• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

17.02.2016

09:12

(FOTO) PREMIJER U OBRENOVCU: Stabilizovali smo finansije, na redu su ŠKOLE I BOLNICE!

Politika

(FOTO) PREMIJER U OBRENOVCU: Stabilizovali smo finansije, na redu su ŠKOLE I BOLNICE!

Podeli vest

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas da je vlada u prethodne dve godine radila na stabilizaciji države i javnih finansija, a da u narednom periodu najvažnija stvar treba da bude briga o školama, bolnicama, domovima zdravlja, starijim građanima, a pre svega o deci



- Ako ne ulažemo u škole, možda ćemo imati malo više novca za neke druge stvari, ali ćemo u budućnosti biti siromašniji. Najveća ulaganja su ulaganja u znanje, obrazovanje i decu - rekao je Vučić na otvaranju škole "Draževac" u Poljanama kod Obrenovcu. 

(VIDEO) VUČIĆ PRED GRAĐANIMA KRAGUJEVCA: Srbijom više ne upravljaju lopovi i tajkuni!

Vučić je zahvalio Evropskoj uniji, koja je finansirala izgradnju i opremanje izdvojenog objekta odeljenja te škole sa 130.000 evra, navodeći da je lako uzimati novac od EU, ali i da mi u Srbiji treba više da radimo i da se uzdamo u se i u svoje kljuse.

- Moramo da radimo mnogo više i vrednije, jer ako ne budemo vredni i marljivi ništa nećemo moći da postignemo - rekao je Vučić.

On je istakao da Srbija mora da ceni podršku EU i da treba da zna da kaže hvala za ono što su poreski obveznici zemalja Unije učinili za nas.
Tanjug



Premijer je dodao da se ponosi time što obilazi toalete u školama i ponovo najavio da će obići svaku školu i dom zdravlja, kako bi se uverio da su toaleti i učionice čisti.

(VIDEO) PREMIJER O NEREALNIM OBEĆANJIMA OPOZICIJE: Ja nudim težak rad i marljivost! Ko to neće, eto mu PRODAVCI MAGLE!

Govoreći o obnovi Obrenovca, Vučić je rekao da je urađeno mnogo, iako su Srbi šampioni u kuknjavi, te da su mnoge zgrade posle poplava obnovljene i da izgledaju neuporedivo lepše i čistije.

Rekao je da će i sportska sala i pozorište do juna biti obnovljeni, kao i da će biti završen put do Draževca, za šta je izdvojeno devet miliona dinara.

Tanjug



- Čini mi se da rad, trud i marljivost daju svoje rezultate - rekao je Vučić.

On je primetio da je školski prostor takav da može da primi više dece, te da meštani "gledaju šta im je činiti ubuduće".

On je pomenuo da devet škola koje su posle poplava obnovljene u Obrenovcu ima pođednako dobra i kvalitetna učila i sređen prostor.

VUČIĆ: Lekcije o NATO mi sada drže licemeri koji ni džamiju u Beogradu nisu uspeli da odbrane!

- Uspeli smo da obnovimo mnoge zgrade, sad su neuporedivo lepše i čistije, sporstka hala i pozorište biće gotovi do juna, izgledaće mnogo bolje nego ranije i mislim da ćemo čista obraza moći svima da kazemo koliko toga smo uspeli da uradimo - rekao je premijer.

Tanjug



Zahvaljujući Devenportu i EU na finansijskoj podršci, Vučić je rekao da kad uzmemo novac od EU to nam izgleda kao da je s neba palo, ali moramo da poštujemo i cenimo pomoć građana EU.

Vučić je najavio ponovo da će obići svaku školu i bolnicu koja će biti obnavljana u okviru delatnosti Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima.

PREMIJER O REFORMAMA: Kad hoćete da pomerite kamen, bune se oni što se kriju ispod kamena!

Pre svečanog presecanja vrpce, Devenport i Vučić obišli su učionice, seli u školske klupe sa đacima, a direktorka škole Slobodanka Smiljković zahvalila je na pomoći i izrazila nadu da će deca učiti više i bolje u odličnim uslovima.

Vučić je školi poklonio primerak Dušanovog zakonika, a Devenport košarkašku loptu, nakon čega je premijer razgovarao sa decom koja su mu rekla da su dobila divnu školu.

Tanjug



Evropska unija finansirala je izgradnju i opremanje izdvojenog objekta odeljenja te škole sa 130.000 evra.

Usled poplava u maju 2014. godine nivo vode u školi je dostigao jedan metar i oštetio podove, zidove, stolariju, fasadu i električne instalacije.

Novi objekat od 225 metara kvadratnih izgrađen je za 30 učenika, u školi se nalaze tri učionice, zbornica, ostava i toaleti, a prilagođene su i za osobe sa invaliditemom.

Otvaranju škole prisustvovali su i gradonačelnik Beograda Siniša Mali, direktor Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima Marko Blagojević i predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković.


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Oli

pre 8 godina

Nema, on je najbolji. I srecni smo sto je tako. Ko je jos govorio od njegovih predhodnika da treba ulagati u znanje? Niko. Covek ceni prave vrednosti.

Wanja

pre 8 godina

Nema,najbolji i najuspesniji premijer kog pamtim za svojih 27 godina zivota!

Zorica

pre 8 godina

Ulaganje u skole je prioritet, jer tako mislimo i na buducnost.

boško

pre 8 godina

Prelepa slika ovo treba nastaviti u svim gradovima i graditi što više

Marina

pre 8 godina

Za mene, kao prosvetnog radnika, ovo su divne vesti.

Saky

pre 8 godina

Tako je. Gde bi nam sada kraj bio da su ovako i prethodnici radili.

Maja

pre 8 godina

Mora se ulagati u skole da mladi ne bi odlazili iz Srbije.

branka

pre 8 godina

Premijer svako svoje obecanje ispuni i zato mu je zagarantovana pobeda na sledecim izborima!

Tirion

pre 8 godina

Premijer nastavlja da ispunjava ono sto je obecao u samom startu. Postoje skole i bolnice u Srbiji koje su u katastrofalnom stanju i koje moraju biti sto pre obnovljene.

Jana

pre 8 godina

Stabilizacijom finansija do lepše i bolje budućnosti svih nas!

tica

pre 8 godina

Za skole i bolnice treba uvek da bude para i da se u njih sto vise ulaze

masa

pre 8 godina

ulaganje u skole, vrrtice, bolnice,...je uvek investiranje u prave stvari

Ivona

pre 8 godina

Postavili smo cvrste temelje na kojima mozemo graditi uspesnu drzavu.

ruska

pre 8 godina

Divan gest od strane premijera,samo tako nastavite!!!

marija

pre 8 godina

U narednom periodu najvaznija stvar treba da bude briga o skolama, bolnicama, domovima zdravlja, starijim gradjanima, a pre svega o deci. Deca su ukras sveta i nasa buducnost. Mozda bas u toj klupi sedi neki mali genije!!!

Ksenija

pre 8 godina

Veoma smo zahvalni EU na odobrenim sredstvima, Srbija ne bi mogla sama da obnavlja...Prioritet su svakako, skole, bolnice, infrastruktura.

Zeka

pre 8 godina

Obnovljena škola vratila je deci osmeh na lice i radost u život..

bgfwdwdwdwd

pre 8 godina

Nema bolje vesti nego kad premijer jedne zemlje kaze da su finasie stabilizovane , a zatim da drzava krece da obnavlja skole i bolnice to znaci da drzava ulaze u sebe u svoj sitem

anchy

pre 8 godina

Trud da Vucic bude na svakom mestu gde je bila neka katastrofa je pokazatelj da je njemu narod prioritet, a ne neka kozna fotelja.

Vuk

pre 8 godina

Svaka cast za premijera samo da se otvaraju skole i da se ide napred.Obrnovcani znaju da cene nesebicnu pomoc koju su dobili od vlade tokom katastrofe koja ih je zadesila

nbojan

pre 8 godina

Skole i bolnice trebaju da su prioriteti u obnavljanju to jes ulaganju

Ilija

pre 8 godina

Svaka mu čast! Osim poštenja koju poseduje, ima i volje i snage da se bori za bolju Srbiju. Mnogi zameraju što se često pojavljuje u medijima. Glupost, daj bože da se pojavljuje još češće sa dobrim vestima za ovaj napaćeni srpski narod. Najjači i najpametniji lider koji se pojavio u Srbiji u zadnjih 35 godina!

Jelena

pre 8 godina

Ulagati u obnovu škola zbog mladih naraštaja i time oplemeniti sam boravak đaka kao i uslove u kojima uče i rade.

Milka

pre 8 godina

Divno je videti lepo uredjene i opremljene skole. Sve pohvale nasem premijeru na trudu i brizi o deci!

Anci

pre 8 godina

Veliki je posao odradjen stabilizacijom finansija, svakako ulaganja u skole i bolnice treba da budu prioritet.

dana

pre 8 godina

Ulaganje u skole i bolnice su najisplativija investicija

Markan

pre 8 godina

Dobro je sto se vlada trudi da poveca funkcionalnost skola i bolnica !

niko

pre 8 godina

Higijena ucionica i toaleta je bitna , svaka skola zasluzuje da je uredna i cista!

Jasmina

pre 8 godina

Polako ali sigurno rešava se problem po problem...

Dragan

pre 8 godina

Sve pohvale za rad ove vlade. Puno toga je ucinjeno a verujem da ce u buducnosti biti uradjeno jos vise.

Jovan

pre 8 godina

Potrebno je obnavljanje, pojedinih, institucija. Konacno drzava staje na noge, nakon tajkuna i kriminalaca koji su harali Srbijom za vreme demokrata.

Djura

pre 8 godina

Treba obnoviti skole i bolnice, ovi zuti nisu nista ulagali.

ivana

pre 8 godina

Rad, trud i marljivost daju svoje rezultate. Svaka cast vucicu, jos jedno ispunjeno obecanje i jos jedna obnovljena skola.

Tom

pre 8 godina

Rad i trud koji ova vlada ulaze cini Srbiju sve boljim mestom za zivot

sladjana

pre 8 godina

Bolnice su isto u katastrofalnom stanju,ne zna se sta je prvo potrebnije da se uradi,ali dobro moramo ici deo po deo

Yora

pre 8 godina

Mozda su nam plate male i svi hocemo vise pare u dzepovima mada mora da priznam hocemo i da su nam institucije lepe i funkcionalne da su nam putevi dobri. Nekako sve vise raumem Vucica u onome sto radi.

Kosta

pre 8 godina

Štedljivom i odgovornom politikom, Vlada je uspela da ekonomski oporavi zemlju.

Napoleon III

pre 8 godina

Lepo je sto neko brine i o deci u toku kampanje. Obicno su tada najvise zapostavljena jer oni nemaju pravo glasa i njihove potrebe nisu nikome bitne. Jos jedan dokaz da ova vlada misli na sve a ne samo na sebe.

Vera

pre 8 godina

Ulaganje u školstvo i obrazovanje je prioritetno pitanje jer to je pitanje budućnosti Srbije.

ana

pre 8 godina

Sve izgleda mnogo bolje,Obrenovac je daleko lepši nego što je bio.

sawa

pre 8 godina

Skole su vazne institucije u koje treba ulagati!

cica

pre 8 godina

Kad stabilizujete javne finansije što je bio prioritet ,stvara se mogućnost da ulažete tamo gde je najpotrebnije. Premijer je to najavio za naredni period.Ono što je najavio stvarno su prioriteti.

Bilja

pre 8 godina

Sada verujemo u bolju buducnost i da idemo ka jednom cilju.

gogi

pre 8 godina

Ako su uspeli sa školama, uspeće i sa bolnicama, ne sumnnjam.

Lala

pre 8 godina

Javne finansije su stabilizovane i sada su došle na red škole i bolnice.Premijer je obećao obnavljanje svih škola i bolnica i to i ispunjava što je za svaku pohvalu.

nenad

pre 8 godina

deca ce to najvise ceniti koji trebaju da pohadjaju tu nastavu a za grad je bitno jer ce dobiti buduce kadrove!

Aleksa

pre 8 godina

Znači recesija stala, red je i za ulaganju,to se zove čovek od reči....

Ivan

pre 8 godina

Naklon do poda Vucicu za svu njegovu azurnost i agilnost!

Kosta

pre 8 godina

Da je Vučić radio kao što su njegovi prethodnici, Srbija bi odabno bila u bankrotu.

vinko

pre 8 godina

Konacno da bolnice i skole dodju na red,u svakom slucaju za veliko postovanje!

JelenaŽ

pre 8 godina

Po meni to su ustanove u koje treba najviše ulagati, to su naša budućnost.

Petra

pre 8 godina

Deci obezbediti uslove za učenje kao primarni cilj Srbije.

Vesna

pre 8 godina

Ulaganje u škole i u obrazovanje naše dece je ulaganje u budućnost.

Mina

pre 8 godina

Dobro je sto imamo obrazovanog premijera, koji i sam ceni nauku.

Stevan

pre 8 godina

Socijalna zastita i briga o deci su bitni parametri zdrave drzave i moramo tome posvetiti najvise paznje. Svaka cast premijeru Vucicu.

Boki

pre 8 godina

Razvojem obrazovnog sistema i ulaganjem u izgradnju vrtica i skola ulaze se u buduci napredak drustva .

Den

pre 8 godina

Deca su najveće bogatstvo jedne zemlje i sigurno će postizati bolje rezultate u odličnim uslovima u novoj školi.

Djordje

pre 8 godina

Treba srediti svaku skolu zbog nase dece,kao i svaku bolnicu zbog svih nas.

bojana

pre 8 godina

Nadam se da će sve škole u Srbiji biti obnovljene da bi deca imala normalne uslove za školovanje.

Una

pre 8 godina

Tako i treba! Bolnice su u losem stanju isto koliko i skole.

Gaga

pre 8 godina

Bravo,bravo,bravo,nikad bolja vlast u Srbiji.Još jednom BRAVO !

Dzoni1991

pre 8 godina

Neka to budu prioriteti da se deci stvore uslovi prvo za život

sg

pre 8 godina

Ako nista drugo barem cemo skole malo uvesti u red, a ne kao do sada da nam skole budu ruglo.

MACA

pre 8 godina

Predhodna vlast je ulagala iskljucivo u sebe a ova na celu sa Aleksandrom Vucicem ulaze u obrazovanje,puteve,skole,vrtice,privredu...

NINA

pre 8 godina

Posle katastrofe od poplava,baš sve je dovedeno u red.Sad je Obrenovac lepši nego pre.

Hirohito

pre 8 godina

Uspešnim ekonomskim reformama i merama štednje, zemlja je postavljena na zdrave osnove i sada se može očekivati samo napredak.

Iconi

pre 8 godina

Mnogo su uradili, samo tako nastavite, Srbija se razvija.

beba

pre 8 godina

Obnovljene škole u Obrenovcu, premijer je opet održao obećanje.

Nece

pre 8 godina

Deca su najvazniji zitelji jedne drzave, takva mora biti i briga o njima.

sima

pre 8 godina

Obradovati malisane je prelepa stvar i ulaganje u skole gde ce provoditi dosta vremena je za njih veoma bitno , svaka cast premijeru .

sima

pre 8 godina

Najveća ulaganja su ulaganja u znanje, obrazovanje i decu i drago mi je što će ova deca imate gde da se školuju.

Vasa

pre 8 godina

Premijer je pokazao da radom i upornošću možeš doći do cilja.

aleksandar

pre 8 godina

samo napred svaka cast premijeru tako se radi

Jelena

pre 8 godina

Srbija podrzava reforme i EU bas zbog ovakvih stvari a narod je zahvalan i pokazace to na izborima za dva meseca.

Sima

pre 8 godina

Drzava je stabilna, i ostvaren je primarni cilj, a to je stabilizacija drzave i javnih finansija. Svidjaju mi se dalji planovi.

Aca

pre 8 godina

Moramo ulagati u nasu decu, ona su nasa buducnost.

Daca

pre 8 godina

Slika oduševljava. Toliko je milo videti premijera među tim malim ljudim. Svaka pohvala za otvaranje škola i na vremenu posvećenom poseti istih.

Nena

pre 8 godina

Ulaganje u skole je ulaganje u nasu decu u nasu buducnost!

hadsonhawk

pre 8 godina

U obrazovanje i treba najvise ulagati.Drago mi je da su skole i obdanisti u Obrenovcu obnovljeni

Desa

pre 8 godina

Vucic se zaista trudi i sve sto obeca on i ispuni

Ana

pre 8 godina

Polako,ali sigurno,sve dolazi na svoje mesto,drzava se dovodi u red.

Hugo

pre 8 godina

Mada je trebalo mnogo truda, uspeo je da ispravi ono što su njegovi prethodnici zabrljali.

Lena

pre 8 godina

Bogat si onoliko koliko znaš. Naša budućnost leži u deci i njihovom obrazovanju.

Dejan80

pre 8 godina

Deca su naša budućnost, obnavljanje škola i bolnica je prava stvar koju je mogao da uradi Aleksandar Vucic na celu Vlade Srbije.

Vlado

pre 8 godina

Skole i bolnice i treba da budu prioriteti.Bravo Vucicu.

Miloš

pre 8 godina

Ovo je primer kako se zajedničkim snagama može mnogo toga obnoviti.

Milan

pre 8 godina

Zaustavili smo propadanje Srbije i sada krećemo polako napred

Damir

pre 8 godina

Konačno je na vlasti neko ko će da obnovi ono što od drugog svetskog rata nije obnavljano, a kamoli građano.

zemmi

pre 8 godina

To je prioritet, samo napred ,da je što više punih škola u buduće...

Jelena

pre 8 godina

Ako ulazemo u skole,ulazemo u svoju buducnost!

po

pre 8 godina

Najveće ulaganje je ulaganje u znanje, i dobro je sto je ova skola obnovljena.

zoran

pre 8 godina

Otvaranjem skola otvaramo vrata buducnosti nase dece,obrazovanje na prvom mestu.

Mario

pre 8 godina

Prakticno za godinu dana je, posle onog potopa, sve sanirano. Ovo su samo neki preostali poslovi. Bravo na brzini!

dredre

pre 8 godina

Ulagati sto vise u zdravstvo i obrazovanje, to nikako nije bacen novac.

saska1980

pre 8 godina

Tako se radi jedno po jedno i da sve bude savršeno.

Rada

pre 8 godina

Odlicno je sredjeno. Poplave su zaista dosta unistile.

milena

pre 8 godina

Srbija na dobrom putu , kakvom još nikada nije bila.

boxxx

pre 8 godina

Nisam sumnjao,zaista,postujem rad premijera i nisam posumnjao u njegovu rec.

Petar57

pre 8 godina

Možemo biti sigurni,da će nam se ,posle ove Vučićeve "akcije",domovi zdravlja i škole sijati !

Savo

pre 8 godina

Tako se ponasa odgovorna vlada i polako ali sigurno sve dolazi na red da se obnovi i napravi.

luka

pre 8 godina

Kao što je vlada na čelu sa premijerom sredila finansije isto tako će srediti i škole i bolnice!

Baja

pre 8 godina

2012.godine zemlja je bila pred bankrotom i samo zahvaljujući merama ove Vlade izbegli smo grčki scenario.

Anica

pre 8 godina

Naravno da je lepo sto premijer ulaze u skole, prethodnici nisu ni prosli pored istih, a jos manje su ulagali.

Milan

pre 8 godina

Svaka cast, Premijer pored gomile obaveza ipak stize na sve strane...

tirkiz

pre 8 godina

Premijer Vučić ispunjava ono što je obećao. Počinje se sa renoviranjem škola i bolnica.

Strahinja

pre 8 godina

Obećano je i tako će biti.Sve škole će biti obnovljene i osavremenjene.

milenko89

pre 8 godina

Ulaganje u obnovu škola i obrazovnih ustanova je ulaganje u budućnost Srbije.

Igor

pre 8 godina

Naša Vlada zna šta su prioriteti svakog zdravog društva. Mi imamo šansu za srećnu budućnost i znam da ćemo uspeti u tome.

dragan

pre 8 godina

Veoma lep gest, i nadam se ne i poslednji, od strane EU, što pomažu i ulažu u obnavljanje škola i nadam se i zdravstvenih ustanova. Sigurnu i zdravu budućnost Srbije možemo očekivati sa školovanom i obrazovanom decom.

Nebojša

pre 8 godina

Ja sam dobio sredstva za obnovu kuće i dogovor sa državom je ispoštovan u potpunosti..veliko hvala! Šta god da se otvori veliko hvala za napor i trud.!!!!

zucko

pre 8 godina

Otvaranje novih škola i renoviranje starih zaslužuje svaku pohvalu!

Pajko

pre 8 godina

Neka se samo gradi i obnavlja podrzavam Vucica u njegovim ciljevima. NAdam se da ce uspeti da izvadi srbiju iz problema

Maca

pre 8 godina

Jedno po jedno se popravlja, prethodni su nas toliko uništili u svakom segmentu, srećom nakon ovih izbora postaće politička prošlost.

Sanja

pre 8 godina

Zdravstvo i obrazovanje su uvek od velikog znacaja

Tanja

pre 8 godina

Divno, treba nastaviti sa ulaganjem u obrazovanje, skole i decu, jer su deca nase najvece bogatstvo.

Radmila

pre 8 godina

Ono sto premijer obeca, to i uradi...Svaka cast! Ne moze covek da popravi stetu koju su demokrate pravile godinama!!! A ovo sto je premijer uradio za ove dve godine koliko je na vlasti je ogroman uspeh.

Miljana

pre 8 godina

Uspeli smo da obnovimo mnoge zgrade, sad su neuporedivo lepše i čistije, sporstka hala i pozorište biće gotovi do juna, izgledaće mnogo bolje nego ranije i mislim da ćemo čista obraza moći svima da kazemo koliko toga smo uspeli da uradimo....

nex

pre 8 godina

Verujem da ce sve to biti odradjeno u sto kracem roku.Svaka cast

Maki

pre 8 godina

Za pohvalu je to što su i sportska hala i pozorište ovom akcijom obuhvaćene, ulažemo i u kulturu.

Pavle

pre 8 godina

Jedva čekam da se krene sa uređenjem škola i bolnica, godinama u njih nije ulagano. Borili su se sami direktori škola, bolnica, da koliko toliko održavaju higijenu, ali bez temeljnog renoviranje sve se to skoro nije ni videlo.

Miroslav

pre 8 godina

Prmeijer je u pravu, bez ulaganja u škole i bolnice ne možemo imati svetlu budućnost.

Mirjana

pre 8 godina

Sve potiče iz škole i ulaganje u obrazovanje je jedan od najvećih prioriteta od koje nam zavisi budućnost.

kristina

pre 8 godina

Ulaganje u obrazovanje je ulaganje u budućnost. Konačno se neko setio škola i bolnica, zaista je sramota na šta pojedine liče.

Marko

pre 8 godina

Ulaganje u školstvo je ulaganje u budućnost Srbije. Deca su nam najvažnija.

Kostic

pre 8 godina

Srbija je odgovorna zemlja. Briga o deci i starim ljudima je najvaznija.

tisma

pre 8 godina

Jedno po jedno, e tako se vodi drzava, tako se brine o gradjanima...

mira

pre 8 godina

Lepo je videti kad se data obecanja i ispunjavaju.

Ivana

pre 8 godina

Dovoljno je pogledati lice ove dece i odmah je jasan značaj ovog poduhvata.... osmeh govori sve...

jelena

pre 8 godina

Svaka cast Vucicu sto nas nije zaboravio kao oni pre njega

Dragan 30

pre 8 godina

Ljudima u poplavljenim podrucjima treba pomoci.

SEJFO

pre 8 godina

Skolstvo i zdravstvo su stub drzave i zato premijer i insistira da s etu popravi stanje oi dovede na neki bolji nivo, nego sto je zatecen od prethodnika, koji nista nisu radili

riki

pre 8 godina

Situacija se pod ovom vladom stabilizuje i sredjuje sigurnim korakom!

nemanja

pre 8 godina

Svaka cast, znamo u kakvoj su situaciji bili ti ljudi, drago mi je da je i EU pomogla da se sredi situacija u Obrenovcu

Despot

pre 8 godina

U Srbiji je mnogo problema, važno je da se radi, i da se polako jedan po jedan problem rešava.

Becarusa

pre 8 godina

Za bolju buducnost se treba fokusirati na skole i ulagati u njih

Anci

pre 8 godina

Investiranje u skole i bolnice je od velikog značaja, dobro je da smo stigli do tog koraka, obzirom da se godinama nije investiralo ni u škole ni u bolnice.

misko

pre 8 godina

Poboljsani uslovi u institucijama , mogu dovesti samo do kavlitetnijeg rada i motivacijom za napredak!

ana

pre 8 godina

Polako i redom, sve mozemo dovesti u red uz ovakvog premijera.

Ivan Grozni

pre 8 godina

Sada kada smo stabilizovali finansijsku situaciju moramo ulagati u ključne stvari. Slažem se da su to škole i bolnice i dobro je da Vučić to prepoznaje kao prioritet.

BeliOrao

pre 8 godina

Sada kada su stabilne finansije može da se krene u obnovu škola. Neka je sa srećom. Deca su zaslužila da imaju najbolje uslove za rad.

ema

pre 8 godina

Podrška Vučiću za ulaganje u obrazovanje i školstvo

sony1234

pre 8 godina

Srbija polako i sigurno postaje jedan normalna uredjena drzava i siguran sam da mladim ljudima treba najvise pomoci.

Higija

pre 8 godina

Vlada premijera Aleksandra Vučića u prethodne dve godine radila na stabilizaciji države i javnih finansija, a da u narednom periodu najvažnija stvar treba da bude briga o školama, bolnicama, domovima zdravlja, starijim građanima, a pre svega o deci.Srbija mora da ulaže u obrazovanje da ne bi bila siromašna.

pepeljuga

pre 8 godina

Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti.

udovica

pre 8 godina

Dokaz da Srbija drzi obecanja,obecano ispunjeno.

Jeca

pre 8 godina

Zaista je ovo lepo videti da naša Vlada ulaže novac u našu budućnost u naše školstvo. Svaka čast Vladi i premijeru Vučiću.

Petar

pre 8 godina

Škole su naše pravo bogatsvo. Bez njih nema ni obrazovanja.

jelenaM

pre 8 godina

Bolnice, škole i vrtići su ustanove u kojima decenijama niko nije uložio ni dinara, a svakodnevno su nam potrebne te ustanove. Konačno da neko ima sluha da pokrene rešavanje tog problema jer nije humano da nam deca odrastaju ili da se leče u takvim uslovima.

gaga

pre 8 godina

Sa Vucicem samo mozemo da idemo napred, za kratak period podigao je ovu drzavu na visi nivo.

Minja

pre 8 godina

Zdravstvo i obrazovanje treba da nam budu na prvom mestu.

Vlada

pre 8 godina

Pogledajte gde je bio Obrenovac pre dve godine a gde je sada, a za sve je zasluzan premijer koji je vratio Srbiju na pravi put.

Veca

pre 8 godina

Briga o vrtićima, školama, bolnicama je od izuzetnog značaja. Ponosna sam na premijera.

Lepa

pre 8 godina

Skole i vrtici a tek bolnice su nam u katastrofalnom stanju jer se godinama nista nije ulagalo. Dobro se neko setio da ulozi u njih

ivan

pre 8 godina

I treba ulagai u obrazovanje i decu, to je buducnost Srbije!

Nikola

pre 8 godina

Mislim da je najvažnija Vučićeva izreka da onaj koji neće težak rad i marljivost neka ide da prodaje maglu. U današnje vreme jednostavno nema lakih poslova, mora da se zasuču rukavi.

Jana

pre 8 godina

Mora se brinuti o decu i o obrazovanju, ipak su deca naša budućnost, moramo sprečiti odliv mladih i stvoriti im uslove za život i rad!

Fico

pre 8 godina

Ima jos dosta skola I bolnica koje moraju da se renoviraju ali vazno da je pocelo,konacno imamo ceveka koji hoce da radi a ne da prica prazne price.

toto

pre 8 godina

Deca su nasa snaga i buducnost ove zemlje! Zato treba raditi sve da im se omoguci bolji zivot u normalnoj drzavi!

Baki

pre 8 godina

Žutaći su nas uništili,a premijer polako ulaže u zdravstvo i škole.

Komanda

pre 8 godina

Sve što se radi, radi se smišljeno i po planu.

Arsa

pre 8 godina

Upravo tako, najveca ulaganja su ulaganja u znanje, obrazovanje i decu.

sreca

pre 8 godina

S obzirom na to da se obnavljaju skole, znaci da drzava napokom ima sredstva koja ce u to ulagati. Na dobrom smo putu!

sasa

pre 8 godina

Samo neka ide sve kako je planirano i bice sve ok.

Maja

pre 8 godina

Ako ne ulažemo u škole, osiromašićemo vrlo brzo.

Kosta

pre 8 godina

Cenimo podrsku Evropske Unije u izgradnji Srbije.

milance

pre 8 godina

Ono sto je premijer obecao,ulaganje u skole i bolnice se ostvaruje,ali trebalo je obezbediti uslove za to i obezbediti zdrave finansije.

Toma

pre 8 godina

Dokaz da se naporan rad isplati,ali moracemo jos vise i marljivije nastaviti sa radom.

Sara

pre 8 godina

Ulaganje u skole je najpametnije moguce ulaganje, samim tim mi pomazemo nasoj buducnosti, nasoj drzavi i nasoj deci.

Radic88

pre 8 godina

Svaka cast, Obrenovac se vratio normalnom zivotu.

kralj

pre 8 godina

Pametna ulaganja kad tada ce se isplatiti jer su to ulaganja u buducnost nase dece.

cica

pre 8 godina

Treba sve obnoviti i srediti da bude jošlepše.

Saša

pre 8 godina

Ne smemo više nikada dozvoliti da Srbijom upravljaju lopovi i tajkuni!

Miki

pre 8 godina

Jedino ovaj Vucic nesto stvarno radi. Mislim da je mnogo toga uradjeno. Vidi se da se covek maksimalno trudi.

HANA

pre 8 godina

Nakon sto je uspela da stabilizuje finansije države, Vlada ce paznju usmeriti na brigu o školama, bolnicama, domovima zdravlja, starijim građanima, a pre svega o deci. To je zaista pohvalno.

Ranko

pre 8 godina

Nema veće sreće i satisfakcije od osmeha na dečijim licima kada osetite zadovoljstvo time što ste im pomogli.

Nele 01

pre 8 godina

Bogami odlično su obnovili Obrenovac koliko je bio nastradao.

Pela

pre 8 godina

Samo redom, uskoro ce citava drzava biti pod konac.

Lena

pre 8 godina

Deca su nase najvece bogatstvo... Moramo ulagati u njih, ako vec nismo u sebe.

Suncica

pre 8 godina

Jako lepa slika poslata svim gradjanima Srbije,i udrugim mestima sirom Srbije ce se sigurno nastaviti sa renoviranjem skolskih objekata.

nastavnik

pre 8 godina

Ulaganje u skolstvo je ulaganje u buducnost Srbije. Premijer zna sta je u najboljem interesu za gradjane.

Srecko

pre 8 godina

Veliki je bio zadatak zaustaviti recesiju, a sada idemo samo ka boljem zivotu.

Viki

pre 8 godina

Premijer je obećao da će ova vlada ulagati u školstvo i zdravstvo a to i ispunjava jer se sve škole i vrtići i bolnice renoviraju a negde i grade nove škole.

aca

pre 8 godina

Rezultati su i vise nego uocljivi i napokon idemo napred.

Dragan

pre 8 godina

Idemo jedno po jedno i da opoziciji zacepimo usta jednom za uvek!

cupka

pre 8 godina

svaka cast nasem premijeru, sigurna sam da ce i to biti ispunjeno sa njihove strane, kao i svako obecanje koje je bilo ispunjeno. Svaka cast nasoj vladi. podrzimo ih!

Roko

pre 8 godina

Ovo je pravi primer kako treba raditi i gde ulagati, pohvale za ovo.

Rade

pre 8 godina

Pored sredijvanja skolksih zgrada neophodna je nabavka i novog skolskog inventara jer u mnogim skolama klupe poticu jos iz osamdesetih godina prolsog veka.

Jovana

pre 8 godina

Jako je lepo sto se konacno ulaze u decu, u skole, u bolnice, nismo do sada imali boljeg premijera.

Vladimir

pre 8 godina

Nema odmora dok traje obnova. Svaka čast na istrajnosti.

Sumadinac

pre 8 godina

Kada se ulaze u obrazovanje i u decu to se visestruko vrati u godinama koje dolaze.

tinki

pre 8 godina

Kljucno je sto je ova vlada uvela disciplinu u oblasti finansija od kojih sve potice.

psiholoskinja26

pre 8 godina

Srbiji je trebao jedan Vučić da joj pokaže da može da napreduje i bude jaka država.

Nece

pre 8 godina

Drago mi je sto se ostvaruje jedno po jedno od obecanog!

koja

pre 8 godina

Deca su nasa buducnost, i moraju da imaju najbolje moguce uslove!

Boris

pre 8 godina

Ne mozemo ocekivati boljitak preko noci.samo naporan i planski rad nam garantuje bolju buducnost.

Rada

pre 8 godina

Lepa slika iz Obrenovca,ispunjena obećanja,i novi izazovi pred svima.

dekis

pre 8 godina

Obrazovanje je investicija u koju treba ulagati.

Petar Kalinic

pre 8 godina

Ulaganje u obrazavonje je ulaganje u budućnost Srbije..

hop

pre 8 godina

U skolstvo treba najvise ulagati, jer to nam je buducnost.

lavica

pre 8 godina

Sve promene na bolje su dobrodosle i veliko hvala premijeru na tolikom angazovanju!

Vukan

pre 8 godina

Čestitke Premijeru na zalaganju da se država "dovede u red".

Tomica

pre 8 godina

E stvarno, ima škola koje ne zadvoljavaju sve tačke za rad zbog loših uslova, svakako treba u njih ulagati, jer je došlo krajnje vreme.

Kaja

pre 8 godina

Bas lepo, vlada misli na najmladje na nasu boducnost

brane

pre 8 godina

Vučić je realan,ne obećaje puno, ali šta obeća ispuni.

makijaveli

pre 8 godina

Korak po korak i sve ce se stabilizovati.

Nele

pre 8 godina

Srbija je u protekle dve godine vidno zaustavila propadanje i polako krenula u obnavljanje svega.

Tena

pre 8 godina

Ulaganje u skolstvo se uvek isplati. Dugo se nije o tome vodilo racuna.

tetrtikirit

pre 8 godina

Škole su osnov budućnosti, jedna po jedna i obnavlja se Obrenovac, sada je bolje nego pre 4 i 1o godina.

Nenad

pre 8 godina

Mislim da su prosveta i zdravstvo osnova svake države i da su tu potrebna najveća ulaganja.

Antika

pre 8 godina

Odlicno,moramo brinuti i o nasoj omladini,a i o bolesnima!

gaga

pre 8 godina

Što se tiče Obrenovca , sama obnova grada me je oduševila. Neverovatno kako su stigli da obnove grad.

milanic

pre 8 godina

Njavaznije za nasu drzavu je da skole i bolnice budu na odgovarajucem nivou.

Riki

pre 8 godina

Ekonomske reforme su očigledno dale rezultate.

profesor

pre 8 godina

Škole i bolnice uvek treba da nam budu na prvom mestu

Alexa83

pre 8 godina

Ovaj covek me na svakom koraku odusevljava energijom,iskrenoscu i profesionalizmom koji pokazuje iz dana u dan!

rade

pre 8 godina

Prioritet svake zemlje mora da bude ulaganje u mlade i obrazovanje

Ivona

pre 8 godina

Sreca na licima tih ljubi mnogo znaci,a premijer je najvise doprineo toj radosti

Darko

pre 8 godina

Podrzavam ove prioritete, nadam se da ce uskoro biti na pametan nacin iskorisceno znanje mladih u dalji razvoj drzave..

Ika

pre 8 godina

Odlična je stvar što je vlada sebi kao prioritet postavila ulaganje u obrazovanje.

Milicace

pre 8 godina

Stabilizacija i uspeh gde smo najosetljiviji i baš tamo gde treba.

Mina

pre 8 godina

Ovo je prva Vlada koja zaista brine o našaj deci i njihovoj boljoj i lepšoj budućnosti.To zaista ohrabruje!

daki27

pre 8 godina

Obrenovac ce biti bolje mesto za zivot nego sto je to bio pre poplava

Tamara

pre 8 godina

Od ostvarenih usteda ce se sigurno dosta toga uraditi i izgraditi.

Ivan

pre 8 godina

Odlicne vesti. Obrazovanje je najbitnije i drago mi je zbog dece iz Obrenovca.

Kursula

pre 8 godina

Ako se po jutru dan poznaje i ovo obecanje ce biti ispunjeno !

Bogdan

pre 8 godina

Malim ali sigurnim koracima, polako od ove zemlje premijer pravi drzavu u kojoj zivot nece uvek biti gorak i tezak vec pogodan i lep.

Visnja

pre 8 godina

Dokaz da se obecanja ispunjavaju je upravo ovaj, Vlada Srbije sa premijerom na celu radi u interesu gradjana.

Jovana

pre 8 godina

Apsolutno odlican posao uradjen. Treba nastaviti istim tempom!

Zvezdica

pre 8 godina

Pravi je momenat da se paznja posveti najpotrebnim delovima drzave!

jovan

pre 8 godina

Ulaganje u obrazovanje je ono sto je ovoj drzavi neophodno, obirom na cinjenicu da jos uvek postoji nepismenost. Premijer, za razlku od njegovih prethodnika shvata vaznost toga.

Milija

pre 8 godina

Dobro je sto imamo cvrste temelje na kojima mozemo da gradimo drzavu i da popravljamo sta nije dobro.

Saša

pre 8 godina

Srbija je u vreme ekonomskih reformi uspela da obnovi jedan veliki grad, Srbija može da gradi i nove gradove, moramo da budemo ambiciozni, vredni i uporniji došlo je doba brzih inforamcija i još bržih odluka sve je na nama, pojedinci ne mogu sami ali zajedno ujedinjeni možemo da promenimo Srbiju i dignemo naš narod lestvicu iznad svih.

Miša

pre 8 godina

Najvažnija je briga o najranjivijim grupama stanovništva - deci i starima.

somi

pre 8 godina

Ovo je jos jedan pokazatelj zasto je vazno da Srbija nastavi svoj put ka EU.Kao sto kaze premijer trebamo biti zahvalni poreskimobveznicima EU jer je ovaj projekat finansiran i iz njihovih dzepova.

nale

pre 8 godina

oni su jedini koji brinu o svom narodu, o deci.

Darinka

pre 8 godina

U skole i bolnice uvek treba da ulazemo. One trebe da budu dobro uredjene. Samo neka se nastavi ovim tempom i u ovom smeru.

BILJANA

pre 8 godina

Ovo je zaista jedna prelepa slika, bez ikakve sumnje ovo treba nastaviti u svim gradovima i graditi sto vise kako bi se poboljsali uslovim zivota gradjana Srbije, pogotovu dece zbog njihove buducnosti.

ika

pre 8 godina

Najveća ulaganja su ulaganja u znanje, obrazovanje i decu... a to cini nas Premijer, samo napred...

Mile

pre 8 godina

Škole i bolnice su neophodne, i što više ulagati u to. Imamo mi i dobrih lekara, i dobrih profesora, vrhunskih stručnjaka, treba im obezbediti što bolje uslova rada, kao i đacima i bolesnima.. Samo napred!

Nikola

pre 8 godina

Ulaganje u škole je ulaganje u budućnost i znanje naših ljudi. Ako nešto imamo to su pametni ljudi.

misa

pre 8 godina

konacno neko ko ulaze novac u prave vrednosti. bolnice su nam postale ruglo i zaista je vreme da ih neko preuredi.

Jaksa

pre 8 godina

Posle izbora kada dobijemo vecinu idemo u jos jacu obnovu zemlje.

Sandra

pre 8 godina

Svaka cast na marljivom radu, premijer je neumoran!

almine

pre 8 godina

Deca nisu kriva za grehe koje su činile predhodne vlsti,ta nepravda mora da si ispravi,i ako želimo nešto da stvorimo od njih moramo u njih i da ulažemo.

Kica

pre 8 godina

Ovo je lepa vest, ako Vucic obidje sve skole, bolnice moguc je nepredak i njihovo obezbedjenje

gagi

pre 8 godina

Zaista je potrebno ulaganje u skole i bolnice. Godinama se nije ulagalo u ove ustanove.

Zoća

pre 8 godina

Deca i briga o prostoru u kojem provode značajan deo vremena su dugo zapostavljani. Ovo je pravi korak za budućnost!

aco

pre 8 godina

Obilaziti raditi i stvarati povoljnije uslove gradjanima jedino moze Vucic jer svojim delovanjem ne u kafani ili u pricaonici dokazuje kako treba voditi zemlju.Rad i samo rad je delo velikih svojom politikom dokazao i svojim primerom da u najgorim situacijama moras biti veliki.Ne zaboravimo ucinjeno a skole i svaku skolu treba obilaziti jer deca su buducnost Srbije

gaga

pre 8 godina

Lepo od premijera a i jako je lepo docekan svaka cast...

Marijan

pre 8 godina

Nijednog politicara nisam videla do sad da se trudi, obilazi i posecuje sve kao sto to radi Vucic.

Lazica

pre 8 godina

Posle katastrofalnih poplava Obrenovac staje na svoje noge, obećanje je ispunjeno.

aca

pre 8 godina

tO je svakako prioritet, deca su nasa buducnost.

Dyoni

pre 8 godina

Ovo nam je i najbitnije, što se obeća da se i ispuni! Svaka ovakva vest je ohrabrujuća...

Dusanka Nedeljkovic

pre 8 godina

Ulazemo u buducnost Srbije u omladinu.

Vita

pre 8 godina

Konačno neko da troši sredstva od Evropske unije kako treba. Do sada su žuti preko projekata koja je finansirala EU drpili više miljardi eura a i ako su nešto započeli od tog novca ništa još nije završeno. Moja podrška vladi.

jaca

pre 8 godina

Uvek treba misliti na ono što ostavljamo deci našoj u nasleđe da nas se ne stide i da ponosno mogu hodati svetom ne stideći se ničega i nikoga.

tetrtikirit

pre 8 godina

Ne treba zaboraviti da svaki obnovljeni ili izgradjeni objekat je nova vrednost a posebno škole i obdanište koji su za sve ljude svetinja jer u njima borave naša deca i naša budućnost.

maksim

pre 8 godina

Kako je moguce da u komentarima svi hvale i velicaju poteze aktuelnog premijera,kod vas nema opozicije ,svi isto misle.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija