni Dunav ni Sava! Žao mi te je, nisi mislio da to može da se podigne na ovaj nivo, trebalo je da se svi smeju!

Dragomir

pre 8 godina

Гашићу,бато,нека ти је бог у помоћи када дођеш кући!Жена ти више није ,,госпођа министарка,,!Када ја тако нешто забрљам зна ми се ... Ћебе и правац у шталу па три дана у јасле!А моја шаруља Зорка оплете ме језиком по челу и то баш када ме на'вата сан!

Lala iz Banata

pre 8 godina

Јефтиније би прош*о , да си лепо клечио, к*о - "новинарка"...?!

Lala iz Banata

pre 8 godina

А јеси л* размишљ*о да одеш у - манастир..?

predragm

pre 8 godina

Posto Gasic nije dao ostavku morace parlament da glasa o njegovoj smeni i ako vise od 125 poslanika glasa za smenu smenice ga. Ako opozicija ne glasa i glasanje bude tajno moze se desiti da manje od 125 poslanika glasa za smenu Gasica i time bi on ostao i dalje ministar. Tada bi Vucic uvideo da se SNS raspao i da vise nema vecinu i mora da raspise nove izbore. Izgleda da je Vucic brzopletom odlukom sam sebi napravio drzavni udar.

dragand

pre 8 godina

Upravo su javili na pinku da je danas u Krusevcu jako opala prodaja rakije Tomovaca, a porasla prodaja rakije Klekovaca. Proizvodjaci Klekovace se zahvaljuju Bratislavu Gasicu sto je doprineo da im prodaja poraste. Kada Toma može da ima Tomovaču, zašto ja ne mogu da imam Klekovaču?

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija