• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

11.02.2016

16:56

SNS: Oni idu na Maldive, a mi rešavamo probleme!

Politika

SNS: Oni idu na Maldive, a mi rešavamo probleme!

Podeli vest

Srpska napredna stranka smatra da je dobro što se funkcioner DS Balša Božović konačno vratio sa Maldiva pa je počeo da se bavi Beogradom...

- Dok je Božović trošio desetine hiljada evra na Maldivima, kao njegov šef Bojan Pajtić letos na Brionima, Srpska napredna stranka je rešavala probleme građana Beograda koje je Demokratska stranka napravila - navedeno je u saopštenju Gradskog odbora SNS Beograda.

JOVIČIĆ: Suparnici SNS nisu u zatvoru, već na Maldivima!

- Funkcioneri DS su opustošili Beograđane svojim malverzacjama i lošim privatizacijama. Višemilionske pljačke su ostavile preko pola miliona ljudi bez posla. Dok su demokrate gradile velelepne pašnjake i vinograde, građani su gladovali - ocenili su naprednjaci.

(VIDEO) MACA POJELA JEZIK! Balša Božović i dalje ćuti o zimovanju na Maldivima!

- Poručujemo Božoviću da prestane da laže građane i plasira dezinformacije. Ujedinjeno razjedinjena opozicija nastavlja da izmišlja priče u slučaju narodnih kuhinja - kaže se u saopštenju.

I NUNS SE KONAČNO OGLASIO: Balša, odakle ti pare za Maldive, Duliću kako si dobio posao u Novom Sadu?

Podsećamo da se narodne kuhinje ne ukidaju, već da će odgovorna gradska vlast do završetka javnih nabavki korisnicima isplaćivati novčanu naknadu, stoji u saopštenju SNS.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
vera

pre 8 godina

DS stranka, uništili su naše živote.. uništili su prošlost.. sadašnjost .. budućnost..uzeli nam dostojantstvo.Ovo malo duše,što je ostalo....... hoćemo li, i to da im damo?,svi na izbore .....

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija