• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

11.10.2016

16:35

ČOMIĆ: Odluke Vlade o Trepči dobre, ali saradnici ruše ugled!

Politika

ČOMIĆ: Odluke Vlade o Trepči dobre, ali saradnici ruše ugled!

Podeli vest

Poslanica Demokratske stranke Gordana Čomić ocenila je da je Vlada Srbije prethodnih dana donela "par dobrih" odluka u vezi s kombinatom Trepča. Ipak, prema njenim rečima saradnici premijera svojim izjavama naneli su štetu kredibilitetu vlade

Ona je rekla da je dobro što, kako je premijer Aleksnadra Vučić danas rekao, Vlada neće tražiti sednice Saveta bezbednosti kao i međunarodnu arbitražu zbog kombinata Trepča.

- Arbitraža se vodi među nezavisnim država - rekla je Čomić novinarima u Skupštini Srbije.

Prema njenim rečima. dobro je i što je Vlada pokazala da odluke Prištine ne smatara validnim "u vezi državine i prava" koje ima u Trepči.

- Loše stvari su što predsednik vlade nije saradnike upoznao na vreme sa tim, pa su u javnosti izneli stav i o Savetu bezbednosti UN, i o arbitraži, i praktično su pozivali na prekidanje Briselskog sporazuma - rekla je Čomić.

Ona je ocenila da premijer sa svojim saradnicima ima problem "taman toliko koliko imamo problem da uz vladavinu prava i primenu Briselskog sporazuma rešimo sve teme koje se tiču normalizacije odnosa Beograd i Prištine".




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
DUSAN

pre 7 godina

Ovi sad sve znaju -samo dok su bili na vlasti nista nisu znali.

vera

pre 7 godina

Premijer je svoj čovek,ima svoj politički stav ..ne naseda na mišljenje gubitnika.. kredibilitet se meri koje izjave daje premijer Vučić a ostali mogu i da greše ..nebi trebalo..

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija