• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

15.08.2016

17:15

VUČIĆ PREKRATIO POLEMIKU SPS I DS O SPOMENIKU MILOŠEVIĆU: Ne pada mi na pamet da živim u devedesetim, bavim se BUDUĆNOŠĆU SRBIJE!

Politika

VUČIĆ PREKRATIO POLEMIKU SPS I DS O SPOMENIKU MILOŠEVIĆU: Ne pada mi na pamet da živim u devedesetim, bavim se BUDUĆNOŠĆU SRBIJE!

Podeli vest

Premijer Aleksandar Vučić odbio je danas da komentariše aktuelnu polemiku demokrata i socijalista o ulozi i odgovornosti Slobodana Miloševića, ističući da njemu "ne pada na pamet da živi u 90-tim" godinama prošlog veka

- Nemam vremena da se bavim takvim stvarima - odgovorio je premijer na pitanje koje mu je uputio Tanjug povodom debate o Miloševiću, pokrenute na osnovu tumačenja presude Haškog suda Radovanu Karadžiću.

SPOMENIK SLOBI?! SDS: Povratak u vreme ratova, pljački...

- Ne pada mi na pamet da živim u 90-tim godinama, ja živim i radim za Srbiju budućnosti i budućnost Srbije - rekao je Vučić Tanjugu.

On je ponovio da nema vremena za takve stvari:

BEZ DLAKE NA JEZIKU! Otvoreno pismo lidera Jedinstvene Srbije: TUŽITI HAG ZA MILOŠEVIĆEVO UBISTVO!

- Bavim se državom i njenim napretkom - zaključio je Vučić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rdjosav

pre 7 godina

- а за споменик Ђинђићу имаш времена?

MILORAD

pre 7 godina

DACIC ZAJEDNO SA PALMOM I MILOSEVICEM UNISTIO JE SRPSKU PROSLOST A UNISTAVA TRENUTNO I SADASNJOST I BUDUCNOSTVUCICU GONI TAJ OLOS U ZATVOR GDE IM JE I MESTO

Bgd

pre 7 godina

Pa Vucicu zar nije djindjic kriminalac iz tih istih 90-tih

Obozavatelj

pre 7 godina

Od kolevke pa do groba, Najbolji je bio sloba.

Stela

pre 7 godina

Bravo, Predsedniče! Nećemo prošlost , hoćemo budućnost za našu decu. Hoćemo povećanje penzija u cilju gole egzistencije.

ratko

pre 7 godina

ova ti je dobra gola egzistencija ja bi recimo želeo obućeno egzistenciju prosek plate ko u onom TITOVOM totalirzmo od jedno osamsto današnjih eura zaduženost države prosečna plata radnika

branko1

pre 7 godina

Ali je imao vremena da sve završi oko spomeniku kontraverznom Đinđiću.Sramota.Diže spomenik čoveku koji je uveo kriminalce,lopurde,ubice u vlast I koji je ubijen pod sumnjivim ,nerašćišćenim okolnostima,a za ovo nema vremena.Kako će se osećati kada se konačno otkrije ko je ,kakav je I zašto je ubijen Đinđić.Da li će onda imati vremena da poruši spomenik

ranko

pre 7 godina

moras da gradis spomenik milosevicu i tebi ce neke nove generacije zar ne razmisljas o buducnosti

toma

pre 7 godina

Vucic ima vremena da razmislja o spomeniku za Zorana DJindica, a nema vremena za spomenik srpskom heroju SLOBODANU MILOSEVICU.

deda Raša

pre 7 godina

Meni pada na pamet, da ti vratim ovu OLOVKU i BLOKCE. Znas li ti ko je uopste MILOSEVIC?

Lala iz Banata

pre 7 godina

И Ђинђић и Милошевић, ће остати у српској историји упамћени као - велеиздајници! Први јер се УРЕДБОМ Владе - суспендовао Устав Србије а други, јер је потписао капитулацију дела територије Србије ( Косова - по Кумановском Споразуму са НАТО ) на шта по Уставу Србије није имао право, нити ИКО ИМА ТО ПРАВО....ако им је стављен "Нож под грло" или су били уцењени...дужност им је била да обавесте дрпску јавност и ПОДНЕСУ ОСТАВКЕ...Милошевић као шеф сржаве, Ђинђић као премијер...! То је једино исправно било...!!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Odlične vesti za Pešića! "Drim tim" Srbija putuje u Pariz!
Košarka

Odlične vesti za Pešića! "Drim tim" Srbija putuje u Pariz!

Navijači košarkaške reprezentacije Srbije sa nestrpljenjem iščekuju Olimpijske igre, koje će narednog leta biti održane u Parizu! Svi se nadamo da će selektor Svetislav Pešić moći da računa na najbolje igrače kojima Srbija raspolaže, a tu se pre svih misli naravno na Nikolu Jokića. Dok čekamo rasplet NBA plej-ofa kako bismo dobili odgovor na pitanje da li će jedan od najboljih košarkaša današnjice predvoditi ekipu u glavnom gradu Francuske, želja kod pojedinih igrača se ne dovodi u pitanje! Jedan od onih koji će se staviti na raspolaganje Pešiću jeste Aleksej Pokuševski!

18.04.2024

10:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija