• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

22.06.2016

13:20

VUČEVIĆ: Realno da SPS i LSV budu u gradskoj vlasti

Politika

VUČEVIĆ: Realno da SPS i LSV budu u gradskoj vlasti

Podeli vest

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević izjavio je danas da postoje realne šanse da Liga socijaldemokrata Vojvodine i Socijalistička partija Srbije učestvuju u gradskoj vlasti

- Postoje realne šanse da SPS i LSV podržati moj program funkcionisanja grada u naredne četiri godine - rekao je Vučević novinarima.

On je rekao da je jutros razgovarao sa predstavnicima te dve stranke i sa predstavnicima Jedinstvene Srbije i da su oni pokazali zainteresovanost da učestvuju u rukovođenju gradom, odnosno u gradskoj vlasti.

Vučević je demantovao navode pojedinih medija da su već dogovorena određena kadrovska rešenja, istakavši da se razgovaralo isključivo o programu funkcionisanja i napretka grada.

- Treba naglasiti da se u ovom slučaju ne radi o kombinovanju i obezbeđivanju gradske većine, kao što je to bio slučaj 2008. i 2012. godine, jer SNS ima tu većinu, već je to pokušaj obezbeđivanja političkog dogovora u interesu građana - rekao je Vučević.

Kad je reč o Jedinstvenoj Srbiji, Vučević je rekao da su iz te stranke korektno nastupili na razgovorima, rekavši da će podržati njegov program bez obzira da li bili ili ne u gradskoj vlasti, dok je za razgovore sa SPS i LSV kazao da su bili korektni i da su predstavnici te dve stranke pokazali inicijativu za otvaranje tema koje se tiču funkcionisanja grada.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Petar

pre 7 godina

Ja sam glasao za Vučevića, a ne za Čanka i njegove. Ovo je velika bruka i sramota, više nikada neću glasi za SNS.

vlada

pre 7 godina

Razumem za SPS ali kakav doprinos može da ima stranka na čijem je čelu razulareni srbomrzac, batinaš, crnokošuljaš .... ?

Hercegov Grad

pre 7 godina

Lopuži autonomaskoj Canku i treba javno preduzece da se fatira kao u vreme kriminalne stranke zvane DS! n

MAMA CECA

pre 7 godina

Eeee...prvi put u zivotu da neznam sta da komentarisem ali cu dodati samo pitanje za Vucevica :"Koju ste buniku pojeli "?!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija