• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

08.01.2016

16:25

MSP: Ratnohuškačka izjava Kotromanovića!

Politika

MSP: Ratnohuškačka izjava Kotromanovića!

Podeli vest

Ministarstvo spoljnih poslova Srbije reagovalo je danas povodom izjave odlazećeg ministra odbrane Hrvatske Ante Kotromanovića o nabavci naoružanja ocenjujući je kao "skandaloznu i ratnohuškačku"

"U vreme kada se Srbija i njen premijer Aleksandar Vučić, kao i ceo region, zalažu za mir, stabilnost i pomirenje, šokirani smo da ministar odbrane Hrvatske govori o nekontrolisanom naoružavanju, čime se direktno upućuju pretnje Srbiji", navodi se u saopštenju Ministarstva spoljnih poslova.

Kako se ističe, "Srbija nije ni nervozna ni uplašena, a nadamo se da to neće biti ni Hrvatska kada Srbija preduzme odgovarajuće zaštitne i odbrambene mere".

HRVATSKI MINISTAR PROVOCIRA: Vučiću, nemoj biti nervozan, nećemo napasti Srbiju!

Kotromanović je ranije danas izjavio da Hrvatska nema neprijateljske namere prema Srbiji i da srpski premijer Aleksandar Vučić nema razloga da bude nervozan zbog namere da Zagreb nabavi balističke rakete, javila je Hina.

Kotromanović je poručio da je Srbija sused Hrvatskoj kojeg Zagreb uvažava i podržava da postane član Evropske unije (EU).

Ali, kazao je, kao članica NATO Hrvatska ima pravo na vlastitu odbranu i razvoj svog sistema i svojih sredstava.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Patriota

pre 8 godina

Срби ако су паметни треба од Рогозина чим слети у Београд да траже најмодерније оружје за заштиту земље и да не питају за цену, таква су времена дошла, сви се наоружавају па морамо и ми.

PAVLE Prvi

pre 8 godina

Nista Srbi ne mogu nauciti, to je pravo cudi I shvatiti ozbiljno da je Hrvatska danas ustaska zamlja nista manje nego za vreme Ante Pavelica, te da su oni jedinstveni od Juz. Amerika, Australija celog globuse da samog SRCA ZLA HRVATSKE Ustaske Drzave (HUD), 85 –90% oni su USTASE I mrznja Srba za njih je vaznija od privrednog razvoja, ekonomskog napretka i standard. 20 godina posle rata oni se ponasaju kao da rat jos traje. Samo mala geneza povodom nase gluposti: U Aprilu 1945 oni punom parom kolju SRBE, a samo godinu dana posle mi njih zovemo nasom bracom, pa zar treba komentar. Zato Vucicu ne obracaj paznju I ne trazi dlaku u jaju, vec radi svoj posao, a tvoj posao je briga za Srbiju, a ne za Balkan kako si ti umislio. Zar nisi zapamtio da je i MILOSEVIC hteo ba bude drugi Tito, pa je odbijen, a ti opet pricas o nekom jedinstvu.Ne biva to PREMIJERU, zasto ti je to tesko shvatiti. Okreni se ulozi, koja ti pripada I ne umisljaj da si velicina, a oni ti se rugaju, imaj PONOSA.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija