• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

15.12.2015

12:15

ZAJEČAR Saša Mirković podneo ostavku!

Politika

ZAJEČAR Saša Mirković podneo ostavku!

Podeli vest

Predsednik Skupštine grada Zaječara i lider Jake Srbije Saša Mirković predao je danas skupštini ostavku na mesto predsednika, dva dana pre zakazane sednice na kojoj je trebalo da se odbornici izjasne o tome da li će i ubuduće on predsedavati sednicama, prenosi Best TV

Mirković kaže da će pokušati da svojim ličnim primerom pokaže kako nije funkcija sve u životu zalažući se, kako je rekao, za demokratiju i drugačiju Srbiju.

Novoformirana odbornička grupa Jak Zaječar ima 29 od 50 odbornika, a na sednici skupštine koja će biti održana 17. decembra odbornici će samo konstatovati ostavku aktuelnog predsednika zaječarskog parlamenta.

Time će, kako prenosi Best TB, biti stavljena tačka na višenedeljne političke tenzije u gradu na Timoku, koje su počele odlukom Mirkovića da napusti Srpsku naprednu stranku.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
PIZDA ROMSKA

pre 8 godina

Gde je nas nasao da brije??? Neka se bavi podvodjenjem grand zvezda za Lepu Brenu i neka peva poslednji put u Beogradu za Novu Godinu. Makroi da vladaju Beogradom i prazne gradski budzet? Nikad vise.

DJUBRE CIONISTICKO HOCE MILIJA

pre 8 godina

Dzabe si visio u francuskoj ambasadi zbog zivotne sredine. Mrsssssssssss!

branko

pre 8 godina

Napušta politiku jer ne može na dve stolice. Navikao je na mutljavinu gde se vrti mnogo veći novac. Teško Srbiji ako joj ovakvi pomažu.Klasični prevarant.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija