• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

25.02.2016

21:48

(HIK! VIDEO) ŽILE, BEKRIJA! Kad Zoran Živković posle proslave svrati u Skupštinu!

Politika

(HIK! VIDEO) ŽILE, BEKRIJA! Kad Zoran Živković posle proslave svrati u Skupštinu!

Podeli vest

Predsednik opozicione Nove stranke i poslanik u Skupštini Srbije Zoran Živković postao je pravi hit na društvenim mrežama nakon što je objavljen snimak iz Skupštine na kome se vidi kako govori kao da je popio koju čašicu više!

Da li je Živković u Skupštinu Srbije preksinoć došao u alkoholisam stanju, pogledajte ovde.

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
paja

pre 8 godina

I on ce da vodi srbiju dudza sljam neznam kako jos da ga nazovem izvinjavam se svinjama sto ih poredim sa njim cak su i one kulturnije od njega sramota e SRBIJO sta si dozivelan

Furtula

pre 8 godina

Brate, nauci pravopis pa pisi sta hoces... Pa, stvarno...

lav

pre 8 godina

Ti si dosadan tip,svi su nepismeni samo si ti pismen.Bistar kao boza...

LJUBOMIR

pre 8 godina

Koju malo vise,ovo stvarno nema smisla zato nam i jeste drzava takva kakva jeste,bio covek na proslavi koga to zanima i doci pijan u skupstinu a rauga se velji ilicz i drugima.Tako sam ja pozvao policiju da iskljuce vozaca iz saobracaja jer je pijan umalo nije zgazio dete,nakraju su ga zaustavili a nisu ga kontrolisali dok prica sa njima jedva stoji na nogama.Policija ga pusta da vozi a kad sam reagovao,tada umalo mene nisu kaznili pa sta ako je popio covek ide sa sahrane.Jos poceli da vicu namene i onda ono policisko daj papire vozacku imas ovo imas ono i umalo me nisu kaznili.

golas

pre 8 godina

covek je jedna velika "nula" a ne znas kada je pijan,kada trezan,zato sto uglavnom uvek prica gluposti!

bubasvaba

pre 8 godina

Nerazumen kako covek pod uticajem maligana ili droge drzi slovo i pri tom obezbedjenje ne reaguje izbacivanjem iz skupstine . Kako se privode vozaci na trznjenje a poslanici imaju privilegije ??

bubasvaba

pre 8 godina

Ludo burazere LUDO.!!! svaka cas na datom primeru za ponasanje u skupstini.

Lazni bot

pre 8 godina

Kako nikad Babica ne pomenete on je imao bar 10 hitova a ne ovog zaboravljenog asa.

englezii

pre 8 godina

Ocigldan dokaz da se radi o najobicnijem propalitetu ! Ne znam sta da mislim o njegovom saborcu jer ipak mi se on ne uklapa u ovaj milje ! Za Zivkovica nije cudo jer kada pobrojimo sve Sutanovca Tadica Cedicu(narkica) Pajtica sve goli propalitet koji da nije prevaren narod 5.oktobra nikada nebi bili niko i nista jedino su jos urusili ugled i prevarili jednog postenog Srbina G Kostince ! To zato jer da on nije bio na celu kolone propaliteti nikada nebi dosli na vlast ! Molim vas da ovo objavite prihvatam svu odgovornost ! Pardon zaboravih skoro Jesica i Canka !

del

pre 8 godina

Pustite vi zute, oni su iskopali raku, a ovi dokopavaju da ne mozemo da izadjemo iz nje nikad. Pisite nesto o protestima u Nisu, o aferi sa budzetom grada, o kradji Parking Servisa, o partijski zaposljavanjima, o nedostatku ulicnog osvetljenja u 21om veku!

Mili niski

pre 8 godina

ma taj lik nije vredan pažnje, obična lopina i smutljivac.

Rade

pre 8 godina

Veoma loš zakon Republike Srbije. Za ovog pijanduru nijedan građanin nije glasao, a on ipak sedi u skupštini Srbije.

Miki

pre 8 godina

On i kad je pijan pametniji je od treznog vazduplohov Babica

Jovan

pre 8 godina

Želimo brzo otrežnjenje i još brže ozdravljenje....

Miloš Obilić

pre 8 godina

Nije mi jasno kakvi to sve međustranački dilovi funkcionišu na našoj političkoj sceni a sve na štetu naroda koga svi pred izbore svojataju . Minimum koji očekujem od vlasti je ravnopravnost svih nas građana sa tim "malim bogovima " koji su sad i zvanično Zakonom zaštićeni od "nazovi uvreda "

dragan6468

pre 8 godina

Totalna sramota da u opšte pijan može da uđe u skupštinu.Zato bi trebalo uvesti pravilnik da strogo zabranjeno konzumiranje alkohola u skupštini.

Zlatko

pre 8 godina

Prvi snimak očigledno usporen,drugi je slika i prilika srpskog parlamenta i neobrazovanog polu-sveta koji nas vodi od pada komunizma.

Danka

pre 8 godina

Znači ovo je hit! :-D :-D :-D E nasmejaste me danas slatko!!!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija