• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.08.2016

12:12

HRVATSKA HOĆE RAT! Moguća radikalna promena politike Srbije prema EU i Zagrebu!

Politika

HRVATSKA HOĆE RAT! Moguća radikalna promena politike Srbije prema EU i Zagrebu!

Podeli vest

Dok zvanična Hrvatska sve učastalijim provokacijama očigledno pokušava da izazove rat sa Srbijom, Evropska unija i njeni zvaničnici sramno ćute... Zbog toga, kako Informer ekskluzivno saznaje, moguća je radikalna promena politike Srbije prema EU i Hrvatskoj

Od strašnih uvreda tipa "šaka jada" koje nisu viđene još od 1914. godine, pa do današnje ekstremne provokacije hapšenjem 10 građana Srbije, sve ukazuje da Hrvatska misli da može da isprovocira Srbiju i uvuče u rat, koji bi iskoristila za napad na zapadni deo Republike Srpske.

Obaveštajni podaci govore da hrvatske obaveštajne službe pripremaju "konačno rešenje" za izbacivanje Srba iz takozvanog "hrvatskog stomaka", kako Hrvati nazivaju zapadni deo RS.

Hrvatski politički vrh, međutim, najviše je pogodila odluka premijera Aleksandra Vučića da on i niko od ministara u Vladi Srbije ne odgovara na provokacije koje neprestano dolaze iz Zagreba.

Tanjug

Zagreb za svoju ekstremnu politiku očigledno ima podršku Evropske unije, jer čak ni ambasador EU u Beogradu Majkl Devenport nijednom rečju nije osudio pretnje hrvatskih ekstremista.

Najveći problem EU i zapadnih sila je to što ne mogu da stave znak jednakosti između Srbije i Hrvatske, jer Srbija ne čini apsolutno ništa što bi dovelo do radikalizacije situacije u regionu.

Kako Informer ekskluzivno saznaje, za ponedeljak ujutro zakazan je sastanak premijera Aleksandra Vučića sa najbližim saradnicima. Na tom sastanku moguće je donošenje odluke o radikalnoj promeni politike Srbije prema EU i Republici Hrvatskoj.

Zahtev saradnika da taj sastanak bude održan danas, kako saznajemo, Vučić je odbio.

Reuters

Kako su nam rekli u njegovom kabinetu, premijer želi da dobro razmisli i hladne glave donese odluku od koje mnogo toga zavisi.

Podsetimo, Aleksandar Vučić nijednom rečju nije reagovao na uvrede iz Zagreba koje dolaze iz obe najveće političke partije SDP i HDZ.

STRAŠNA USTAŠKA PROVOKACIJA! U Hrvatskoj danas uhapšeno 10 građana Srbije!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Slobodan

pre 7 godina

HVALA VAM gospodine predsedniče, što ste konačno podržali i javno izneli stav većine građana Srbije, prema ustaškoj politici već duže vremena upućivanoj Vašim sugrađanima. Ostanite naš zaštitnik pred neprijateljski nastrojenom zapadnom međunarodnom zajednicom, budite sigurni da će mo biti do kraja, bez obziran na cenu, uz Vas. Priklonimo se Rusiji i Evroazijskoj uniji, tu je naša budućnost i opstanak.

Lala iz Banata

pre 7 godina

Европа одавно маршира - Четвртим Рајхом...!? Само мањина нас то примећује..! Подржавање Хрватске на њеном стриктно ФАШИСТИЧКОМ ПУТУ је само "пробни балон" - да виде ко ће се "упецати"... Фашизам, као диктатура реакционарне финансијске олигархије, жели све више и више...Потреба да се влада целим светом - да би се новац множио и експлоатација обављала по њиховим правилима! Ко не прихвата (супротстави се...!) - добија бомбе...! Србија још није спремна да се супротстави! Тек добро наоружани, можемо казати реакционарном ФАШИЗМУ- СТОП...За сада, политички балансирамо, да би добили у времену...Али..не будите наивни РАТ НАМ СЕ ПРИБЛИЖАВА ужасном брзином, а Ми смо наиван народ

sasa

pre 7 godina

Pa daj dragi Vucicu jednom jasno odgovori i Hrvackoj i EU da tako vise ne moze i stavi ih na mjesto koje im pripada.Pa vise je i slijepcu jasno da ta EU to sve odobrava Hrvackoj i da joj daje instrukcije. Zato Vucicu sto prije to bolje okani se EU i okreci se Rusiji da nebi bilo kasno jer zar ne vidis da i ta EUpropada i svadjaju se izmedju sebe pa traze neku zrtvu izvan EU,a to je izgleda Srbija. Postovani vucicu zato moj dobronamjerni savjet ti je da im sve skreses u lice ,a ako to nisi u stanju onda se povuci sa toga mjesta premijera i pusti nekoga drugoga ko ima hrabrosti da im to odbrusi.

Srb

pre 7 godina

Окрените се Русији, зовите брата Путина у помоћ, једино нас Русија може заштитити од фашизма и зла које се спрема.

RINGISPIL

pre 7 godina

Cak je i trapavi Erdogan radikalno promenuo politiku prema zapadu kad je video ko mu radi o glavi. Mi imamo 1001 jedan razlog vise da momentalno proglasimo ne prekid saradnje sa EU nego MORATORIJUM do daljnjeg. Obrazlozenje jednostavno, DOKLE GOD EVROPA VODI POLITIKU DIKTATA IZ VASINGTONA I PODRZAVA FASIZAM I ISLAMSKI RADIKALIZAM NA TLU EVROPE Srbija nema sta da trazi u takvoj uniji. A sa hrvatima zavrsiti razgovore dok ne poloze racun za dva genocida nad Srpskim narodom, naravno sve poslovne ugovore momentalno suspenzovati a imovinu firmi na dobos. EU ubrzano propada i mudri politicari vizionari gledaju da propascu unije nesto i ZARADE. Englezi su skolski primer.

petar

pre 7 godina

Rvati, mozete se zvati kako hocete i : ustase i bojovnici i marsovci ali vi ste kao mali pas koji laje od straha. A dobro znate da vam SRBI nece nista. Zasto zabijate glavu u pesak kao noj pa ne vidite vasa zlodela. I jos patite od amnezije : zaboravljate da bez pomoci podlih amera nikad vam oluja nebi uspela. Kapa dole casnim hrvatima, ostali na lecenje.\n

SasaV

pre 7 godina

Hrvatska od raspada SFRJ koji je projekat EU i amerike je samo instrumen u rukama mocnih zapadnih politicara koji po sistemu zavadi pa vladaj upravljaju njenim politickim i vojnim vrhom.Koliko je taj politicki vrh jadan i bedan pokazuju nedavni dogadjaji a najupecatljiviji je ovaj sa hrvatskim braniocima koji pozivaju hrvatski drzavni vrh da se dozove pameti i nesrlja u gluposti,ocigledno da oni koji su ucestvovali u ratu znaju njegovu besmislenost i sta on donosi,oruzjem zveckaju diletanti i majmuni koji za rad vlasti i bogacenja spremni su na sve pa i sopstveni narod da gurnu u propast....

danijel

pre 7 godina

Opa Đurđo, počinje drugo poluvreme .....valjda će mo sad da povedemo bar sa golom razlike iako će mo igrati u gostima. nn

una una

pre 7 godina

sta treba jos da urade da se odreknemo raspale eu\n

Sava Prokopović iz Ritopeka

pre 7 godina

За крст часни и слободу златну.

DEDA STAVRA

pre 7 godina

Samo je potrebno ignorisati Hrvatske bljuvotine,a okrenuti se od Evrpope ka Rusiji Kini i drugim nasim proverenim i dugogodisnjim prijateljima.Dozvoliti Rusiji sve kao i nato sto ste dali otvoriti jos nekoliko baza ne samo za slucaj nepogoda vec vojne baze Ruske Armije na Sjenickom aerodromu,Ponikvama,na Kopaoniku,Goliji,Cemernu,i uspostviti saradnju i obezbediti zemlju od svake agrsije skupa sa Rusijom da vidimo sta ce onda reci kurve iz evrope .Za kroasane se neplasimo jedino pomoci braci u Srpskoj da se obezbede postaviti snagre nase vojske pored Drine.Dosta je vise lazi i mudrovanja od strane idiota iz Evrope trpecemo jos malo ali nam netreba evropa uzdicicemo se samoi Srbi su naucili da trpe nemastinu ali Slobodu nedamo nizasta na svetu.

nada

pre 7 godina

Sta ce Srbiji Evropska Unija koja podrzava ustastvo i fasizam pored toliko zemalja koje su Srbiji naklonjene. Nekada se govorila cuvena izreka " Bolje grob , nego rob, bolje rat nego pakt " - sa crnim djavolom. Srbija treba sebe graditi na miroljubivim temeljima sa zemljama koje to zele, gledati napred u svoju buducnost a Hrvatsku skroz izolovati i sve im firme pozatvarati - bojkotovati sve sto dodje iz Hrvatske - AMIN !!!!!!!!!!

duška

pre 7 godina

Hvaka ti bože pa se dozvaše pameti! Kome dosad nije bilo jasno da je ovo u Hrvatskoj maslo EU taj ili je lud ili se pravi da je lud! Zar bi Hrvaskai smela pisnuti da je drugačije?

Ilija

pre 7 godina

Kolko su ispizdeli zato sto smo ih otrsili kao mace muskatlu na Olimpijskim igrama. :D\n

lavica

pre 7 godina

U mojim komentarima sam uvek govorila da je Hrvatska jezik EU i da sve sto kaze ima odobrenje EU tako je i sada.Nikada Evropa nece prihvatiti Srbiju i ovo je bacanje prasine u oci to bi Vucic trebao shvatiti jednom i zauvek a ne da kaze da je Nemacka prijatelj Srbije,kad je to katolik prihvatio pravoslavca.Otrezni se jednom Srbijo!

Bez panike

pre 7 godina

Koliko ja vidim, Hrvatska ne zeli niti jedan dio srpskog teritorija Previse je Srba tamo ! I ovi nasi su nam previse :)

Marcco

pre 7 godina

Pa drzava koju zastupa Devenport salje ofanzivne helikoptere Hrvatskoj na poklon! Kako da ima nestobprotiv Hrvatske?

deki

pre 7 godina

Srbija bi bila glupa kada bi sada okrenula ledja EU a sa hrvatskom moze biletiralno da se dogovori,nije bas tako strasno Informer izdvaja reci iz konteksta Milanovicu i huska narod.

CIRINELA

pre 7 godina

Radikalni zaokret bi bio kad bi Vucic obavestio EU da Srbija odustaje od evropskog puta sve dok EU ne disciplinuje Hrvatsku i kazni za sirenje ustastva i nacizma i kao sto su imali hrabrosti da osude Tursku za genocid nad jermenima da to isto proglase Jasenovac i Hrvatsku. Sve ostalo je sviranje qr*u.

trlababalan

pre 7 godina

Kapiram da hoćete senzacionalizam, al brate preteraste ga. Ajde malo i vi olabavite i opustite ljude. Nema potrebe da se priziva zlo i potpaljuje narod.

lala

pre 7 godina

Devenport,sto se praviss LUD,da Srbi tako provociraju odavno bi reagovao i ti i takvi kao ti

milojko od sumadije

pre 7 godina

Pa sta jos treba da nam urade\nda bi se opametili\nmozda da nas pocnu ponovo klati.\nneverujem da smo toliko glupi.\n

Zoran

pre 7 godina

Nadamo se da ce do toga doci i da ih konacno pregazimo za sva vremena, da im vratimo Jasenovac, Jadovno, Knin, Okucane......da ih satremo sa zemljom jer nisu vredni zivota, obicne kukavice, njihova najveca pobeda je pobeda do zuba naoruzane ustaske armade protiv srpskog naroda koji se sam organizovao u Krajini da ne bi ponovo isao na klanje.

mica trofrtalj

pre 7 godina

verovatno si bio mali kad se to desilo. a bilo je tako da su im oni podlaci ameri dali garanciju da se srbija ne sme mesati.potvrda toga je amer. ambasador piter galbrajt je sedeo na vodecem tenku kada su kreasani krenuli.u 1 sv. ratu uz aus. ugare, slavonci,dalmatinci,hrvati, muslimanj napravise genoc. u sever. srbiji.u 2 sv. r. zastita nemacke, opet genocid. 91.zastita sad, i eu. sad su u nato ?sloba je imao prilku da to resi,svejedno su svi osudjeni u hagu kao da su to ucinili, a nisu.nasa greska. a eu cuti i uvaljuje zutu patku...

Miro

pre 7 godina

Srbi nikada nijedan rat niste dobili pa necete ni sljedeci. Niste vi za vojnike jer ste individualisti i ne slusate autoritete. Slijedeci rat krece za ukidanje RS, koja je u nasem trbuhu. Zato smo i dobili dalekometne haubice i heliloptere.

Matija

pre 7 godina

Ha,ha daj ih ne pali, vidiš da su totalno zabrijali. Makar ima istine u onom da ne poštuju autoritete.

magda

pre 7 godina

Gradjani Srbije ce jedva docekati promenu politike prema EU i okretanje Rusiji i Kini.To je san svakog cestitog srbina kome se ogadila licemerna,lazljiva,nemoralna i huskacka,nacisticka i fasisticka EU.Mars od Srbije sto dalje,preziremo vas i vase nakaze u ljudskom obliku.Vi niste dostojni Sbije.\n

Ivanka

pre 7 godina

Eeee ovako, politicari iz Srbije i Hrvatske,vi koji Tee 90 ti i zakuvali gradjanski Rat,vi koji ste se obogatili prodavajuci maglu, drogu ,benzin. ..vi koji ste svoj narod zrtvovali ,izdali i osiromasili,a kriminalce uvelicavali kao heroje,a to i danas dan radite treba vam dati oruzije,pa na megdan .Ko ce vama vise i za vas ici u rat,za cije dupe i za koji domovinu, sve ste rasprodali.Sram vas bilo,idite pa ratujte i povedite svoju decu,a nas ostavite da zivimo dosledno ljudskog zivota.srpkinja sam,zivim u Hrvatskoj i super se slazemo kao nekada u bivsoj Jugoslaviji.

Lala iz Banata

pre 7 godina

Те паре су потрошене...Спискане, па саде хоће још..! Да "економишу" - појма немају! Да раде..? Никад научили нису..! Да тргују ...? Како кад једва чекају некоме трговинске санкције да заведу...!...Шта остаје...? Само РАТ...! Та багра само у рату пљачком српске имовине, може да нешто да" заради"...та "БигШит" хрватска елита, једино зна ЗЛО ДА ПРОИЗВОДИ...Ту им је Продуктивност рада - највећа...Као и економичност пословања...!! Зато се и спремају за рат...другу опцију ОНИ никада нису ни имали...!! Једино пљачком туђе имовине, надају се бољој економији нове ендехазије....

qwerty

pre 7 godina

Aj da Vlada promeni politiku prema Ivici Todoricu, da je vidim, radnje mu na svakom cosku, ko zna koliko to placa? Lako je prema Milanovicu, on je niko i nista, stanuje verovatno i on u garsonjeri. Bolje bi vam bilo da imate neki rezultat do septembra, kada krene zimnica i skola, narod ce vas bas jako voleti i nece citati rezultate Faktor plusa.

BF

pre 7 godina

Britanci napustili EU, a u Zagrebu nastupila nervoza što su ušli u jednu instituciju koja je pred raspadom. Srbiji nije mesto u EU, već zajedno sa Rusijom u BRICS. Inače, Nemačka sprema Odbrambeni Plan, po osnovu kojeg će svaka nemačka porodica morati imati zalihe hrane i vode koji će biti dovoljni za deset dana. Zašto ? Da se možda ne plaše da će evro da pukne, pa im treba deset dana lufta da ponovo uvedu svoju nemačku marku ? Inače, za one koji to ne znaju, Nemačka je pre nekih 4 godine ponovo počela sa štampanjem marke. Samo ova činjenica je dovoljna da Srbija nikada ne udje u EU.

Dario

pre 7 godina

Mora se pozuriti sa isporukom oruzija koju nam Rusija prodaje

QQLELE

pre 7 godina

Za pocetak , izvrsiti pritisak na hrvatske firme ( idea,frikom,nexte....} napuste Srbiju

raca

pre 7 godina

Zasto paniciti jasno je da evropi netreba SRBIJA preko hrvata to nam porucuju, samo budala to nevidi!!!! Spremiti se za rasplet ekonomski, novcano, sa EU a vojno sa hrvatima rascistiti sve i za svagda dok toga nebude nista od nas.. Njih podrzava Amerika i zapad sa Nemackom, treba jasno videti sta je sa Rusijom i Kinom, ima li od njih pomoci ili ne!!!!!! Jasno se vidi da Srbija nesme ekonomski . politicki da bude samostalna.

milos 2

pre 7 godina

kad god sednu nekom jakom i zlom u krilo i dobro se pricvrste, oni kolju srpsku nejac. Ovaj put ce se grdno prevariti, kakvi cetnici njih nisam video, mi deca partizana smo im uvek na raspolaganju, a i nasa deca. Mislim da mi to bolje radimo od njih, bez jakih u pozadini.\n

u magnovenju

pre 7 godina

Ma nema nista od promene kursa. Vucic je zaludjen sa EU.

Stepo

pre 7 godina

Milanović je običan debiloid,iskopleksiran Aleksandrom Vučićem. Kako Vučić može biti uspešan a on ne. Moj pokojni đed je govorio nije svačije po putu srati,to važi za Milanovica. Izvinite na prostatluku. Pozdrav

Simon

pre 7 godina

Ma ne ćuti Evropa ljudi moji! Pa oni huškaju hrvate na nas. Zar vam to nije jasno? I amerikanci isto. Pa mora Balkan opet u vatru, zar ne shvatate. A ko će ako ne rvati opet. Ostali su im mnogo dužni. Samo pametno igraj Vučiću.

Barbara Liry

pre 7 godina

Kravata za kamuflazu? Da se nevidi ikapljala krv sa usta i noza u ustima (dedina ostavstina i svetla buducnost o kojoj prica i koju obecavas preko noza). Najvrednije tvoje i od tebe zavrsava u Zagrebackoj kanalizaciji. Mozda je zato zagusena. Komunalci se muce trazeci uzrok zacepljenja, kad' opet tvoje go.no zaglavilo. A, neki kazu, zvanicna politika Zagreba. Verovatno i jeste, jer ni politika vise nije sto je nekad' bila. Dobro je znati (makar i posredno) da ste preselili iz Banskih dvora. Mali prostor za toliki drek. I da si samo ti. Sva gospoda dicne politicke elite kenj.ju na isto mesto i na istu temu. IZUMRLI biste da vas ta mrnja ne hrani. Da Srbije nije ni vas bilo nebi i ne oprastate nam sto vas u zivotu drzimo. Zato toliki drek, jer zelite biti besmrtni. Mozda biste i vi, cijenjena politicka elito, trebali postrojeni da se pos.rete pa da izbrojite koliko vas ima medu ljudima, a koliko medu govnima.

dežavi

pre 7 godina

konačni rešenje je već!!!! hrvati su konačno rešili pitanje srba 90tih.

zoran miljkovic

pre 7 godina

Све ово што трабуњају Хрвати, Премијер зна да је кукање од штапа које су добили из Немачке, то зна и Европа, а за остале кога брига. Каква промена политике, па ово је тест поверења у госп. Вучића, ако сада настави ка европи СПАШЕНИ смо, ако поклекне НАЈЕБАЛИ смо. Ја верујем у његову одлуку да Европа нема алтернативу, а снаге хаоса у Србији треба да се примире.

stepa

pre 7 godina

Soko štark , frikom , dijamant , grand kafa samo deo naših brendova u hrvatskim rukama . Ej srbijo ........

vlada

pre 7 godina

Vučiću, od..bi ustaše i dobrosusedske odnose! To je uzaludan trud, sa bezvrednim narodom! A što se tiče rata - da li da se smejem ili da ih žalim, a nisu zaslužili! Te seronje ne znaju ni da se brane, a ne da nekog napadnu! Za takvu rabotu treba imati muda, a priroda /genetika/ im je to uskratila! I dajte neke ozbiljnije vesti!

miiki

pre 7 godina

Problem je ovde veci,jer EU ne odgovara jer nije ni umesana,glavnu rec vode Ameri,oni huskaju Hrvate i politicki i vojno ,jer gude igru na globalnom nivou!normalno Balkan je uvek sigurica za problem!medjutim,nije ovo ni 91,ni 95,kada se rat vodio sa razbijenom JNA,paravojskama iz Srnije i ko zna koliko komandi nad nekim srpskim jedinicama sumnjivog sastava!I utom metezu hrvatski branitelji su osetili kakvu muku imaju sa razjedinjenim srpskim formacijama,tako da savetuju ove danasnje politicare u HR da se manu novih sukoba,u proytivno moze doci do opsteg rata na Balkanu gde su Srbi ipak strategijski u boljoj poziciji od mogucih protivnika,srpske teritori je iklinjene duboko u srce Balkana tako da prvi napadi mogu krenuti bilo gde i bili bi u pocetku vrlo ubojiti jer je granica vrlo dugacka i nemogu je pokriti celu!To ljudi koji su ucestvovali u ratu jako dobro znaju!A kada se EU izjasni i oglasi znace se da li su se odupreli Amerima ili su poklekli!U koliko stave znak jednakosti izmedju Srbije i Hrvatske mislim da je sukob vrlo izvestan,stim sto bi Hrvati imali neku podrsku dela EU ali ne cele!Veliki je ulog posle Bregzita,samo je sigurno da ni Srbija ne bi ostala bez pomoci nekih od velikih sila!Podrzavam branitelje iz Hrvatske i mislim da je vreme da se presece sa sukobima na Balkanu jer to moze dovesti do ogromne katastrofe u celom Svetu!

sumadnac

pre 7 godina

I kad nas opet budu bobardovali,Rusi ce samo da gledaju i dodvoravaju zapadu.U Srbiji je kratka pamet a rusofila koliko hoces.Zivela Srbija.

Nikola1

pre 7 godina

Kada vidim ovog Kovaca, setim se kako nas je nastavnica biologije u osnovnij skoli ucila da je covek postao od majmuna

Miro

pre 7 godina

Srbi niste vi za ratovanje jer ste individualisti i ne slusate autoritete. Manite se ratovanja, sjetite se Krfa

cica DRAZA

pre 7 godina

Bracco, cekati, jos nije vreme, mudro cekati, a kada se ponovi  Jasenovac, e onda cemo se jedno 100 god. kajati, po srpskom oprobanom receptu. Te krvolocne bitange su hrabri jedino kada su u krilu cvrsto spojeni sa nekim jakim, a nastranim. Cim ih izbace iz krila, nigde ih nema, nisu oni megdandzije vec furundzije.\n

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija