• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

05.06.2016

09:08

SAVSKI VENAC: Irena Vujović predsednica opštine!

Politika

SAVSKI VENAC: Irena Vujović predsednica opštine!

Podeli vest

Irena Vujović), dosadađnja pomoćnica gradonačelnika Beograda Siniše Malog, izabrana je sinoć na konstitutivnoj sednici za predsednicu opštine Savski venac

Konstitutivna sednica koja je u opštini Savski venac počela juče u 16 sati odužila se i u noćne sate, pa je tako tek oko 23 sata izabrana lokalna vlast.

Za zamenika predsednika opštine izabran je Zoran Kocić (SPS).

Nemanja Berić (SNS) izabran je za predsednika skupštine opštine Savski venac, preneo je "Blic".

Berić je sa 19 glasova "za" postao novi predsednik skupštine, dok je njegova zamenica Tanja Marinković (SNS) izabrana sa 20 glasova "za".

Najviše glasova dobio je Sava Martinović, koji je sa 35 glasova "za" i jednim uzdržanim, reizabran za sekretara skupštine.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mita

pre 7 godina

Ajde da stavim po stranu fakultet koji nije na nekom glasu. Prvo sto upada u oci da je doticna gospodjica ushla u politiku ili sns sa 25 godina s tim da se ne pominje nigde nikakvo radno iskustvo. Mozemo da stavimo i po stranu da je vodeci kadar u stranci bez navedenih stvari ali kako moze neko biti izabran za precednika opstine bez ikakvog iskustva? Kojom logikom osoba koja nije vodila svoju firmu ili usavrshavala svoju profesiju, pokazala se makar u toj branshi, vodila makar mali tim ljudi vishegodishnje da vodi nesto tako kompleksno kao opshtinu? Nije li logicnije da to mesto zauzme neko ko se dokazao na licnom i profesionalnom planu od malih organizacija do velikih sistema. Ako je neko vec sebi napravio ugodan zivot kroz vredan rad u slicnoj branshi i ima decenijsko iskustvo taj je verovatno sposoban i drugim gradjanima doneti slicne ili iste dobrobiti. A ako neko ima samo politicko iskustvo (ako ga uopshe mozemo nazvati iskustvom) nikakva realna stvaranja kako se moze ocekivati da ta ista osoba donese nesto i drugima. pozdrav!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija