• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

09.11.2016

11:44

POPOVIĆ: Pobeda Donalda Trampa je poraz Hašima Tačija i Mila Đukanovića!

Politika

POPOVIĆ: Pobeda Donalda Trampa je poraz Hašima Tačija i Mila Đukanovića!

Podeli vest

Predsednik Srpske narodne partije Nenad Popović čestitao je Donaldu Trampu pobedu na izborima uz opasku da je američki narod u velikom broju izrazio slobodnu volju na izborima, još jednom potvrdivši pun demokratski kapacitet i snagu institucija američke države i društva

- Uveren sam da će pobeda Donalda Trampa doneti pozitivnu promenu u politici SAD prema Srbiji, ne toliko zbog promene spoljnopolitičkog kursa američke politike na Balkanu, koliko zbog toga što su sa porazom Hilari Klinton poraženi i najveći finansijeri njene politike sa ovih prostora, Hašim Tači i Milo Đukanović - rekao je Popović i dodao:

- Sigurno je da će pozicije Hašima Tačija i Mila Đukanovića, osvedočenih neprijatelja srpskih nacionalnih interesa, porazom Klintonove biti značajno oslabljene, a to automatski znači da će srpske pozicije i srpski državni i nacionalni interesi biti zaštićeniji!

Popović ističe da je odlazak Hilari Klinton u političku istoriju, označio početak kraja kriminalnih režima Mila Đukanovića i Hašima Tačija koji su novcem od kriminalnih radnji, trgovinom cigaretama, oružjem, drogom i ljudskim organima, kupovali zaštitu Klintonove.

- Pobeda Donalda Trampa u SAD, Bregzit u Velikoj Britaniji, najava referenduma u Holandiji o izlasku iz EU, popularnost evroskeptičnog predsedničkog kandidata u Austriji Norberta Hofera, kao i vojno i ekonomsko buđenje Rusije, ukazuju da se nepovratno menja politička slika sveta i da konačno politika istine i pravde počinje da ostvaruje pobedu nad politikom ucene i sile - rekao je lider SNP, uz napomenu da je to politika mira, stabilnosti i poštovanja međunarodnog prava u kojoj svoje mesto treba da pronađe i Republika Srbija.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
MmMm

pre 7 godina

Ovo je školski primer kako mali Perica zamišlja svetsku politiku 😊n

EU raspad

pre 7 godina

Opet se vraća dobra, stara dojče marka:-))

Darko M

pre 7 godina

Ovo je ogroman poraz za Tacija i Mila jer su sve do sada imali zastitu Klintonovih koji su dosta zla doneli Srpskom narodu...

Branislav

pre 7 godina

Svedoci smo velikih promena koje su nastale u svetu, režimi koji se zasnivaju na ubijanju i otimanju su prošlost koja ne treba da se zaboravi.. Pobeda Trama označava kraj vladavine Klintonovih koji su vodili politiku na ubijanju i otimanju i koji su podržavali sve one koju su vršili zločine.

Uroš Sarić

pre 7 godina

Velika pobeda, ovim je narod dokazao da zna šta je najbolje za njih a ujedno ovo je poraz svih onih koji su podržavali politiku zločina.

Goran

pre 7 godina

Placu sad vehabije, albanci i milogorci, ode im saudijsko placena sotona i njihovi snovi velike nato vehabogorske šiptarije. n

Jovan

pre 7 godina

Bravo Tramp! Hvala Bogu da su oni zlocinci izgubili.

Veljko

pre 7 godina

Nece vise amerika sejati zlo po Srbiji! Ne daj Boze da je Hilari dobila.

Marko

pre 7 godina

Polako se gasi uticaj americkog zla i njihove nazovi ‚‚demokratije‚‚.

Ana

pre 7 godina

Nema ovo veze sa Milom. A Tači će imati malo manju podršku nego što bi imao od Hilari. Nadamo se da će Tramp bolje postupati sa Srbijom od ovih njegovih prethodnika.

Srdjan

pre 7 godina

Tramp je bolji već prema Srbima nego što je to neko od Klintonovih ikada bio prema nama i što bi Hilari bila da je postala predsednik. Čestitam Trampu, veliki je borac.

Ljuba

pre 7 godina

Ne vidim logiku o Milu i Tačiju, možda je to tako, ali ne vidim. Svejedno bolje je što je Tramp pobedio, samo da nije Klinton opet. Ne može od toga gore. Mada ne verujem da će se nešto mnogo menjati odnos SAD prema Srbiji.

Roki

pre 7 godina

Nigde u Evropi nema tako otvoreno diktatorsko-kriminogenih režima kao u Cg i u Prištini, i samo zato jer je Uncle Sam žmurio na oba oka, naravno, nakljukan krvavim dolarima.

Goran

pre 7 godina

Klintonovi su simbol zla na ovim prostorima i svi koji su se lizali s njima nisu prijatelji ove države.

Anđa

pre 7 godina

Ne očekujem od Trampa bog zna šta, ne postaje se američki predsednik bez saglasnosti Pentagona, ali samo neka su onu zlu babu sklonili!

Ljuba

pre 7 godina

Ajde Pope, poteži te veze pa Kapitol Hilu i Kremlju, pa da konačno jednom zajašemo i rusku i američku pomoć u isto vreme.

Luka

pre 7 godina

I milo i tači su gotovi, problem je ta politika. Valjda je s trampom više neće biti, bar u onoj meri kao dosad.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija