• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.10.2016

20:35

ŠOKANTNO! CIA UCENILA MUP SNIMKOM UBISTVA ŠIPTARA I KUMA: Evo kako Ameri kontrolišu Srbiju, na redu je hapšenje agenata!

Politika

ŠOKANTNO! CIA UCENILA MUP SNIMKOM UBISTVA ŠIPTARA I KUMA: Evo kako Ameri kontrolišu Srbiju, na redu je hapšenje agenata!

Podeli vest

Dvojica najviših funkcionera policije još od 2003. godine odaju državne tajne Amerikancima... CIA, navodno, ima dokaze da su oni pre 13 godina hladnokrvno streljali šefove "zemunskog klana" posle hapšenja i mučenja

Dvojica najviših funkcionera MUP Srbije već 13 godina rade za CIA u strahu da će Amerikanci objaviti dokaze da su oni u toku akcije "Sablja" hladnokrvno, posle hapšenja i mučenja, streljali šefove "zemunskog klana" Dušana Spasojevića Šiptara i Mileta Lukovića Kuma!

Ovi visokopozicionirani oficiri naše policije, od kojih je jedan i dan-danas na čelu jedne od najmoćnijih policijskih formacija, Amerikancima redovno dostavljaju poverljive informacije iz istraga i odaju im najvažnije državne tajne, potvrđeno je Informeru u više odlično obaveštenih izvora iz samog vrha vlasti.

Kako su ubijeni Šiptar i Kum?

Public

* 27. marta 2003. u večernjim satima u selu Meljak, dvadesetak kilometara od Beograda, ubijeni su Dušan Spasojević Šiptar i Mile Luković Kum
* Prema zvaničnoj verziji, oni su se sa Dejanom Milenkovićem Bagzijem tokom policijske akcije "Sablja" krili u vikendici Lukovićevog rođaka. Prilikom pokušaja bekstva došlo je do pucnjave između "zemunaca" i policije, u kojoj su Šiptar i Kum ubijeni. Jedino je Bagzi, potrčavši na stranu suprotnu od ove dvojice, uspeo da iskoristi gužvu i umakne
* Policija je saopštila da je Spasojević prilikom hapšenja upotrebio puškomitraljez "M70", dok je Luković pokušao da baci bombu "kašikaru". Na Lukovićevom telu pronađene su rane od sedam metaka, od čega tri na glavi, dok je Spasojević imao pet rana na grudima i jednu na glavi
* Mediji su u više navrata pisali da su Spasojević i Luković uhapšeni nekoliko dana pre ubistva u Meljaku i u strogoj tajnosti dovedeni u Centralni zatvor, gde su ispitivani, da bi kasnije bili premešteni na nepoznatu lokaciju i likvidirani
* Rane na glavama Spasojevića i Lukovića i brojni drugi dokazi od početka demantovali su zvaničnu verziju

"Američki UKP"

Kako saznajemo, upravo je na njih mislio premijer Aleksandar Vučić kada je u ponedeljak uveče na konferenciji za novinare posle sednice Biroa za koordinaciju službi bezbednosti rekao da će se država obračunati sa stranim špijunima!

(VIDEO) VUČIĆEVIĆ NA TV PINK: Strane službe nam neće oprostiti, jer Srbijom konačno upravlja Vlada!

Vučić je tom prilikom, podsetimo, potvrdio da je jedan visoki funkcioner Uprave kriminalističke policije uhvaćen prilikom predaje kompletne dokumentacije o najvažnijim istragama službenicima strane ambasade.

On nije rekao ime, ali mediji su juče objavili da je u pitanju Veljko Popara, jedan od načelnika u UKP i svojevremeno zamenik i bliski saradnik smenjenog generala policije Rodoljuba Roćka Milovića.

- UKP kao najvažniji, središnji deo policije od koga presudno zavisi sistemska borba protiv kriminala i korupcije do pre izvesnog vremena bio je pod direktnom kontrolom američke ambasade. Njima je javljano bukvalno sve šta se radi, znali su svaki detalj iz najvažnijih i najosetljivijih istraga. Sada je odlučeno da se to, jednom za svagda, preseče i spreči - prenosi naš sagovornik iz vrha vlasti.

Prema njegovim rečima, tokom "istrage špijuna" u vrhu MUP nepobitno je utvrđeno da je CIA zavrbovala dvojicu funkcionera MUP preko slučaja ubistva Šiptara i Kuma!

- Imamo najozbiljnije indicije da ih Amerikanci drže u šaci preko takozvanog slučaja "Meljak". CIA, prema vrlo kredibilnim informacijama, ima snimak koji je tajno napravljen, a na kome se vidi da su Spasojević i Luković uhapšeni živi i zdravi. Takođe, imaju i izjavu jednog od učesnika akcije, policajca koji je u međuvremenu emigrirao u SAD, a koji je detaljno opisao kako su Šiptar i Kum uhapšeni, mučeni i na kraju hladnokrvno streljani. Navodno su im tom prilikom uzeli i veliku količinu para koje su imali sa sobom - prenosi naš sagovornik.

Na naše pitanje otkud Amerikancima takve informacije i dokazi koje, bar zvanično, nema naša država, on odgovara:

Cvijanović: Ili će Vučić očistiti službe ili će one "očistiti" njega

Darko Cvetanović

Urednik portala "Novi standard" Željko Cvijanović ističe da je poznato da je srpska policija od 2003. godine pala pod kontrolu stranih službi, ali da se sad prvi put o tome javno govori.
- Zato smatram da će konferencija od preksinoć imati veliki domet. Možda će Vučiću to biti najgori potez u političkoj karijeri. On ima mesec dana da očisti policiju i službe od kriminalnih struktura ili će u narednom periodu one "očistiti" njega. Ako se ne obračuna s kriminalcima u sopstvenim redovima, u sledećih šest meseci preko svojih policajaca, političara i ostalih saradnika oni će se obračunati s njim - upozorava Cvijanović.

- Kako otkud im? Pa Amerikanci i CIA su 2003. nekoliko meseci posle ubistva Đinđića bukvalno kontrolisali sve u Srbiji. Neki od tih dokaza i izjava su postojali i u srpskoj policiji, ali su kasnije po političkom nalogu uništeni kako se nikada ne bi saznala prava istina!

I dok juče, zvanično, niko iz policije i Vlade Srbije nije hteo da komentariše naša saznanja, lider radikala Vojislav Šešelj, koji je u više navrata javno govorio da su bivši načelnik UKP Rodoljub Milović i komandant SAJ Spasoje Vulević po političkom nalogu likvidirali Šiptara i Kuma, kaže da su Amerikanci još pre Petog oktobra "kupili" sve policijske generale, koji od tada rade za njih.

- Sve doskora svi oni su bili zakonom zaštićeni i niko im ništa nije mogao. Promenilo se nekoliko vlada, ali Veljovića nisu mogli nikako da smene s mesta direktora policije. Takođe, špijuni su prodrli u sve društvene sfere. Pa doskora tužilac za ratne zločine bio je Vukčević, koji je sve istrage vodio samo po nalogu Amerikanaca. Dobro je da se konačno krene u obračun s tim, jer zapadne obaveštajne agencije rade direktno protiv interesa Srbije - ističe Šešelj.

VUČIĆ POSLE SEDNICE BIROA: Imamo nepobitne dokaze - VISOKI FUNKCIONER UKP DAJE PODATKE STRANIM OBAVEŠTAJCIMA!

Vojni i bezbednosni analitičar Vlade Radulović ocenjuje da su na našim prostorima najaktivnije obaveštajne službe Amerike, Britanije, Nemačke, ali i Rusije i Kine.

- Strane obaveštajce uvek interesuju policijske, vojne, ali i kompromitujuće informacije lične prirode, na osnovu kojih onda mogu da ucene pojedince da rade za njih. Naše obaveštajne službe su u poslednje vreme aktivnije i ažurnije, pa ne treba da čudi ako uskoro otkriju još afera. To se najbolje videlo kad su u javnost procurele fotografije službenika ambasade SAD na protestu "žute patke" - podseća Radulović.

Špijuni i u politici

Bivši policijski operativac Slobodan Pajić tvrdi da su strane obaveštajne službe veoma aktivne kod nas i da to treba otvoreno reći.

- Srbija je izbušena kao sir i treba javno saopštiti da smo njihova kolonija. Nije kriv Pera Perić što je špijun, već ko ga je tamo postavio, bez bezbednosne provere, i zašto dosad nije procesuiran. Ozbiljna špijunska aktivnost vrši se preko visokih političkih funkcionera, ne preko policajaca - napominje Pajić.

Reakcije stranaka

Đorđe Milićević, SPS
Bezbednosna situacija, ne samo u Srbiji nego i u regionu, izuzetno je složena. Najnovija saznanja i otkrića zahtevaju punu posvećenost, odgovornost i predanost svih institucija sistema.

Zorana Mihajlović, SNS
Verujem u institucije i dajem punu podršku premijeru i bezbednosnim službama u borbi protiv kriminalaca. Vladavina prava i borba protiv kriminala i korupcije su najvažniji za put ka EU.

Muamer Zukorlić, BDZ
Službe bezbednosti su kao država za sebe. Postoje paralelni sistemi i nekoliko struja, plus što pojedinci rade potpuno na svoju ruku. Vlada mora očistiti taj aparat i uspostaviti potpunu kontrolu.

Balša Božović, DS
Tražimo procenu bezbednosti, odgovornost nadležnih i istinu o hapšenjima srpskih državljana zbog napada u Crnoj Gori. Vučić nije javnosti dao precizne podatke i postoji sijaset čudnih okolnosti.

Čedomir Jovanović, LDP
Protiv Srbije se vodi najbrutalniji rat. Nama se ne dozvoljava da živimo normalan život, da uđemo u EU i da se približimo NATO, a iza svega toga stoji Rusija. To ne smemo da ignorišemo.

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
duxx

pre 7 godina

pa sta i da jesu to uradili, a njihova brutalnost prema deci koju su uvukli u svet droge i kriminala to se ne racuna. samo napred dzavo moja \n

SlobodaNarodu

pre 7 godina

Nije to problem, problem je sto su neke nase strukture iz vlasti uklanjali sve nezeljne svjedoke koji su bilo sta znali o ubistvu Djindjica. E to je problem, ovi kriminalci su uklonjeni samo da ne progovore a ocito su imali i sta. Kada se vlast tako brutalno obracunavala sa njima, a zna se da su akcijom "Sablja" rukovodili stranci.A sada im to sluzi za ucjene i kontrolu nasih policijskih sluuzbi.

Zabrinuti

pre 7 godina

Jedini rat koji se ovde vidi je cede narkomana, licni rat da se ne otkriju njegove krvave ruke i umesanost u najgore kriminalne radnje uz pokrice usa i nato Takve osuditi i proterati uz oduzimanje imovine i drzavljanstva Ako ga usa placa da radi protiv svoje zemlje, tamo neka i zivi

zemunac

pre 7 godina

ЛАЖЕТЕ !њих двојица су убијени у Земуну у кафићу пуцано у потиљак и једном и другом.

Srbija

pre 7 godina

Misljnja sam da kad se Srbija "osamostali"od Crne Gore i "bratstva jedinstva"sa kadrovima ostalim iz zajednicke drzave,moze se ocekivati nekakv red i bez ovakvih afera.

tužna srbija

pre 7 godina

Ne razumem kako niste u stanju da smislite sebi pseudonim već koristite tudji. Evo predloga, potpisujte se kao MAKSIM...

eeee

pre 7 godina

kaubojska cajka kontrolise ceo svet a i podmece stvari za korist tog njihovog divljeg zapada. Ostale su im jos Rusija, S Korea i Kuba a onda celi svet je njihov. Naravno da se nadam da ce jednom neko zaustaviti te nedodjijske kauboje i njihovu divljezapadnu politiku.Prljavim dolarima su zaprljali i unistili ovaj svet.

Neso

pre 7 godina

Pa sta onda kakve veze ima. Smaknuli su brutalne siledzije koje nisu imale milosti prema nikome novac im je bio sve. Trebali su to i ranije narediti da se pocisti to smece.

Lala iz Banata

pre 7 godina

На крају ћете схватити, да иза убиства Зорана Ђинђића стоје исти ти који сада "уцењују" ... - пошто им није предао Косово на "тацни" како су очекивали и како им је обећао... - пре бомбардовања и доласка на власт...!? ... Е Србијо - земљо међу ... - "Шљиванчанима"...!!

mirjana

pre 7 godina

Sto niste poceli od PERISICA?Ili je mozda sudu zabranjeno od . . F.B.A da mu posalje poziv..I sada ce biti po rasporedu koga ce hapsiti.Velike ribe jedu male ribe.

CIRINELA

pre 7 godina

Cedo Cedo sve smrdi po Srbiji od tvojih necovecnih tragova.

rolex

pre 7 godina

a zasto niko gospodina koji kaze da iza svega stoji Rusija,malo ne ispita o ovom slucaju.Pa on je bio glavni u tom slucaju.da li je moguce da su svi izmislili price o njegovim posetama.Mozda bi Legija jos toga imao za reci.

covek sa klupe

pre 7 godina

Bio je blog na Pressu od Gorana Petrovica,bivseg nacelnika BIA,i moje malenkosti povodom ,,podvale"ubistva na Meljaku!? -Posle te debate nikada vise nije napisao nista na tom blogu,i nestao je sa tog portala! ps Neka premijer povede racuna,i ne dopusti da mu taj G.Petrovic bude u blizini.

xyz

pre 7 godina

Jeste, imao je blog na Press-u, objavio bi jednu kolumnu a u sledecoj bi "komentarisao" komentare svojih favorita! Komentarisao je i Vas, cika Strajko, mislim da je bilo ovako: "Covek sa klupe drnda izjave g.upe". Onako uzgred, u vreme likvidacije ove dvojice vise nije bio nacelnik te sluzbe. Dao je ostavku jos pre ubistva "Djindjuvice".

covek sa klupe

pre 7 godina

Gde sam ja naveo da je on bio sef BIE u vreme ubistva? Elem,on je bio tu postavljen s namerom da pere prljavi ves,,ubica"organizatora,atentata na Djindjica i svega toga sto se tim povodom desavalo. -Drugo gde su cinjenice povodom tog ubistva u Meljaku,vestacenja itd.Poz od cika Strajka

vlada

pre 7 godina

Amerikanci kontrolišu SVE od "petog oktobra", a to znači od dvehiljadite godine, jer da se to desilo u vreme Miloševića, ne bi bilo ni sankcija, ni bombardovanja, ni "puča", na čelu sa "Otporom", školovanim u Budimpešti! Tu je JEDINI problem i bio, što je Slobodan /bez logistike/ hrabro i po Ustavu, u koji se zakuno, branio dostojanstveno interese države! To pokušava, danas i Vučić, s tim što IMA logistiku u vidu jedne , ponovo moćne države - Rusije! A ubijanje Šiptara i Kuma je sklanjanje svedoka, na američki način! Kao nekad Osvalda, pa Rubija, pa .....za ubistvo Kenedija! ....daleko je ovaj "naš" od JFK!

ivan

pre 7 godina

KADA CE CISTI LJUDI VLADATI SRBIJOM a ne ovakav sljam,..ne mislim na partiju nego na ljude koji zive i rade u Srbiji?

vuk

pre 7 godina

Ja mislim da je i Zorana u toj grupi jer se mnogo druzila sa Kirbijem jer ga je zvala i na proslavu. On je kod Dinkića stekla ogromno iskustvo, pa se sada prebacila kod Vučića.

Miomir Ostojic Osa

pre 7 godina

Policajci - ubice koi su ucestovali ili licno ubili Zemunce u alkoholisanom stanju na jednoj proslavi su se hvalili kako su im \"jebali mamicu\" a to nije nikakva tajna da nas CIA za to ucenjuje, to je javna tajna, Policija pored njih je i mnoge druge ubijala po Beogradu i to vi novinari odlicno znate, kao i svaki ministar policije, ali posto imate srce ko pauk muda nesmijete da to napisete sve do detalja. Jedna je istina i tacka.

Ljubo

pre 7 godina

Smanjite malo " pametovanje " za ovakve vijesti ,...sve se prati i snima .....stvarno pojedince ne razumim ...

Siniša Škarica

pre 7 godina

Opetja. Da Informer ima želje i volje da se bavi pravim istraživačkim novinarstvom,, a ne samo senzacijama, možda bi ste došli do prave istine. postoje ljudi koji su živi (poreska inspekcija) i koji mogu da posvedoče da se Zoran Janjušević dok je bio stečajni upravnik Brodogradilišta Beograd hvalio da je on lično ubio Šiptara i Kuma. Ima tu još ljudi koji su to čuli iz njegovih usta. Janjušević je bio čovek koji je ubacio Đinđića u auto. Janjušević je bio čovek koji je prvi obavestio Ružicu, u vili na Dedinju. da je Đinđić mrtav. O tome mogu da posvedoče vlasnik i radnici restorana Verdi koji su pripremali večeru za švedsku ministarku, kao i Đinđićeva ćerka koja kada je to čula pobegla u kuhinju da se sakrije. Dete je bilo uplašeno, a momci iz Verdija su je smirivali. To je istina i tačka.

srboljub

pre 7 godina

ti su kriminalci miosevicevi i bracnog para m.m. unistili srbe u jugoslaviji i u srb, krajini i sad rade za uniju srbija ugrozena

jasno kao dan

pre 7 godina

Svi smo ovo znali ili bar slutili još onda kada se i desilo,nego sad se postavljaju pitanja ko je tad bio na vlasti,kakve su tajne ova dvojica odnela u grob,kome je odgovaralo da budu ubijeni,....pa će se valjda tako doći i do saznanja ko je ubio samoproglašenog premijera ali i otkriti mnoge mračne tajne.n

Istina

pre 7 godina

Bez obzira na to ko su bili Spasojević i Kum pripadnici policije koji su oh ubili su ništa drugo nego ubice. Nije to mafijaški obračun, to je klasično uklanjanje nezgodno svedoka od strane korumpiranih političara i policajaca. Hitno uhapsiti ubice!!!

bogster

pre 7 godina

Ovo sve zna i moja baba imate li nešto svežije, i ovo je neki veliki policajac ko ovaj vatrogasac Popara, smešno , pa šta Vi mislite da u Srbiji žive samo budale, koje će Vam poverovati.

drago markovic

pre 7 godina

Srbija@ potpuno si u pravu crnogorci i samo ds je predradnik ofma ga poslati kod mila i neka dole uziva i u krivcnim delima tajne skriva.Adios braco crnogorko-siptaromafiozr\n

nati

pre 7 godina

Cedo,Cedice, nesto si se uprpio pa sanjas EU,misleci da ti ona moze pomoci ako sto pre udjemo u nju.Bolje ti je da promenis drzavu jer ce biti cudo od tebe i tvojih zakulisanih radnji ako te razotkriju.\n

radaše

pre 7 godina

Eh da nije bilo 5okt .Američka ambasada je sama pobegla pred bombardovanje ali su je DOSovci vratili a zatim ih oterali 2008.zbog priznavanja nezavisnosti kim a onda su im rekli vraćaj se nazad mi smo se šalili.Znači sve su to posledice 5okt revolucije a one su nesagledive i beskonačne. n

Ratko

pre 7 godina

A sta ovaj Srbomrzac Ceda jos daje izjave Pa Rusi su prijatelji a ne neprijatelji narodu i izdajive ko on

Axax

pre 7 godina

Sa M-70 trčati i pucati,  pa u to mogu da poveruju jedino oni koji su vojsku civilno služili u staračkim domovima. n

marko

pre 7 godina

Jedini nacin da se sve ovo resi jeste da se javno amnestiraju ovakvi sluzbenici i jedino tako stane u kraj ucenama zapadnih sluzbi. Znam bice tu medija i koje cega, ali zarad nase nacionalne bezbednosti mi moramo da progutamo ovaj krompir. Nema druge, amnestija je jedini nacin. Onda blagovremeno obuciti nove kadrove i napraviti bezbolnu tranziciju.

Lucky

pre 7 godina

Ovaj Čedo je totalno lud. Izgleda da je i on američki špijun.

Vuki

pre 7 godina

Ovo za duleta i kuma, zna svako od nas zitelja zemuna..

drago markovic

pre 7 godina

Vuk @ ovaj ili onaj svo sranje je napravio i dosli smo u ovo stanje.Dizao setače po gradu koji od 1990g.nemilosrdno kradu.Na milisevica povika,a medju setačima i otporasima su oni koji dosli glave nasima.Ostavi se Zorane, mize zena da bude i pregovara sa svima sve dok to koristi za zemlju ima.KiM nije ona predala njima.Zbog vuka ovog ili onog iz 93-ce, da je nestao imalu bi mi i koristi i srece.Zbog njega Djindjicabi setača Sloba nije dao Rusima bazu,a oni iz Ugljevika stigli bili spremni da se smeste.Ali vuk bi uz pomoc zapada rekao ,,evo  SLOBA prodao zemlju" i glupe intelktualce i studente bogatih roditelja .Da je Braci Rusima dao bazu nebi se tu šepurili kauboji i Nato banda.A šiptari bi bili u mišijoj rupi iz koje ih tito izvukao mojim parama i Srpskih firmi.Dakle sve bi bili OK i Sloba bi bio ziv,ovi koji dos li nasi tajkuni vratili bi se odakl su pislati da rasture Srbiju: i narod u njoj.Mogao bi Vučic da sredi sa tru poteza 1). Uporedi imovinske karte 1989g i na danasnji dan.2).siva ekonomija uvoz svega i svačega i prodaja nama 300% skuplje,ali sa odanim i pametnim ljudima,jos u Srbiji ima takvih. 3). azaposljavanje partijsko i  prijateljsko-kumovsko i procentualno ko da vise.Ko trola koliko se ne uplacuju doprinosi i porezi na dobit.Zapisljavanje penzionera bez uplate doprinosa.Samo od toga bi popunio 20-50% budzet.Ostavi Zoranu na miru.Ona radi i kaze ne ulizujuci se.n

Sale

pre 7 godina

O kakvoj spijunazi se danas prica? Oni vrsljaju gde zele i gde hoce. Momci u topciderskoj kasarni su ubijeni, a odmah nakon toga za javnost je "otvoren" objekat "Karas". Nakon toga, u blizini tog mesta je izgradjena americka ambasada, centar spijunaze na Balkanu. Dokle zamajavanja naroda............?

Dragoslav

pre 7 godina

Kako zaboravljamo da 70% sluzbe bezbednosti bi imali pravo da dobiju crnogorsko drzavlanstvo kada bi Crna Gora usvojila zakon o drzavljanstvu kakav imaju sve Evropske zemlje.

KoleM

pre 7 godina

Očigledno je da se u policiji i državi dešava kriminal i Ameri su hteli da dobiju informacije. Eto, primer Savamala, hoće da znaju ko je učinio krivično delo i ko koga štiti. Nažalost stranci moraju da nas čuvaju od naših.

zoran miljkovic

pre 7 godina

Људи јесте ли ви нормални, о чему пишете да високи функционери полиције,дуго година су страни шпијуни.Шта онда прича Премијер ,кад о томе нема појма,као овде влада влада,која чија, из које земље.Ово му је био најлошији политички гаф у каријери,мораће да објасни Руску припрему терориста у Србији,без његовог знања,покушаће да преко слугерањских медија,то заташка,причајући о наводној чистки у полицији, бадава, балон је пукао.

Jocaaa

pre 7 godina

Ja kolko znam to je seselj reko na jednoj konferenciji za stampu jos u prolece....rodoljub milovic spasojevica a spasoje vulevic komandant saj- lukovica kuma....a ne ucenjuju njih amerikanci negu su ih i postavili kao svoje ljude..a i zemunci su imali neke vezesa njima

petar123

pre 7 godina

je u pravu ste to je Veljko Popara i Stevo Sarma oni su na platnom spiSku CIA

Milan

pre 7 godina

I posle 13 godina teorije zlocinackog udruzenja.

mirko nemirko

pre 7 godina

Siptar i Kum imali kod sebe 100 eura kako su prikazali..hahah..stavrno smesno,pa u to ne bi poverovalo ni dete u kolicima a kamo li odrasli ljudi.Dobio sam informaciju od jednog ozbiljnog policijskog sluzbenika da posle akcije u Meljaku policajcima koji su ucestvovali u likvidaciji podeljeno po 50000 eura.Tako da je tacno ovo sto se pise po novinama.

Sale

pre 7 godina

Napisao sam svoj komentar jutros, ali ga niste objavili. Holivudska prica, nema sta. Tamo se rezira sve sto se dogadja na planeti. Ponovicu ako je za objavljivanje, objavite, ako nije ne morate. Vojnike u kasarni Topcider su ubili isti oni koji su likvidirali Kuma i Siptara. Nakon toga za javnost je "otvoren" objekat "Karas", a u blizini tog mesta nikla je najveca spijunska firma na Balkanu, ambasada demokratske SAD.

mileta

pre 7 godina

Ceda naredio Milovicu da srusi Silerovu i pobije ovu dvojicu da nebi progovorili o njemu,Ceda je maligno tkivo Srbije.

jokas

pre 7 godina

Sve ljudi poreklom iz crne gore . Dal je to slucajno ??

Ne mlati

pre 4 godine

Jeste svi su iz Crne Gore. Kad Dabovicka igra za reprezentaciju Srbije onda je ona srpkinja iz Herceg Novog a kad joj uhapse brata zbog narkotika onda je on Crnogorac. Boze na sto ste spali

BOKI

pre 7 godina

Eto kako je ZUTI OLOS I SLJAM vodio drzavu. Sve bi ja to u zatvor i na dozivotnu.

zoran

pre 7 godina

e ovo sto rece ceda-portorož treba ispitati ali do kraja vezano za njegove zasluge sad je naklonjan vlasti cas je opzicija vlasti a onda na kraju opzicija samom sebi ..

mira

pre 7 godina

Mislim da bi Cedajovanovic trebao da zatvori svoja usta, ima on dosta putera na svojoj glav, nije se bas pokazao kao neki pamtan, bolje mu je da cuti.

Dusan

pre 7 godina

A Veljovic je zaista dugo i predugo bio direktor Srpske policije.Nije li sve polazilo od njega,jer kao direktor jednog najvaznijeg sektora za drzavu trebao je sve da zna.A siguran sam da je znao.Jasno je da se i cutanje izuzetno dobro placa,a bio je strasno dobar cutolog.Zasto bi imao potrebu da prica.Dobra plata,a jos bolja podplata pa u penziju.

Gox

pre 7 godina

Bilo bi dobro da izdajnika ima samo u policiji , a gde je vojska , pravosuđe , političari , advokati ...

Jovan caruga

pre 7 godina

Zato na pozicije u Mupu dolaze dupelisci i oni sto klimaju glavom sefu i ujutru idu po svoje misljenje. Svjesno se to radilo da bi se sluzba oslabila. Nadajmo se da ce doci vrijeme vrijednosti, znanja, morala i karaktera.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija