• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

17.05.2016

13:30

OBRADOVIĆ: Toma je karikatura, imaćemo svog kandidata za predsednika Srbije!

Politika

OBRADOVIĆ: Toma je karikatura, imaćemo svog kandidata za predsednika Srbije!

Podeli vest

Predsednik Dveri Boško Obradović najavio je da će patriotska lista imati svog kandidata na predsedničkim izborima i da je spreman da o kandidatu pregovora sa ostalim partnerima

On je u intervjuu za današnje "Čačanske novine" ocenio da je aktuelni predsednik Srbije Tomislav Nikolić "karikatura od državnika i predsednika Srbije".

- Tomislav Nikolić je jedna od najvećih sramota u političkoj istoriji Srbije. On je izdao sva svoja načela i predizborna obećanja. Poniženje je za Srbiju da ima predsednika koji je kupio diplomu. Kakva je to poruka mladim ljudima u Srbiji - rekao je Obradović.

Lider Dveri je kandidaturu lidera Socijaldemokrtske partije Srbije (SDPS) Rasima Ljajića za predsednika Srbije ocenio kao "smešnu".

- Rasim Ljajić se još samo nije kandidovao za patrijarha Srpske pravoslavne crkve. To je smešno i neverovatno da ljudi koji su tolike godine u politici misle da večno mogu da budu u politici. On ima dve stranke, manjinsku i većinsku - rekao je Obradović.

On je predložio da se građani "zahvale starim liderima stranka" i zapitao šta oni mogu da im ponude novo.

Prema njegovim rečima, patriotska opcija treba da ima svog predsedničkog kandidata na predstojećim izborima za predsednika Srbije.

- Da li će kandidat biti iz redova Dveri, neke druge opcije ili nestranačka ličnost spreman sam da razgovaram - rekao je Obradović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
MUTANTI OBRADOVICI

pre 7 godina

BOSKO NEKA EMIGRIRA KOD MILOJICE OBRADOVICA U AMERIKU ALI PRETHODNO DA VRATE OPLJACKANE MILIONE.

pedja konačno

pre 7 godina

Ma ti ni kod svoje kuće nemožeš biti preds,nego pokrij se sandinom maramom i tutanj ti sa 2% GLASOVA

Radojica

pre 7 godina

Njihov zajednicki kandidat - Bojan Tadic, ili Boris Canak?

sneza

pre 7 godina

ma svi su smesni,jadni i bedni jedini si ti bogom dan leci bre svoje kompleks kod psihijatra cenzusu\n

aleksandra

pre 7 godina

otrezni se i shvati da si izdajica srpskog naroda sram te bilo

Ovo mislim iskreno

pre 7 godina

......Srbija, nema lepseg kandidata za predsednika Srbije, od Sande Raskovic Ivic!

rad

pre 7 godina

Koji je ovo lazov. Bosko Obradovic je najveca sramota u Srbiji spreman na sve.

Dr Miggyy

pre 7 godina

Toma Nikolić, kakav takav, narod ga izabrao za predsednika, blago njemu, i to morate da ispoštujete. Čovek ne može ni pošteno da se kandiduje za predsednika. Tada nađu o njemu i nepostojeće afere, epitete i zalepe mu svakojake etikete. Našli mu da se družio sa misicama i to pre više od četvrt veka. Kako ne pre toga nego sada.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija