• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

07.03.2016

13:23

NIKODIJEVIĆ: Izbori u svih 17 beogradskih opština 24. aprila!

Politika

NIKODIJEVIĆ: Izbori u svih 17 beogradskih opština 24. aprila!

Podeli vest

Predsednik Skupštine grada Beograda Nikola Nikodijević raspisao je danas izbore za odbornike svih 17 skupština gradskih opština u Beogradu, koji će se održati 24. aprila

Nikodijević je, nakon potpisivanja odluke o raspisivanju rekao novinarima da očekuuje fer i poštene izbore i da Beograđani dobiju vlast kakvu zaslužuje evropska prestonica u 21. veku.

Građani svih opština u Beogradu, posle sedam godina, u istom danu izaći će na izbore, što je, smatra, dobro, jer će vlasti u svim opštinama u isto vreme dobiti novi četvorogodišnji mandat.

- Izbori su praznik demokratije i 24. april važan je datum za sve Beograđane. Verujem da će Beograđani izaći na izbore i izabrati vlast u skupštinama opština, što je veoma važno, jer su to najneposredniji izbori, na kojima građani biraju svoje sugrađane na funkcije na kojima se vlast bavi rešavanjem životnih i dnevnih problema - rekao je Nikodijević.

Dodao je da veruje da će građani u velikom broju izaći na izbore i dobiti kvalitetnu vlast, ističući da su politička zrelost i demokratija na veoma visokom nivou u Beogradu.

Predsednik Skupštine grada rekao je da veruje da će izbori proteći u fer i demokratskoj atmosferi i da neće biti problema ni u jednoj opštini, kao i da će građani dobiti vlast, kakvu u 21. veku i zaslužuju građani evropske prestonice.

Ranije danas, odbornici Skupštine grada Beograda raspustili su skupštine opština Voždovac i Zemun, čime su se stekli uslovi da i u tim opštinama budu održani lokalni izbori.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija