• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

03.04.2016

16:45

UGROŽENI BOŠNJACI? Ugljanin zahteva da međunarodne snage hitno dođu u Sandžak!

Politika

UGROŽENI BOŠNJACI? Ugljanin zahteva da međunarodne snage hitno dođu u Sandžak!

Podeli vest

Predsednik Bošnjačkog nacionalnog veća Sulejman Ugljanin zatražilo je od UN da hitno pošalje međunarodne snage u Sandžak!

Kako je BNV saopštilo,  potrebno je preduzeti i "druge preventivne mere" u cilju zaštite Bošnjaka u Srbiji i sprečavanja konflikata.

Ova odluka je doneta na vanrednoj sednici BNV kojoj su prisustvovali samo većnici sa Ugljaninove liste, dok se Zukorlićevi nisu pojavljivili.

Ovo nije prvi put da Ugljanin "radi zaštite Bošnjaka" traži dolazak međunarodnih snaga. Sada su se, pored UN, obratili i OEBS-u, Evropskoj uniji i Savetu Evrope.

- BNV od Vlade Srbije traži i da Akcioni plan stavi van snage - navodi BNV.

SRAMOTNO: Sulejman Ugljanin bio na sahrani sina vođe šiptarskih balista!

MORAJU NA POPRAVNI: RIK nije proglasila Ugljaninovu listu zbog nepropisnih dokumenata!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
lale

pre 8 godina

Covek izgubio kalendar.Misli da je 1905 godina.Ovo je SRBIJA.21 vek.Ako neveruje neka pota Canka.

Shedow

pre 8 godina

To se kod nas zove ;Rani psa da te posle ujede;zato cukele mora drzava da prepozna i da ih odmah odstrani.jer lako je u tudjoj kuci komandovati i nered praviti.......

Dragica

pre 8 godina

Овај човек се прејео буника.Годинама чачка и неможе да исчачка тамо где нема.Вероватно га је осоколио велики број избеглица али ни то не пије воду.

Dragon

pre 8 godina

Svakako raditi vise na ukljucivanju muslimana u tokove u Srbiji..omoguciti pozitivnu diskriminaciju pri upisu u srednje skole ,fakultete u Bgd Kg NS,sagraditi podhitno bolju putnu mrezu ka Raskoj oblasti afirmisati mlade u umetnosti i sportu pogurati maksimalno privredu..uciniti sve da se osecaju,onim sto i jesusrbi muslimanske veroispovesti....a sa onima koji idu u extreme..brzo..kratko i zestoko hk mp 5 ....i sve ce doci brzo na svoje mesto

Tralala

pre 8 godina

Pozitivnom diskriminacijom eliminišeš kvalitetne a podržavas idiote, koji to koriste pa ti posle vraćaju kao i ovaj kvazimoda! !!??? Oni su kod tite navikli na svaku vrstu povlascenosti pa bi sada da je krunišu višom instancom. U državi Srbiji svi bolje žive nego srbi, ali samo ustašama i muslimanima nešto stalno fali...a to sto im fali kažu im neki izvan srbije, pa onda oni kao zakukaju kako im fali!!! Odavno je ovaj kvazimodo, kao i onaj rascinjeni mufta, zaslužio bukagije na nogama da je ozbiljne države. ........ali....???

nenad

pre 8 godina

Zasto se ovome čoveku dozvoljava da bude aktuelan po bilo kom osnovu.njasno se vidi da potpiruje versku netrpeljivost.n

momir

pre 8 godina

Dokle ce nasa drzava tolerisati ovog Erdoganovog potrcka, sovinistu i hohstaplera?\n

Trener

pre 8 godina

Ko još ovom čoveku veruje.Daš mu ministarstvo bez fotelja i on ćuti ko zaliven 4 god.

Ivan

pre 8 godina

Drzavni neprijatelj broj 1 , trebalo bi ga posetiti četnički pokret što pre

penzionerj

pre 8 godina

Ovaj je tesko oboleo,bolje da dodju psihijatri.

Miso

pre 8 godina

Suljo ne treba ti UN da te sacuva od dzihadista,posto ne vidim nikog drugog da te ugrozava,tu je Srpska zandarmerija,srpska vojska,i slobodno spava mirno,ne prizivaj djavole koji nikome nisu dobra doneli.

nina

pre 8 godina

kada će država i odgovarajuće institucije konaćno reagirati, ovaj ćovjek stvara novu državu u Srbiji, postoje tolike muslimanske države, neka izvoli dotična persona da se iseli u koju god hoće i tamo se bori za koju god titulu hoće, predsjednika, sultana, kalifa, agu, šta god sve već muslimani imaju, neka shvate sve narodnosti da je ovo sve Srpska zemlja

Bosnjak Zivojin

pre 8 godina

Ми прави српски Бошњаци изворни којима украдоше презиме ради стварања нове накарадне нације зване БОШЊАЦИ објављујемо свету да се не осећамо угроженим и да су нам Муслимани украли име да би створили вештачки назови нацију преко вере у Србији а самим тим чином и проблеме држави

Figo

pre 8 godina

Ovaj Ugljanin je Budala. Siri samo mrznju izmedju Srba i Bosnjaka u Raskoj Oblasti. Vlast ga treba smeniti kvari samo Ugled medju Narodima. \n

pc

pre 8 godina

To me zato sto nema ko da im odgovori od ovih izdajnika na vlasti. Treba im poslati piemo da ce od sutra imati svu zastitu kao i Srbi u Sarajevu.

cakor

pre 8 godina

Deviza od 90 tih i danas zivi citiram:svim Muslimanima desnu ruku do lakta i pravac Iran ili 1 srbin pogine a mi cemo 100 Muslimana itd.Ajmo iskreno ravnogorci i radikali danasnji i bivsi 2 minuta istine.

Bane

pre 8 godina

Muslimani iz Bosne su se po drzavi Bosni nazvali Bosnjaci i onda je logicno da se ovi iz Srbije nazovu Srbisnjaci a ovako nazivati se po susednoj drzavi nije nista drugo nego izrazavati teritorijalne pretenzije na deo teritorije Srbije.

Dera

pre 8 godina

Suljo svaki put pred izbore proradi ! Osladilo mu se da zdere na drzavnim jaslama , pa prdi i balavi , a sta ce kad bolje nezna .

baba roga

pre 8 godina

Знао је Слоба какву змију поседује.Зато је мали суљо побегао за турску.Имало ђубре школовање тамо па сад извољева.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija