• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

18.09.2016

12:33

(VIDEO) ODRŽAO LGBT REČ! Bojan Pajtić došao na gej paradu - poveo i Gordanu Čomić!

Politika

(VIDEO) ODRŽAO LGBT REČ! Bojan Pajtić došao na gej paradu - poveo i Gordanu Čomić!

Podeli vest

Lider DS Bojan Pajtić ispunio je obećanje da će se pojaviti na današnjoj gej paradi!

Pajtić se u društvu funkcionera DS Gordane Čomić i Miloša Đajića, pola sata pre početka parade, pojavio ispred zgrade Vlade Srbije kako bi uzeo akreditacije za šetnju centrom Beograda, koji je danas zatvoren za obične građane Srbije!

Pajtić je po dolasku na Slaviju odakle je krenula gej šetnja izjavio da je održavanje parade veoma važno, jer time država Srbija i narod pokazuju da poštuju različitosti.

- Ne sme biti razlike u Srbiji u zavisnosti od verske, nacionalne ili seksualne orijentacije bilo koga - rekao je Pajtić, koji je od nedavno zagovornik legalizacije gej brakova.

Pajtić je rekao i da DS, čiji potpredsednici takođe učestvuju u gej paradi, želi da pokaže da poštuje ljudska prava svih u Srbiji.

MUŠKA LJUBAV! Pajtić: HOĆU NA ČELO PEDER PARADE! Gejevi: Dođi, Boki, volimo i mi tebe...!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
mijat311

pre 7 godina

Misliš li Pajtiću da si sad Europljan što si na gej paradi.Niko normalan ne osuđuje te ljude,ali glupiranje paradama normalnim ljudima smeta bio gej ili ne.

ZZZoca

pre 7 godina

Comicka i snaja Pajtic pozvani su veceras na gej zurku. Ala ce da budeee gurkaaaa.

Steve G

pre 7 godina

Bio je i sinisa mali, ministarka nam je gej, bilo je poslanika, sns aktivista... Mozete malo i o njima da pisete. Za pocetak o sinisi malom..

mrki

pre 7 godina

A jel neko doveo (ili poslao) našeg Malog, koji je takođe bio prisutan.

milija suzović

pre 7 godina

pa lepojim stoji,peder i pderuša,op žica žica drma mi se kabanica.

DS

pre 7 godina

Pajtic je dosao na paradu da bi obezbjedio glasove doticnih pedere i lezbijki jer ih od normalnih ljudi nece dobiti. Dakle,nije on na paradu dosao radi niih nego radi sebe i svoje stranke.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija