• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

10.11.2016

15:39

(HIT VIDEO) ŠEŠELJ TRAŽIO OD DEVENPORTA BROJ TELEFONA: Što se bojiš? Neću te uznemiravati, samo jednu pesmu da ti prebacim...

Politika

(HIT VIDEO) ŠEŠELJ TRAŽIO OD DEVENPORTA BROJ TELEFONA: Što se bojiš? Neću te uznemiravati, samo jednu pesmu da ti prebacim...

Podeli vest

Sednica skupštinskog Odbora za evropske integracije, na kojoj je šef Delegacije EU Majkl Devenport trebalo da predstavi Izveštaj EK o napretku Srbije, odložena je dok se ne steknu uslovi za njeno održavanje

Poslanici SRS, Pokreta Dveri i LDP tražili su odlaganje sednice dok ne dobiju izveštaj EK o napretku Srbije na srpskom jeziku. Devenport na današnjoj sednici nije ni počeo izlaganje, a rad Odbora je prekidan dva puta.

Dok se još čekala odluka o eventuanom početku sednice, predsednik SRS Vojislav Šešej obratio se Devenportu i zatražio mu broj telefona!

- Devenport... daj mi broj telefona, šta se bojiš? Neću te uznemiravati, samo ću ti jednu pesmu prebaciti!

Majkl Devenport na ovo nije odreagovao, a na društvenim mrežama gotovo svi su saglasni da je Šešelj hteo da Devenportu prebaci pesmu "Oj Donalde lice ti je bijelo, krišom nosiš četničko odelo..." koja je hit na društvenim mrežama.


- Pozvali su me na sastanak Odbora za evropske integracije Parlamenta Republike Srbije - čini se da nisu spremni! - napisao je danas šef Delegacije EU u Beogradu Majkl Devenport na svom Tviter nalogu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
trifke

pre 7 godina

Seselj ga lepo pita za broj ok nemora da mu ga da ali dokle ga Seselj pita i gleda u njega trebao bi ovaj da mu uzvrati. to je kultura a to sto se Seselj malo zeza to je sala ali NAROD na ZAPADU je SLJAM i zeli samo da cuje ono sto on misli, da radi ono sto on zeli i uvek je u tome upravu i ako nije, a kao trece nemaju nikakvu kulturu. To sto Covek cuti on necuti sto je kulturan nego sto je bezobrazan. Kulturu oni nemaju nabijaju Nos gde im nije mesto. Za sve su oni upravu pa kako je to moguce? to je nemoguce. Ponizavaju nas na sve strane. Sta trazi strani Drzavljanin kod nas u Skupstini ajde ako je pozvan kao Gost, ali on je doso da nam Soli Pamet. Ko je on to mene zanima. Znate problem je kod nas Srba sto nas moze svako da kupi i mi menjamo misljenje ko Gace. NAZALOST ALI TAKO JE. SVI IMAJU PRAVU DA BUDU PONOSNI STO SU TO STO JESU ALI SVI SAMO MI PLJUJEMO SVOJ NAROD. SADA IMAM DA CUJEM NISTA NAM SRBIJA NIJE DALA PA NIJE PA STA I ALBANCIMA NISU NISTA DALI NI TURCIMA NI BOSANCIMA ALI SVI VOLE STO JESU A MI PLJUJEMO NA SVOJE. E PA NECU KAKAV GOD DA SMO NAROD MOJ JE I VOLECU GA UVEK. A EVROPSKA UNIA JE NEKULTURNA ZAJEDNICA BEZ OSECAJA I ISLI BI PREKO LESEVA SAMO DA JE NJIHOVOM DUPETU DOBRO.

KiM je Srbija

pre 7 godina

Каже Девенпорт "Позвали су ме на састанак за ЕУ, чини се да нису спремни" - па нећемо никад ни бити спремни, ко је луд да предаје државни суверенитет пропалицама из Брисела, није Србија њихова прћија. Што пре се ЕУ распадне тим боље, живела Србија!

KiM je Srbija

pre 7 godina

Каже Девенпорт "Позвали су ме на састанак за ЕУ, чини се да нису још спремни"- па нећемо никад ни бити спремни, ко је луд да вама пропалицама и штеточинама из Брисела предаје државу у руке, Шеки треба да их што више опструира, до њиховог коначног краха, живела Србија!

marko

pre 7 godina

Mislim da su im primedbe na mestu. Ovakvi sarlatani moraju da nauce da postuju domacina u svojoj kuci. Da su civilizovani kao sto nisu, sami bi predstavili izvestaj na srpskom jeziku. Sam cin vam govori o njihovom postovnju prema nama. I u buduce ocekujem da nasi poslanici reaguju na sve povrede poslovnika skupstine. Pa nismo mi prcija da svako radi sta hoce.

Marcco

pre 7 godina

Lepo je to Šešelj to rekao ali bi trebalo njemu reći da se na sakou sa tri dugmeta kopča samo srednje, eventualno gornja dva ali nikako sva tri...

Gordana

pre 7 godina

Došo čovek iz Britanije koja napusta EU da nam soli pamet šte sve trebamo da bi ušli u EU, strašno, Šeki bravo

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija