• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Večernje Novosti

18.02.2016

00:25

VOJISLAV ŠEŠELJ: Sa Hagom sam završio, samo me izbori interesuju!

Politika

VOJISLAV ŠEŠELJ: Sa Hagom sam završio, samo me izbori interesuju!

Podeli vest

Predsednik SRS Vojislav Šešelj izjavio je da nije dobio nikakav dopis iz Haga o izricanju presude, kao i da ga jedino interesuje izborna kampanja

Šešelj je za "Večernje novosti" kazao da je sa Haškim tribunalom "završio" i da ga ne zanima "šta će da kažu".

Upitan da li ga je neko od predstavnika vlasti zvao i da li očekuje da će biti izručen Hagu, Šešelj je kazao da ga niko nije pozvao od kada se vratio u Srbiju i ponovio da dobrovoljno neće otići u Sheveningen. 

- Sve što sam imao da kažem Nikoliću, rekao sam mu na 'Tviteru'. Vučić neka radi šta hoće- rekao je lider radikala. 

HAG ZOVE VOJU: Šešelj mora nazad pre izbora u Srbiji?!

Govoreći o očekivanjima na predstojećim izborima, Šešelj je kazao da će SRS dobiti "najmanje 20 odsto glasova". 

ŠEŠELJ O HAŠKOJ PRESUDI: Dobrovoljno se ne vraćam!


- Imaćemo tribine po svim krajevima, ali i mitinge u većini gradova i naravno, u Beogradu. Na žalost, na Kosovo i Metohiju neću ići jer nemam pravo da koristim ličnu kartu i da putujem. Naša država tretira KiM kao inostranstvo. Ne mogu ni u Republiku Srpsku, ni u Makedoniju, Crnu Goru- kazao je on. 

ZAHTEV HAŠKOM TRIBUNALU: Odložite presudu Šešelju za period posle izbora?!

Prema njegovim rečima, eventualna koalicija SRS sa Srpskom naprednom strankom je moguća samo ako se SNS odrekne EU i u potpunosti se okrene Rusiji. 

Šešelj je demantovao da je rekao kako će SRS učestvovati na izborima koje budu organizovale kosovske vlasti već da je članovima stranke kazao da sami odluče da li će na tim izborima učestvovati.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
kakav hag

pre 8 godina

Kakav Hag kakva sudjenja pa jel ste vi poludeli.Nisam politicki ni za jednu partiju niti bio nit cu biti ,jel smatram da se politikom bave ljudi bez obraza .Medjutim sud u Hagu se pokazao kao jedna velika namestaljka i smatram da je dosta sa tom zajeb...jom i da niko ali niko i nikada vise netreba da bude upucen u taj lazni sud.I ko god bude na vlasti nebitno ,narod treba da se digne i da se suprostavi da se nasi gradjani tamo vode.Makar cena bila da nas niko nikad nigde neprimi.Ono sto su do sad uradili nasim gradjanima to nisu nikome i ko vise placa taj sud to treba da se pitamo jel nam ti rade o glavi?.Ispostavlja se da nas tapsu po ramenima isti ti koji i finansiraju to sranje od suda.Sutra bi ih odjeb.o.Dosadili su vise i bogu i narodu ajde neka sjasite vise sa besmislenim optuzbama, koji nasi poltroni podrzavaju decenijama.Kako su krenuli sa tuzbama danas Seselj sutra JA.

Dragomir

pre 8 godina

Бла,бла,бла ... Има да Шешељ у Хаг оде пешице ако његова сабраћа из Босне немају паре да му плате пут!Нама србима из Србије толико зла је нанео да би он још оног октобра требало да буде протеран!Неваспитани и бахати још од детета а у Србију доведен са робије из Тузле.Зезао комунисте кажу или је неке кримос радње имао па робијао.Зар да данас зависимо овде у Србији од његове воље?Ако их је победио онда нека тамо оде и ту победу потврди.Кукавица!

aki2020EU

pre 8 godina

Ovaj se još nije izlečio od bolesne ideje i njegove besmislene ideje od odricanja EU zar je valjda toliko slep i svih ovih godina nije video da ta Rusija kad nas je god podržavala mi smo gubili sve ratove, kad je toliko voliš onda idi u rusiju ako ti se toliko svidja i dopada a ti pusti nas mi idemo levo prema EU. n

mitar babic

pre 8 godina

Dragomire moj sabrate! zaboravljas samo jednu cinjenicu,bez sabrace iz BOsne vi ste niko i nista,samo dzaba provociras,neznam sta je infrmeru te ti dade prostor

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija