• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.05.2016

21:36

BANKROT ČEDA! Lider LDP zapao u ogromne dugove, uzimao novac i od ZELENAŠA?!

Politika

BANKROT ČEDA! Lider LDP zapao u ogromne dugove, uzimao novac i od ZELENAŠA?!

Podeli vest

Šef LDP Čedomir Jovanović sve svoje firme doveo do stečaja... Samo Čedina stranka dužna je čak 3,3 milijarde dinara... Neki tvrde da je izbornu kampanju finansirao novcem koji je uzeo pod kamatu!

Lider LDP Čedomir Jovanović nalazi se u toliko ozbiljnim finansijskim problemima da je kampanju za nedavno završene izbore najverovatnije finansirao novcem pozajmljenim od zelenaša, tvrde njegovi bliski saradnici!

Ovo ukazuje ili na to da je Jovanović loš biznismen ili na to da je firme namerno dovodio do stečaja, istovremeno izvlačeći novac iz njih
Mario Spasić, Savet za monitoring

- Čeda više bukvalno nema ni prebijene pare! Pozajmljuje na sve strane... Ne znam stvarno kako misli da se izvuče iz dugova! - rekao je juče za Informer Jovanovićev dugogodišnji blizak saradnik.

Ogromna dubioza

Ove reči potvrđuju i javno dostupni podaci o poslovanju poslovnih subjekata sa sajtova APR i NBS.

ČEDA SE IZJASNIO: Podržaću premijera Aleksandra Vučića uvek kad se bori za modernu i evropsku Srbiju!

Čeda je, naime, sve svoje firme doveo do stečaja i višemilionskih dugova, a prema podacima Narodne banke, stranka mu se nalazi u blokadi neprestano 762 dana.

Zoran Sinko

LDP raznim dobavljačima duguje fantastičnih 3.298.779.897 dinara (3,3 milijarde dinara!!!). Jedina Jovanovićeva aktivna firma koja nije blokirana jeste "Agrohab" koja, prema podacima APR, još nije proradila i nema nikakve ostvarene prihode.

ČEDA ODGOVORIO BORISU: Ne obraćaj mi se preko konferencija za novinare!

I pored ogromnih dugova, Čeda je imao milionski vrednu izbornu kampanju.

- Čedine firme duguju stotine miliona dinara, a stranka nam je u totalnom bunaru... I pored toga, on je iskeširao ozbiljne pare za kampanju! Niko od nas ne zna odakle mu toliki keš. Drugog objašnjena nema sem da je otišao kod zelenaša i uzeo pare na kamatu - prenosi naš izvor.

Zoran Sinko

Jovanović se nije oglašavao, a komentar nismo dobili ni od Jovana Najdenova, portparola LDP.

Treba istražiti

Na drugoj strani, Mario Spasić, direktor Saveta za monitoring, ocenjuje da je veoma čudno to što čovek koji u vlasništvu ima tolike firme može da zapadne u tako velike finansijske probleme.

BIVŠI DIREKTOR RTS DRAGOLJUB MILANOVIĆ: Šiptar mi je rekao da je Čedi davao keš i drogu!

- Ili je Jovanović loš biznismen ili je firme namerno dovodio do stečaja, izvlačeći novac iz njih. Poreklo novca koji je trošio u kampanji treba da proveri Agencija za borbu protiv korupcije. To nema nikakve veze s politikom, pozicijom ili opozicijom, već sa činjenicom da se zakon mora poštovati - zaključuje Spasić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zoran

pre 7 godina

Čedi i sličnim osobama samo zelenaši mogu da stanu na put. Na žalost, sa njima nema rasprave.

dragan

pre 7 godina

pre 2000 te nije imao za patike  a onda 5 firme pa dokle rodjaci kome ispirate mozak TITO je bio bravar a ni jednu bravarsku fabriku ostavio nije potomcima.\n

Niš

pre 7 godina

Zato se sad nudi Vučiću ne bi li se dokopao neke fotelje!

Lala iz Banata

pre 7 godina

Стечај...Дугови...незаконит рад фирме...фалсификати... пореске утаје....А кад ће - БАЈБОК..? .. Постоји ли негде у неком "запећку" ПРАВНА ДРЖАВА СРБИЈА...или ће тако ово све да му се "опрашта" до смрти..? Докле више - бре..?

Boban

pre 7 godina

i on da udje u vladu njemu ni budzet Srbije nemoze da pomogne .

sojic

pre 7 godina

Aman ljudi pa stetocinu treba pod hitno uhapsiti! Samo da mi je znati koje su to budaletine za njega glasale? Pa vidi se iz svemira da se radi o prepredenom prevarantu i vestom manipulatoru. A pare je dobio direktno od ciamia6. Igra na kartu da veliki duznik nikada ne ide u zatvor.

šefkija

pre 7 godina

Gde ova lopovina pokrade ovolike firme, odkud pare za ovoliki kapital?

mikas

pre 7 godina

Naravno,sada se vraca u parlament,da se cupa,bice tu opet kombinacija.Nisu takvi u politici zbog Srbije,nego zbog sebe.Srbijo...Srbijo.

bosa

pre 7 godina

naučio gospodin da živi na grbači naroda setite se planinarenja,letovanja živeo na visokoj nozi dok je narod stenjao pod teretom neimaštine.,zato i hoće u vladu,ej brale imunitet, veze,i takav lik se bori za narod. neka mu pomognu sad njegovi glasači, nek solidarno vrate dugove a ne gologuzi narod.ako ga vučić primi u vladu to je prevara narodne volje.nadam se da tako nešto sebi neće dozvoliti premijer. gde je bila provera kod kreditnog biroa, kako je mogao dobiti tolike kredite?

nikola

pre 7 godina

firme u stečaju a baba češlja kosu,prodaće elektro distribuciju izvadićese.

Boogeyman

pre 7 godina

Pa jel oni stvarno veruju da smo mi budale i da ćemo poverovati u tu priču o stečajima, bankrotu i tome sl.? Nema govora o tome, to je sve dobro osmišljen Čedin spin kako bi opravdao finansiranje svoje izborne kampanje sa milionima evra "bez porekla" i naravno da će da pusti priču o zelenašima jer jedino tako ne mora da odgovori odakle mu pare i od koga! Prvo... toliko para je ...... od naroda i Srbije da ima za dva života i još 20 izbornih kampanja. Drugo... Svi mi vrrrlo dobro znamo ko finasira Čedu već 20 godina... a oni imaju mnoooogo para koje ulažu u one koji zastupaju njihove interese (nezavisnost Kosova, javna osuda Srba za ratove u bivšoj Jug. javna osuda srpskih haških pritvorenika (i živih i mrtvih), podrška i propagiranje LGBT i NVO a pogotovo Žene u Crnom, Biserko, Kandićka, ulazak u NATO i EU i dr.) tako da nema ništa od bankrota! Čedo ne verujemo ti ni da se zoveš Čedomir Jovanović, a kamoli u priču o bankrotu! Nego javno da kažeš odakle ti pare za kampanju!

lav

pre 7 godina

Sve je to uzeto sa grbaće građana, kako došlo tako otišlo...odgovornost poješće CICA-maca..

Djole

pre 7 godina

Nekada bi skoknuo do Silerove i resio bi probleme.

Milorad Culibrk

pre 7 godina

SUROVA ISTINA... Gos. Jovanovic je perjanica politickog talasa petooktobarskih deMonkratskih promena. Politicar u promasaju&biznismen u pokusaju ( sada vec i tu u promasaju ). Nije mi ga zao. Zao mi je zaludjenog naroda koji je posao za takvom magarecom ragom koja nas je povela za sobom kao najgluplje ovce. Oni petooktobarci (cast izuzecima) su kao klonirani ( citaj zadojeni izdajnickim virusom )i nista drugo nismo mogli ni ocekivati osim BANKROT DRZAVE. Satisfakcija narodu moze biti samo ako oni KRIVICNO odgovaraju.Njihovo " postenje " je dovelo do ubistva Zorana Djindjica. Ljudski sljam koji se posle 5-og oktobra rasirio Srbijom kao ambrozija. F U J !!!

Mileva

pre 7 godina

Njegovu politiku prema Kosovu preuzeo je...? Ko pogodi iz prvog pokušaja Vuk Drašković mu poklanja kuću na Ženevskom jezeru.

Zeljko 02

pre 7 godina

On bi da vodi drzava a nije sposoban voditi vlastitu firmu!?

maestro

pre 7 godina

I OVAKVI DA NAS VODE .... Srbijo odmah proglasi bankorot i pripremi se da pođeš stazama Grčke !!!

ZVEZDARAC

pre 7 godina

E moj druze, daleko smo mi od Grcke ......

Velja

pre 7 godina

E pa zamislite sada gdje bih doveo zemlju I naciju , kada sa ovakvim uspehom vodi svoje firme I svoju stranku ...

Miša Zakeralo

pre 7 godina

UUUUUUUUŽŽŽŽŽŽŽŽAAAAAAAASSSSSSSSSSSSSSSSSSS.

dejan

pre 7 godina

e da je sad silerova,pola kile meni pola kile za ulicu ,i nema vise dugova,,,,,steta za silerovu

vlada

pre 7 godina

Nazad u realnost, nazad u stvarnost, nazad u imetak, nazad u ono što si imao pre "petog oktobra"! Nazad u neznanje, praksu i društveni doprinos(?), nazad u teatar paučine reči, kritike i samo kritike ...a šta ti nudiš? Ne nudiš NIŠTA, a ja to znam dvadeset godina! I sad bi se šhlitao sa Vučićem, SAMO da ti spase /ukradeni/ kapital! Imam patike, doduše pohabane, ali taman za tebe! Jedino broj ...? A u "ćuzi" nije ni važno!

zoki

pre 4 godine

Jadan Ceda . Sad mora da se povuce iz politike i da ide na Kipar i ostrva da uziva

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija