• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

10.10.2016

23:49

VLADA SRBIJE UPOZORILA EU: Iz Beograda poslano pismo o štetnim posledicama otimanja Trepče!

Politika

VLADA SRBIJE UPOZORILA EU: Iz Beograda poslano pismo o štetnim posledicama otimanja Trepče!

Podeli vest

Vlada Srbije danas je poslala pismo u Brisel u kome su objašnjene sve štetne posledice odluke pokrajinskog parlamenta u vezi sa Trepčom, piše Politika

To je prvi korak koji je napravljen u okviru korišćenja svih pravnih, političkih sredstava i demokratskih, parlamentarnih i vanparlamentarnih metoda borbe, da bi Srbije zaštitila svoju imovinu na Kosovu, navodi list.

Sednica Vlade Srbije, na kojoj se očekuje da državni vrh zauzme stav o postupanju države u slucaju Trepče i Sporazuma o telekomunikacijama, biće održana sutra u 11 sati, posle čega će se premijer Aleksandar Vučić obratiti novinarima.

Premijer Vučić je održao niz konsultacija sa nadležnim ministrima i službama povodom problema nastalih u vezi sa Sporazumom o telekomunikacijama na Kosovu i Metohiji i otimanja kombinata Trepca, a Srpski telegraf navodi da je zbog Kosova zvao i strane savetnike.

MARKO ĐURIĆ: Srbija se neće pomiriti s otimačinom Trepče!
 

TOMISLAV NIKOLIĆ ODLUČAN: Nema više ustupaka Albancima, ovo što rade s Trepčom je otimačina!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
marko

pre 7 godina

Ajmo ljudi nema vise zezanja. Zamrzavaj pristupne pregovore, okrenimo se prijateljima, jacajmo ekonomiju, vojsku i moral naroda. Sada smo na losem putu gde ce nas nevoljno uvuci u jos jedan sukob. Vreme je, nema vise cekanja.

Srbo

pre 7 godina

Nije ovo prvi put da nam je otimaju agresori ali uvek je posle pobede vratimo, tako će i ovaj put biti.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija