• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

13.05.2016

15:28

VULIN: Među opozicijom nema razlike - koalicija na Starom gradu to potvrđuje!

Politika

VULIN: Među opozicijom nema razlike - koalicija na Starom gradu to potvrđuje!

Podeli vest

Lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin izjavio je danas da je formiranje opštinske vlasti na Starom Gradu dokaz onoga na šta je upozoravano u predizbornoj kampanji, a to je da među opozicijom nema ideoloških razloga i da će se svi ujediniti protiv vlasti

- To vam je dokaz da sve smo govorili u predizrobnoj kampanji bilo tačno, kada smo rekli da će se svi ujediniti budu li imali jedan jedini glas viška i da ne postoji ideološka razlika između njih, odnosno ideološke prepreke - rekao je Vulin novinarima povodom vlasti koju su na toj beogradskoj opštini formirale demokrate i radikali.

RADIKALI ODUŠEVLJENI SARADNJOM SA ŽUTIMA: Koalicija sa DS u Starom gradu je najpametniji potez!

On je podsetio da je Stari grad opština čuvena po svom prodemokratskom stavu na koji se oduvek glasalo u tom pravcu.

- Sad kao što vidite nije problem i demokrate i radikali i SPS i LDP i SDS. Sve što postoji ujedinilo se kao što smo rekli - rekao je Vulin.

On se zahvalio građanima Srbije na zrelosti, što nisu dozvolili da se to desi na republičkom nivou.

(VIDEO) VUČIĆEVIĆ NA PINKU: Radikalsko-žuta koalicija u Starom gradu je protivprirodni politički blud!

- Sada vidite na malom primeru kako bi to izgledalo na republičkom nivou, samo da su imali jedan jedini glas više. Svi bi zajedno stali u Vladu, kakva bi to Vlada bila videće na Starom Gradu - rekao je Vulin.

Na pitanje kakva je ideološka sličnost PS i SNS-a i SPO-a, on je rekao da postoje ideološke sličnosti ali da nije u pitanju samo to.

DAČIĆ: Nisam ja odobrio koaliciju sa DS!

- To ste trebali da me pitate 2008. godine kada smo bili u opoziciji. Ta pitanja se uvek postavljaju kada ste u opoziciji, kada se borite za to da dobijete poverenje građana kao što smo mi dokazali da smo prepoznali jednu Srbiju koja nije Srbija DS-a - rekao je Vulin.

On je dodao da su njihove razlike jasne ali da borba i zajednički put je takođe više nego jasan.

- Nismo mi proveli izbornu kampanju zaklinjući se da nećemo nikada stajati u istoj koloni kao što vidite trebalo im je tri - četiri dana da to zaborave - rekao je lider PS.

DOSTA JE BILO: Nismo u koaliciji u Starom gradu!

Beogradski naprednjaci saopštili su juče da su DS i SRS koalicijom na beogradskoj opštini Stari grad prevarili i obmanuli građane koji su glasali za jedne i za druge, navodeći da su "šokirani" tom koalicijom


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!
Live TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!

Situacija na Bliskom istoku se, naizgled, barem malo primirila nakon sukoba između Izraela i Irana. Kako će tok spomenutog konflikta teći i da li postoji mogućnost da on eskalira na čitav svet? Na ova pitanja odgovarao je profesor dr Milan Petirčković sa Fakulteta političkih nauka za Informer TV u emisiji "Info jutro".

18.04.2024

13:00

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija