• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

08.07.2016

16:02

RASPLET NA VRAČARU! Dr Milan Nedeljković kandidat SNS za predsednika opštine, DS ide u opoziciju?!

Politika

RASPLET NA VRAČARU! Dr Milan Nedeljković kandidat SNS za predsednika opštine, DS ide u opoziciju?!

Podeli vest

Redovni profesor Medicinskog fakulteta u Beogradu dr Milan Nedeljković kandidat je Srpske napredne stranke za predsednika beogradske opštine Vračar, saznaje Tanjug

Njegovim izborom, ukoliko se to dogodi danas popodne, Demokratska stranka će posle više od dve decenije otići sa vlasti na Vračaru.

Nedeljković je internista, kardiolog, redovni profesor Medicinskog fakulteta i načelnik prijema na Klinici za kardiologiju Kliničkog centra Srbije.

Šef odborničke grupe "Aleksandar Vučić - Srbija pobeđuje" u skupštini opštine Vračar Ugljesa Mrdić izjavio je ranije danas da je ta lista jutros potpisala koalicione sporazume o formiranju odborničke većine sa SPS, DS S i LDP.

"Postignuti dogovor o odborničkoj većini omogućava da se danas popodne izaberu predsednik opštine i ostali organi vlasti na Vračaru - rekao je Mrdić.

Odbornik LDP Mihajlo Grupković je ranije izabran za predsednika skupštine te opštine.

MRDIĆ: Sporazum SNS, SPS, LDP i DSS za Vračar!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
neko

pre 7 godina

uvek sam se pitao ko su ti ljudi koji glasaju za LDP, i da li im stvarno odgovara sa kim sve njihova stranka ide u koaliciju zarad vlasti?

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija